vapotek Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 Malo bolj sofisticirano! "sofi" kaj? :? Ne ti meni z neko latinščino spet okol strašit! Ce greva midva na per ne bos zejn ! :naughty: On ne gre nikoli brez mene na pir, tak da se odloči... :whistle:
xr800 Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 Kurc, drugače jih boma pa lepo, enega za drugim, na ipon fuknila! :D Preferiram raje kak mawashi..... :winkiss:
xr800 Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 (popravljeno) Mckn v temo brcate zadnjih par postov ste mal :topic: !!!!! Sraufajte in prodajajte v kaksni drugi temi! In kaj ti naj pošraufam, al pa prodam? Ti samo povej....pa bomo kr zrihtali...samo morš prej kak pir v gostilni plačat..... :evilgrin: Popravljeno Oktober 14, 2008. Popravil xr800
xr800 Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 :worship: :whistle: :naughty: (Mefuzbalnezanimaspljoh) No, vsaj ena ki ima cajt perilo obešat in likat, pa tudi kaj skuhat in po stanovanju pospravit.......ker sam videvam same Trappatonije in Mourinhe z joški....... :evilgrin: Ih, kakšni jebeni časi so.... :winkiss:
vapotek Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 In kaj ti naj pošraufam Kako butasto vprašanje stari! :slap: Kaj ne vidiš, da hondo vozi... :whistle:
Mutika Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 Jaz grem. Lep dan želim, Ljubljančani! :worship: Hehe, Štajerci imamo očitno več cajta ... ! :whistle: :naughty: :rolleyes:
vapotek Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 sam videvam same Trappatonije in Mourinhe z joški :eek: Da se mi nebi slučajno kdaj za hrbet vsedel! :P
Mutika Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 Kako butasto vprašanje stari! :slap: Kaj ne vidiš, da hondo vozi... :whistle: Stari moj, ti pa skuterja. Na tvojem mestu bi bla tiho! :whistle: :winkiss:
xr800 Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 :eek: Da se mi nebi slučajno kdaj za hrbet vsedel! :P Stari neču da se ućvrstim....obečavam..... : :closedeyes:
vapotek Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 Stari moj, ti pa skuterja. Na tvojem mestu bi bla tiho! :whistle: :winkiss: Čestitke, ravnokar si postala prva kandidatka za "na ipon fuknit". :angry:
Orange Objavljeno Oktober 14, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 In kaj ti naj pošraufam, al pa prodam? Ti samo povej....pa bomo kr zrihtali...samo morš prej kak pir v gostilni plačat..... :evilgrin: Men ni treba sraufat vozm Hondo kupujem v trgovinah tko da se nama nc zmenla !Za pir pa ni blem sem vedno za! :naughty:
xr800 Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 (popravljeno) Men ni treba sraufat vozm Hondo kupujem v trgovinah tko da se nama nc zmenla !Za pir pa ni blem sem vedno za! :naughty: Si pa vdarjen na neke etikete :whistle: Popravljeno Oktober 14, 2008. Popravil xr800
DESIM Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 ....cooool še ena tema za nabijanje!! --no cooommmeenntttt!!
maus Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 haha .. dobri komentarji :lol1: lahko gremo na panoramsko furco ... fužine, tomačevo, črnuški vrtičkarji pa še kaj bi se našlo (zbiram predloge :P)... za pijačo pa itak jaz dam :whistle: :lol1:
Orange Objavljeno Oktober 14, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 haha .. dobri komentarji :lol1: lahko gremo na panoramsko furco ... fužine, tomačevo, črnuški vrtičkarji pa še kaj bi se našlo (zbiram predloge :P )... za pijačo pa itak jaz dam :whistle: :lol1: Ne vem ce bo slo kukr te poznam (navidez) je tam okol blat tvoj moped pa lih ni ravno za tako rec
maus Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 Ne vem ce bo slo kukr te poznam (navidez) je tam okol blat tvoj moped pa lih ni ravno za tako rec zakaj pa misliš, da bom za pijačo dal :whistle: ... po furci je treba moped oprat :lol1: sicer pa ... uffffffff .. če bi vedu, kje je vse moj moped že vozu :whistle: ... voda opere vse grehe :worship: .. pa moped tud :lol1:
Orange Objavljeno Oktober 14, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 zakaj pa misliš, da bom za pijačo dal :whistle: ... po furci je treba moped oprat :lol1: sicer pa ... uffffffff .. če bi vedu, kje je vse moj moped že vozu :whistle: ... voda opere vse grehe :worship: .. pa moped tud :lol1: Hmm ne vem ce si se na previ naslov obrnu moj je se vedno umazan od zadnjega Varadero strudla v Braslovcah dam jaz za pjaco ce ga gdo spuca :rolleyes:
maus Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 Hmm ne vem ce si se na previ naslov obrnu moj je se vedno umazan od zadnjega Varadero strudla v Braslovcah dam jaz za pjaco ce ga gdo spuca :rolleyes: Sj nism nate mislu... pridejo moji zemljaci štajerci :evilgrin: ... mal jih napijemo, boš vidu kako očistijo moped :whistle: ... sam ne okol govort ;)
Python Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 Potem lahko pa še enkrat ali dvakrat ali desetkrat peljemo po slovenski gor pa dol (lahko tudi po celovški), da bo Ljubljana vedela da je dobila svojo sekcijo :whistle:
maus Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 Potem lahko pa še enkrat ali dvakrat ali desetkrat peljemo po slovenski gor pa dol (lahko tudi po celovški), da bo Ljubljana vedela da je dobila svojo sekcijo :whistle: ma klinc :nono: .. po Celovški sem opazil, da se je dovoljeno voziti samo po zadnjem kolesu :closedeyes: ... jaz pa tega ne znam :grrr ... če padem je bolje, da me kdo na ipon vrže al pa jokotomogeri u glavo spusti ... al pa čelno :naughty: sicer pa .. pomoje bi bilo pa dovoljeno, če se vsaj polovica skupine pelje po zadnjem ... :hmm:
Orange Objavljeno Oktober 14, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 Potem lahko pa še enkrat ali dvakrat ali desetkrat peljemo po slovenski gor pa dol (lahko tudi po celovški), da bo Ljubljana vedela da je dobila svojo sekcijo :whistle: Jap jaz grem dele mal v shoping pol pa mal LV -je preluftat
Python Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 ma klinc :nono: .. po Celovški sem opazil, da se je dovoljeno voziti samo po zadnjem kolesu :closedeyes: ... jaz pa tega ne znam :grrr ... če padem je bolje, da me kdo na ipon vrže al pa jokotomogeri u glavo spusti ... al pa čelno :naughty: sicer pa .. pomoje bi bilo pa dovoljeno, če se vsaj polovica skupine pelje po zadnjem ... :hmm: Nee, dovoljeno je tudi če se vozi v prvi prestavi, pri čemer mora biti minimalna hitrost 100km/h, pa prosim vas..............pustite čelade doma :naughty: (kr če ne nas bodo ziher ustavili)
vapotek Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 Pa tu ste ja vsi skup malo fukjeni divjaki! Grem jaz raje na 5-6 pirov, pol pa na motor, pa na rondo, pa k donkeju na pir... :D
Orange Objavljeno Oktober 14, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 Evo pajcovno ometu iz LV -jev pelu po obvoznic lepo po predpisih do Trojan !Me je prehhitu en model po desni strani brez tablce na polno mem stojece kolone pri BTC! Faca ni kej :headbang:
Jeger Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 Evo pajcovno ometu iz LV -jev pelu po obvoznic lepo po predpisih do Trojan !Me je prehhitu en model po desni strani brez tablce na polno mem stojece kolone pri BTC! Faca ni kej :headbang: u lublan to nč novga .....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se