Kawl Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 evo... še moja zdajšnja x-lite 701: Kako se ti obnese ta čelada=? Hrup? Kje kaj piha? Zračenje=? Hvala LP Rok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 Kako se ti obnese ta čelada=? Hrup? Kje kaj piha? Zračenje=? Hvala LP Rok čelada je zakon. pred njo sem imela nolan n84, pa ni primerjave. čelada vredna svojega denarja. je pa res, da mi je kot ulita. v primerjavi z n84 dosti manj hrupna. malo se sliši.... ponavadi slišim motor fanta pred sabo, svojih izpuhov ne ne. piha nič ne. od začetka je, pa sva s kompijem takoj našla rešitev in od takrat je super. zračenje? za moj okus malo preveč. da razložim. v tem vremenu, ki je zdaj, 100% potrebujem podkapo, ker mi je drugače prehladno. je pa zato poleti dosti bolje. men je res dobra čelada in če bi kupovala še enkrat, bi kupila isto. 100%. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 čelada je zakon. pred njo sem imela nolan n84, pa ni primerjave. čelada vredna svojega denarja. je pa res, da mi je kot ulita. v primerjavi z n84 dosti manj hrupna. malo se sliši.... ponavadi slišim motor fanta pred sabo, svojih izpuhov ne ne. piha nič ne. od začetka je, pa sva s kompijem takoj našla rešitev in od takrat je super. zračenje? za moj okus malo preveč. da razložim. v tem vremenu, ki je zdaj, 100% potrebujem podkapo, ker mi je drugače prehladno. je pa zato poleti dosti bolje. men je res dobra čelada in če bi kupovala še enkrat, bi kupila isto. 100%. Hvala za odgovor. Sem jo danes namreč probaval, no tudi lansko leto sem jo že, pa je bilo potrebno še prejšno sterat do konca. Ko sem prišel domov sem pa mal po netu pobrskal in v louisu našel še zadnjo velikosti M in sem jo kar naročil - je pa take barve kot tvoja. Upam da bom zadovoljen. LP, Rok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 (popravljeno) Hvala za odgovor. Sem jo danes namreč probaval, no tudi lansko leto sem jo že, pa je bilo potrebno še prejšno sterat do konca. Ko sem prišel domov sem pa mal po netu pobrskal in v louisu našel še zadnjo velikosti M in sem jo kar naročil - je pa take barve kot tvoja. Upam da bom zadovoljen. LP, Rok in koliko boš dal zanjo? ok. sem videla... 200€. dobra cena. Popravljeno April 28, 2009. Popravil ross|e20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
musaschi64 Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 (popravljeno) No pa še moja skozi katero pa svoj motor hvala bogu kar dobro slišim saj če ne, bi bil užitek veliko manjši(ampak res) Popravljeno April 28, 2009. Popravil musaschi64 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 in koliko boš dal zanjo? ok. sem videla... 200€. dobra cena. Cena se mi zdi odlična. Barve so mi pri čeladi na drugem mestu v tem primeru pa sem kar dobro udev.Sicer sem lansko leto imel ogledano v rdeči barvi, vendar bo tudi modra lepa Hvala še enkrat za mnenje! LP Rok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Maj 2, 2009 Deli Objavljeno Maj 2, 2009 Dobil odgovor z louisa da se iskreno opravičujejo in da je bila pomota na strani - številka M menda že lep čas ni več na voljo. No sej je pa shoejka padla LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Maj 15, 2009 Deli Objavljeno Maj 15, 2009 Classic Nolan N84, s tremi dodatki.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wix Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 Pa še moja (Schuberth S1 Pro): Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 škoda, da fotoaparat ne zajame teh barv v njihovem polnem "neon" sijaju... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Junij 29, 2009 Deli Objavljeno Junij 29, 2009 No pa še moja skozi katero pa svoj motor hvala bogu kar dobro slišim saj če ne, bi bil užitek veliko manjši(ampak res) a si to iz anglije strogal za 199pounds+postage? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Julij 8, 2009 Deli Objavljeno Julij 8, 2009 -_- X-801 R Toni Elias Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno Julij 8, 2009 Deli Objavljeno Julij 8, 2009 Letos se še nism považu casper7 in nejc90 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 Letos se še nism považu Rossi, Doohan 2krat, Mamola, Schwantz, Russell A sm uganu? casper7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 Rossi, Doohan 2krat, Mamola, Schwantz, Russell A sm uganu? DA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kode Objavljeno Julij 10, 2009 Deli Objavljeno Julij 10, 2009 Moja čelada AGV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero27 Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 tale agv stealth ma pa zapenjanje na obrocke, ne? kupujem zdej novo celado, pa gledam to, sam ce ma odrocke je nocem, bom raj uzel agv S4, k je ubistvu ista celada, sam brez spojlerja, pa z quicklockom ...torej, a ma obrocke, al ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 Letos se še nism považu heheh...lepa zbirka... zanč sm bral v eni moto reviji da so v angliji ukradli par primerkov čelad..mamolo..schwantza... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 tale agv stealth ma pa zapenjanje na obrocke, ne? kupujem zdej novo celado, pa gledam to, sam ce ma odrocke je nocem, bom raj uzel agv S4, k je ubistvu ista celada, sam brez spojlerja, pa z quicklockom ...torej, a ma obrocke, al ne? Pero27, evo, samo zate! LP Cartman, grepavl in Fritz 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kode Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 tale agv stealth ma pa zapenjanje na obrocke, ne? kupujem zdej novo celado, pa gledam to, sam ce ma odrocke je nocem, bom raj uzel agv S4, k je ubistvu ista celada, sam brez spojlerja, pa z quicklockom ...torej, a ma obrocke, al ne? Ma obročke ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
46simon Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 tale agv stealth ma pa zapenjanje na obrocke, ne? kupujem zdej novo celado, pa gledam to, sam ce ma odrocke je nocem, bom raj uzel agv S4, k je ubistvu ista celada, sam brez spojlerja, pa z quicklockom ...torej, a ma obrocke, al ne? zakaj nočes obročkov??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 14, 2009 Deli Objavljeno Julij 14, 2009 ti kr na ringe vzam...je bolj varno kot pa klipsna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero27 Objavljeno Julij 14, 2009 Deli Objavljeno Julij 14, 2009 zakaj nočes obročkov??? ker mi je smotano tisto zapenjat, pa ce je ful vroce, pa stojis pr semaforju pa dvignes celado se take z obrocki ne da z rokavicami zapet, tako z klipsno se pa mnogo lazje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 14, 2009 Deli Objavljeno Julij 14, 2009 Poba...če z eno roko na semaforu dvigneš čelado, ti je le-ta prevelika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 14, 2009 Deli Objavljeno Julij 14, 2009 ker mi je smotano tisto zapenjat, pa ce je ful vroce, pa stojis pr semaforju pa dvignes celado se take z obrocki ne da z rokavicami zapet, tako z klipsno se pa mnogo lazje Dokler si na cestišču, nimaš kaj čelade snemat ... MowzancR, grepavl in Cartman 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se