orcus Objavljeno Oktober 5, 2011 Deli Objavljeno Oktober 5, 2011 umetnica51, exclan, tilingerossi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Oktober 6, 2011 Deli Objavljeno Oktober 6, 2011 Kaj pa k mi je res nora čelada kolk je to kej cekinov??? Fritz in orcus 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Oktober 6, 2011 Deli Objavljeno Oktober 6, 2011 Pa kakšna naj bi bla kej primerjava z mojo Shark rsf3 No takale pa mojo bučo mirka sergini, umetnica51, tilingerossi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lisjak89 Objavljeno Oktober 12, 2011 Deli Objavljeno Oktober 12, 2011 Evo še moja čelada: HJC R-PHA 10 Atlan :grim tilingerossi, logarr, rosse20 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Agostini Objavljeno Oktober 13, 2011 Deli Objavljeno Oktober 13, 2011 Evo kažem : umetnica51, tilingerossi, RobiRoberto in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GKeko Objavljeno Oktober 18, 2011 Deli Objavljeno Oktober 18, 2011 Taka pa je moja čelada Pred tem sem mel SHARK RSFi umetnica51, Stevie, tilingerossi in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Oktober 31, 2011 Deli Objavljeno Oktober 31, 2011 glih kar je sm mojo (ta leva) prinesla iz trgovine, desno je pa ravno tako xr-1100 od igorja. črna strela, Keiko, domina in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
milosh Objavljeno Januar 2, 2012 Deli Objavljeno Januar 2, 2012 Evo še moja čelada AGV GP-Tech Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spaceback Objavljeno Januar 18, 2012 Deli Objavljeno Januar 18, 2012 Takale je, dvižna. Z dodatnim notranjim temnim vizirjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Januar 18, 2012 Deli Objavljeno Januar 18, 2012 (popravljeno) Roof & Davida http://www.roof.fr/index.php http://davida.co.uk/ Popravljeno Januar 18, 2012. Popravil baddad rosse20, malakai in Zok 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasky Objavljeno Januar 19, 2012 Deli Objavljeno Januar 19, 2012 Roof & Davida http://www.roof.fr/index.php http://davida.co.uk/ Lahko malo več napišeš kako ti ustreza Boxer - Roof? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Januar 19, 2012 Deli Objavljeno Januar 19, 2012 Lahko malo več napišeš kako ti ustreza Boxer - Roof? To je že druga, ki jo imam. Prva je bila Classic, nova je VBoxer. VBoxer ima ventilacijo. Od vseh multipraktik čelad, mi je edino ta všeč, tako da me ostale niti ne zanimajo, tudi če so bolj udobne, tišje, lažje, bla,bla, bla. VBoxer boljše tesni in je tišja od Classic.Včasih piha pod brado, ampak če daš debelejši šal, podkapo, potem je ok. Govorim o temperaturah okoli 10˙c Če kupuješ, pobrskaj po angleških štacunah, angleškem ebay, ker znajo imeti zelo zanimive cene včasih 50% manj kot FCmoto in podobne štacune na kontinentu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasky Objavljeno Januar 20, 2012 Deli Objavljeno Januar 20, 2012 To je že druga, ki jo imam. Prva je bila Classic, nova je VBoxer. VBoxer ima ventilacijo. Od vseh multipraktik čelad, mi je edino ta všeč, tako da me ostale niti ne zanimajo, tudi če so bolj udobne, tišje, lažje, bla,bla, bla. VBoxer boljše tesni in je tišja od Classic.Včasih piha pod brado, ampak če daš debelejši šal, podkapo, potem je ok. Govorim o temperaturah okoli 10˙c Če kupuješ, pobrskaj po angleških štacunah, angleškem ebay, ker znajo imeti zelo zanimive cene včasih 50% manj kot FCmoto in podobne štacune na kontinentu. Hvala za info. Ja, na Ebayu sem si jih že ogledal in tudi meni je od multipraktik čelad najbolj dopadljiva. Kaj pa velikosti, so standardne? Predvidevam, da jo nisi imel možnost sprobati pred nakupom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
honda2000 Objavljeno Januar 20, 2012 Deli Objavljeno Januar 20, 2012 Nolan N85 clasic N-com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Januar 22, 2012 Deli Objavljeno Januar 22, 2012 Hvala za info. Ja, na Ebayu sem si jih že ogledal in tudi meni je od multipraktik čelad najbolj dopadljiva. Kaj pa velikosti, so standardne? Predvidevam, da jo nisi imel možnost sprobati pred nakupom. Prvo sem kupil v štacuni, drugo pa v GB prek pošte. številke so standardne. Poguglaj na angleškem guglu, se dobi še ceneje kot na ebayu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
honda61 Objavljeno April 11, 2012 Deli Objavljeno April 11, 2012 Jaz pa imam sedaj to (prej sem imel XR1100 - tudi Shoei)! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno April 12, 2012 Deli Objavljeno April 12, 2012 Tale je bla pa moja taprva, že davnega leta... Glede performans - torej udobje, (ne)hrupnost, (ne)občutljivost na veter, itd., je bila svetlobna leta pred takratnimi čeladami in še danes bi jo rade volje uporabljal... RobiRoberto, baddad, rosse20 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marcc Objavljeno Maj 19, 2012 Deli Objavljeno Maj 19, 2012 (popravljeno) Evo: ena izmed prvih čelad,ki sem jih imel. Nolan Nox Nox,od moje bolše polovice. Shark Popravljeno Maj 19, 2012. Popravil marcc trebor, GKeko in rosse20 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strajnarR Objavljeno Maj 20, 2012 Deli Objavljeno Maj 20, 2012 Nolan N85 VIRAGE N-COM "45", zadovoljen - zelo! mixxx, RobiRoberto in trebor 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mince Objavljeno Maj 23, 2012 Deli Objavljeno Maj 23, 2012 (popravljeno) Moja nova lepotica! Vse pohvale podjetju Compaco iz Velenja za vse napotke in strokovno svetovanje! Nolan N104 Hi-visibility Popravljeno Maj 23, 2012. Popravil mince trebor, rosse20, Efendi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miran985 Objavljeno Maj 30, 2012 Deli Objavljeno Maj 30, 2012 (popravljeno) moja nova čelada, prej sem imel nzi spyder 3 neka huda zadeva vredna en velik K.... sedaj tale shoei-ka kapo dol! Popravljeno Maj 30, 2012. Popravil miran985 rosse20 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLVR Objavljeno Maj 30, 2012 Deli Objavljeno Maj 30, 2012 Moja nova lepotica! Vse pohvale podjetju Compaco iz Velenja za vse napotke in strokovno svetovanje! Nolan N104 Hi-visibility Da ti mal kontre nažgem za nolanko! :lol: rosse20, aders in RobiRoberto 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nordkap Objavljeno Junij 1, 2012 Deli Objavljeno Junij 1, 2012 Da ti mal kontre nažgem za nolanko! :lol: mater maš pa popolnoma enako kot jaz, zdaj novjo vedl, kdo je kdo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GDII Objavljeno Junij 1, 2012 Deli Objavljeno Junij 1, 2012 eto, čakam na tole...http://www.mxsouth.com/street/bellhelmets/bell-helmets-helmets-star-rsd-speed-freak-carbon.htm baddad 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 9, 2012 Deli Objavljeno Junij 9, 2012 od danes naprej stjunana. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se