vapotek Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Na tak način pač izraža nežnost in neskončno naklonjenost ženskam :) Točno! In pa seveda z batinami....takšnimi in drugačnimi. :P
riderrgirl Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Točno! In pa seveda z batinami....takšnimi in drugačnimi. :P :naughty: samozavest serijska ni kaj... :D
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Saj veš, kak je pr Štajercih ... samozavest serijska, batina izvenserijska :)
riderrgirl Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 (popravljeno) Saj veš, kak je pr Štajercih ... samozavest serijska, batina izvenserijska :) :lol1: (čak da vapo tole vid) :D Popravljeno Oktober 13, 2008. Popravil riderrgirl
Orange Objavljeno Oktober 13, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Eno 15 nas je pa ze :naughty: !
Nagaya Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Saj veš, kak je pr Štajercih ... samozavest serijska, batina izvenserijska :) pazi kaj pišeš... :photo:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 :lol1: (čak da vapo tole vid) :D Sori, svojo batino kažem samo ženskam.
vapotek Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Saj veš, kak je pr Štajercih ... samozavest serijska, batina izvenserijska :) :lol1: (čak da vapo tole vid) :D Kaj pa je slabega v "izvenserijskem"? Po moje nič kaj dosti... ;)
Rude Boy Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Kaj pa je slabega v "izvenserijskem"? Po moje nič kaj dosti... ;) to da si ga lahko samo božaš ! porineš pa tudi samo v šraufštok al pa pripreš med vrata ! :evilgrin:
vapotek Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 to da si ga lahko samo božaš ! porineš pa tudi samo v šraufštok al pa pripreš med vrata ! :evilgrin: A to ti tako...iz lastnih izkušenj? :evilgrin:
jakaz Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 No jest sem tut "zabar". Trojan69, kdaj greva na pivo in po svoja motorja. Roccotu bo zamankal placa v garazi :krneki: . Lp
Rocco Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 No jest sem tut "zabar". Trojan69, kdaj greva na pivo in po svoja motorja. Roccotu bo zamankal placa v garazi :krneki: . Lp Vsaj kakšno dekco prinesta, da jih pokrijem, ker bosta prašna. Glede na to, da sta že razbita :P ...ja plac je glih še za mojo sedmico B)
Mutika Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 A to pomeni, da v tej temi, Mutiki ne smem rečt da je kripl? :( Si že rekel, mulc! :angry: Tole te bo drago stalo ... naslednja petletka v Kibli na tvoj račun! :evilgrin: :rolleyes: kak se pa spet obnašaš Vapo... Ja, pa res, a si ga vidla? Pravi štajerski hlod! Pa še Union pije! :wacko:
Mutika Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Dobrodosla v Lj in v temi seveda brez zaljenja :naughty: Hvala, hvala! :worship: Ups, pa menda ja ni kaj žaljivo izpadlo? :unsure: :blush:
Orange Objavljeno Oktober 13, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Hvala, hvala! :worship: Ups, pa menda ja ni kaj žaljivo izpadlo? :unsure: :blush: Malenkost :naughty:
trojan69 Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 No jest sem tut "zabar". Trojan69, kdaj greva na pivo in po svoja motorja. Roccotu bo zamankal placa v garazi :krneki: . Lp O lejga. Čaki sam da se mi noga še mal pozdrav-sej zdej mi bojo že kmal šive pobral... A ti s uredu drgač? Kaj pa motor? No pa bo šravfanja za čez zimo...
riderrgirl Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Si že rekel, mulc! :angry: Tole te bo drago stalo ... naslednja petletka v Kibli na tvoj račun! :evilgrin: :rolleyes: aha boš že vidu...hudiča.. :evilgrin: Ja, pa res, a si ga vidla? Pravi štajerski hlod! Pa še Union pije! :wacko: a tkole Vapo izdajauc...
Port Folio Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Eno 15 nas je pa ze :naughty: ! To pa že kliče za eno furco/panoramsko, okoli obvoznice :naughty: .
Orange Objavljeno Oktober 13, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 To pa že kliče za eno furco/panoramsko, okoli obvoznice :naughty: . Z lahkoto :naughty: se je za zment
bladzo Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Končno se mam nekam dat! :naughty: :naughty: :krneki:
jakaz Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 O lejga. Čaki sam da se mi noga še mal pozdrav-sej zdej mi bojo že kmal šive pobral... A ti s uredu drgač? Kaj pa motor? No pa bo šravfanja za čez zimo... Jest bom bl mal sraufu. Mam FZR ze ogledan! :evilgrin: Pa kupca za tist kup zeleza, ki je ostal bom tut dubu. :) Lp
trojan69 Objavljeno Oktober 13, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2008 Ja prodaš ga za dele. Kter Fzr pa boš kupu (letnik pa ccm)? Jst bom pa mojga predelu u streetfighterja :evilgrin: čez zimo. Sem se že kr neki cajta igrau z to mislijo zdej mam pa končno utemeljen razlog :rolleyes:
Rocco Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 Ja prodaš ga za dele. Kter Fzr pa boš kupu (letnik pa ccm)? Jst bom pa mojga predelu u streetfighterja :evilgrin: čez zimo. Sem se že kr neki cajta igrau z to mislijo zdej mam pa končno utemeljen razlog :rolleyes: Tam izpod ograje, ko smo vlekli tvoj motor smo pobral še neke plastike k sploh ne pašejo k tvojemu motorju( hondini so vidt)...mogoče ti bo prav prišlo pri predelavi :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se