Orange Objavljeno Oktober 19, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Dobr zutri banda Lj !Gre gdo ven iz tele megle prot primorski? :worship:
MARJA Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 (popravljeno) Dobr zutri banda Lj !Gre gdo ven iz tele megle prot primorski? :worship: Dobr jutr Lublana :worship: Seveda da gremo. Ni zime za eskime, ni mraza za žabe :whistle: Popravljeno Oktober 19, 2008. Popravil MARJA
DESIM Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 ...kaj žabe sosed--zmajčeki --OK-OK---GREMO GAAASSSSA!! B)
Mutika Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Dobr zutri banda Lj !Gre gdo ven iz tele megle prot primorski? :worship: Megla? :unsure: Kaj je to? :whistle: Lep dan želim!
Jeger Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 js sm pa mislu d majo toti štajerci svojo temo :rolleyes: jih je tle več k lublančanov :) ..... js bil na bledu B)
Port Folio Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 fočk B) dan izkoristil za pucanje mopija :(
vapotek Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 mam bremze u kurcu... Jaz bi si jih na tvojem mestu dal odstranit... :whistle:
Orange Objavljeno Oktober 19, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Žabe Dober večer iz Modene !Dans bla ena lepa furca ke prot Piranu fajn družba Var žal mogu mal prezgodi domov in zamudu Mac Adam na Vremščici :whistle:
maus Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 ene par krogov okoli lublane odkolenčku ... ufff je letel ... preko 90 km/h :rolleyes: js sm pa mislu d majo toti štajerci svojo temo :rolleyes: jih je tle več k lublančanov :) ..... js bil na bledu B) kr nj bodo tukaj .. jih imamo vsaj na uču :lol1:
Mutika Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 ene par krogov okoli lublane odkolenčku ... ufff je letel ... preko 90 km/h :rolleyes: Po ravnem al po ovinkih? :unsure: Dober dan, prestolničarji!
vapotek Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Dober dan, prestolničarji! A nisi v napačni temi? :?
maus Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Po ravnem al po ovinkih? :unsure: Dober dan, prestolničarji! jaz tudi po ravnem kolenčkam :lol1: A nisi v napačni temi? :? zgleda, da je v popolni temi :whistle:
Orange Objavljeno Oktober 20, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 A nisi v napačni temi? :? Še dobr da vas mamo MB -čani drgač bi tema že zamrla ! :devil: Zgleda da nas je v LJ čedalje manj !Kaj čmo k pa tok dogaja da ni cajta na compu viset :worship:
Port Folio Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 jaz tudi po ravnem kolenčkam :lol1: Nehi se bahat, pa kej z organiziraj :whistle: . Še dobr da vas mamo MB -čani drgač bi tema že zamrla ! Če boš ponavljal bodo začeli še zaračunavat :krneki: .
Python Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 (popravljeno) Lubljančani smo pridni in se koncentriramo na delo, tako da lahko ostali del Slovenije visi na netu , tačas ko mi ustvarjamo Slovensko blaginjo :chase: Popravljeno Oktober 20, 2008. Popravil Python
vapotek Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Če boš ponavljal bodo začeli še zaračunavat :krneki: . Škrtica škrta, tistih 14,99 ojrof mesečno, boš pa ja spaklal skupaj... :angry:
vapotek Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 tačas ko mi ustvarjamo Slovensko blaginjo :chase: verjetno si mislil draginjo :whistle:
Rude Boy Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 že od jutra na skrivni lokaciji v Lj čaka na kraljico :
vapotek Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 To stari, ti si prava viola!!! :OK:
Port Folio Objavljeno Oktober 21, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2008 Škrtica škrta, tistih 14,99 ojrof mesečno, boš pa ja spaklal skupaj... :angry: . . . he he, sej vem, da ne bi smel zinit :winkiss: Ti pa Pervy sta škrtce, da se vama ne da tankat par kapl benza, da prlezeta v žabarijo na pir ali dva . . . :whistle: itak se maus neki oglaša, da časti :krneki: .
vapotek Objavljeno Oktober 22, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2008 Ti pa Pervy sta škrtce, da se vama ne da tankat par kapl benza, da prlezeta v žabarijo na pir ali dva Za pir ali dva, jaz niti iz postelje ne vstanem, kaj šele, da bi se v Lj vozil! Daj novo ponudbo... :D se maus neki oglaša, da časti Maus se itak nonstop nekaj oglaša, pa potem iz vsega skupaj ne rata nikol nič. :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se