TheMan Objavljeno Oktober 29, 2008 Deli Objavljeno Oktober 29, 2008 shark s650 esprit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
akrobar Objavljeno Oktober 29, 2008 Deli Objavljeno Oktober 29, 2008 Evo še 2 moji. Airoh SV55 Nolan N42 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gumby Objavljeno Oktober 29, 2008 Deli Objavljeno Oktober 29, 2008 (popravljeno) Nolan N-102 Tale sicer ni moja, imam pa točno tako :) Popravljeno Oktober 29, 2008. Popravil gumby Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
INFINITI Objavljeno Oktober 29, 2008 Deli Objavljeno Oktober 29, 2008 Še moja karbon-kevlar UVEX - samo 990g težka - obožujem jo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
axilon Objavljeno Oktober 29, 2008 Deli Objavljeno Oktober 29, 2008 moja x-lite 801 rr, moto gp poslikava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 Letos poleti se odločil za nakup Arai RX-7 Corsair Edwards Legend...več kot zadovoljen, sprva me je motilo, da je mičken glasna, ampak ko ujameš tapravo pozicijo na motorju je zakon...skratka, odlična čelada in mi ni žal denarja zanjo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ICE_MAN Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 SHARK RSR2 Foggy Legend Black Replica Opis: The all new RSR2 brings together all the latest technology made possible by Shark's research. Developed with the best riders and racers in the world, the innovations used on the RSR 2 have led to the birth of an elite top-of-the-line sport helmet. Features: * Shell made from Carbon/Aramid, multi-directional composite fibers * 5 different sizes of EPS liner * 2 shell sizes * 6 multi-element, internal shock-absorbers with differentiated density * Airflow directed by integrated ducts * F1 type, enhanced-safety, 3mm visor * Dual-treated (anti-scratch/anti-fog) “Total Vision” visor * "Push One" visor quick-release system using 4 anchor points * High-flow ventilation system with easy opening ventOptimized anti-fog thanks to "Venturi" side extractors * Fully adjustable, removable and washable interior using top-of-the-line Coolmax® and Sonitized® fiber * Ergonomic cheek pads in 3D foam * Double D-ring, “Racing” chin strap * Anti-fog mass and chin cover for visor included * High-performance anti-fog, “Winter” mask included * Lightest helmet in its class * Meets or exceeds D.O.T. and ECE 22-05 standards Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 Stara in najlepša (šoja XR900 TC2 Chimera) Nova in uporabna (šoja Multitec) Poletna (Dainese Jet Stream Tourer) Vse slike so z neta (niso moje). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 Nolan N84 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatexDeLuxe46 Objavljeno Oktober 30, 2008 Deli Objavljeno Oktober 30, 2008 mestna čelada madkupe 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Oktober 31, 2008 Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 mestna čelada ... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lima Objavljeno Oktober 31, 2008 Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno Oktober 31, 2008 Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 No pa še moje zaščitne kape B) mixxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 31, 2008 Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 mestna čelada Za tebe bi bil boljši tale komad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Oktober 31, 2008 Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 evo še moje za poletne dni in srečanja pa še za malo hitrejše fure Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xyznanixyz Objavljeno Oktober 31, 2008 Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 moja in od moje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bernardek Objavljeno Oktober 31, 2008 Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 to je to :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matgo Objavljeno Oktober 31, 2008 Deli Objavljeno Oktober 31, 2008 Več kot zadovoljen z njo :OK: Že kr nekaj časa. Vredna vsakega $$, in tud naslednja če bo, bo ARAI :yes: Sicer pa model RX7 Corsair replika Mccoy :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izismolic Objavljeno November 1, 2008 Deli Objavljeno November 1, 2008 (popravljeno) tkole pa moja zgleda Popravljeno November 1, 2008. Popravil izismolic DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jegrmajstr Objavljeno November 2, 2008 Deli Objavljeno November 2, 2008 Še moja Nolan N84 Genesis ( z zračniki modela 2008): Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno November 2, 2008 Deli Objavljeno November 2, 2008 Jesus....po nekaj mesecih na forumu...in poglej,poglej....louisov katalog.....na MS :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno November 2, 2008 Deli Objavljeno November 2, 2008 Za tebe bi bil boljši tale komad Kapo dol :worship: :worship: :worship: Bo potrebno sprobat, hihihihi...Ma ni hudica, ce ne zaleze za nekaj-dokaj efektivno, hihihihi, da ne se za kaj drugega :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno November 2, 2008 Deli Objavljeno November 2, 2008 Jesus....po nekaj mesecih na forumu...in poglej,poglej....louisov katalog.....na MS :slap: a bi raj videla shiesser-jev katalog :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno November 2, 2008 Deli Objavljeno November 2, 2008 Mačka27, da nisi ti malo horny...? To je balon iz žajfnice.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno November 3, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 3, 2008 Jesus....po nekaj mesecih na forumu...in poglej,poglej....louisov katalog.....na MS :slap: Raje ti svojo pokaži, se bomo potem vsi smejali :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se