paris2 Objavljeno November 3, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 3, 2008 (popravljeno) Dodajam še 2 čeladi ki sem ju našel v naši bajti. No ena je še nekje... jo bom prišparal za drugič... Schuberth R1 in Shark RSF2I Po lastnih izkušnjah sodeč mi je najbolj HJC. Popravljeno November 3, 2008. Popravil paris2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
r3ne Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 na zalogi so imeli le zlate in pa srebrne.. tako da sem jo iz italije čakal 3 mesece :rolleyes: . zato pa treba opremo naročit preden se začne sezona :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 mam to . piha pa glasna je ko pes :headbang: naročil sem tole Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 (popravljeno) mestna čelada :lol: dobra hilton, tole suomy poslikavo bi pa imel. Poker playeeer :grim Popravljeno November 3, 2008. Popravil Tony Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 :lol: dobra hilton, tole suomy poslikavo bi pa imel. Poker playeeer :grim :closedeyes: ja texsas holdem pa to nova poslikava je se bol divja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ALJAZZ Objavljeno November 3, 2008 Deli Objavljeno November 3, 2008 (popravljeno) kje se da kupit tako lepo poslikane celade? jaz vidim povsod samo "obične" edit: že našel Popravljeno November 3, 2008. Popravil ALJAZZ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 Pa še moja čelada SHOEI XR 1000 (Cutlass TC-4) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Steen Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 Schuberth S1 Pro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aselak Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 evo še moja sicer stara cca 6 let ampak še vedno super...čeprav bo počas treba zamenjat...seveda bom kupil s5 arai. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno November 4, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 4, 2008 (popravljeno) Schuberth S1 Pro ti si pa nov... ...in kako se obnese ta nova čelada od šuberta? Popravljeno November 4, 2008. Popravil paris2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 ti si pa nov......in kako se obnese ta nova čelada od šuberta? :topic: Vprasaj v pravi temi. Tudi jaz ti tam lahko dam kaksno informacijo. :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Banjo Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 Moja Nolan N 103 http://www.compaco.si/img/nolan/zoom/n103_06.jpg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Steen Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 ti si pa nov......in kako se obnese ta nova čelada od šuberta? Res je nov sem in tudi izpit imam le kratek čas - bo skoraj en mesec :naughty: Šubertka je zadovoljiva res je tiha in od vseh mi je najbolj pasala, moteče je le obšasno rošenje v desnem spodnjem kotu :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno November 5, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 5, 2008 (popravljeno) :topic: Vprasaj v pravi temi. Tudi jaz ti tam lahko dam kaksno informacijo. :trance_33_sleep: dj ne jokej. A uno prej zgoraj je bilo pa vse ok! :headbang: Res je nov sem in tudi izpit imam le kratek čas - bo skoraj en mesec :naughty: Šubertka je zadovoljiva res je tiha in od vseh mi je najbolj pasala, moteče je le obšasno rošenje v desnem spodnjem kotu :rolleyes: Srečno vožnjo! Popravljeno November 5, 2008. Popravil paris2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 moja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kevin34 Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 Moja araika :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roko Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 SHARK RSR.Sprememba grafike v Red Bull. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 moje tri: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 :closedeyes: ja texsas holdem pa to nova poslikava je se bol divja Ta je pa zame :wub: :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno November 5, 2008 Deli Objavljeno November 5, 2008 Moja bivša....mi je kar malce žal, da sem jo prodal :cry: , je pa svoje delo opravljala odlično kljub starosti 9 let... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno November 6, 2008 Deli Objavljeno November 6, 2008 HJC helme, 2 sta Sy Max, tretja je CL 14 in še stara Nolanka N60 za na skuter. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kevin34 Objavljeno November 6, 2008 Deli Objavljeno November 6, 2008 Moja bivša....mi je kar malce žal, da sem jo prodal :cry: , je pa svoje delo opravljala odlično kljub starosti 9 let... :OK: Taki dragulji se ne prodajajo,to je za v vetrino,za na polico v dnevno sobo!!!!! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno November 8, 2008 Deli Objavljeno November 8, 2008 Moja bivša....mi je kar malce žal, da sem jo prodal :cry: , je pa svoje delo opravljala odlično kljub starosti 9 let... :OK: pa kdo te kupi čelado staro 9 let :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno November 8, 2008 Deli Objavljeno November 8, 2008 (popravljeno) HJC helme, 2 sta Sy Max, tretja je CL 14 in še stara Nolanka N60 za na skuter. Lepe grafike na čeladah :hooray: :headbang: Popravljeno November 8, 2008. Popravil Andro82 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 8, 2008 Deli Objavljeno November 8, 2008 (popravljeno) :whistle: Popravljeno November 8, 2008. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se