PURPLE Objavljeno November 8, 2008 Deli Objavljeno November 8, 2008 Lepe grafike na čeladah :hooray: :headbang: Čredni n.... , more bit mal fore umes. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno November 8, 2008 Deli Objavljeno November 8, 2008 Še moja SHOEI RAID II VOGUE TC-7 :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YAMASAKI Objavljeno November 8, 2008 Deli Objavljeno November 8, 2008 Še moja SHOEI RAID II VOGUE TC-7 :OK: :OK: A je ta tista, ki je pri Lojzetu znižana na 149 evr? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno November 8, 2008 Deli Objavljeno November 8, 2008 A je ta tista, ki je pri Lojzetu znižana na 149 evr? aha :D sam k sm jst kupvou je bla 199€ :D cool čelada :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 biser :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 Arai Condor Voltage Red Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 10, 2008 Deli Objavljeno November 10, 2008 Še Grunf svojo na ogled postavi...... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 10, 2008 Deli Objavljeno November 10, 2008 Za slavnostne priložnosti imam tole lahkotno črno zadevico - za takrat, ko je potrebno pokazati nasmeh in si pustiti veter vsaj v ušesa :-) Če pa dežuje, izbiram med srebrno Arai Tour X2 motard (odlično zračna, super za poleti ... tudi brez vizirja, s kros očali), ledeno ognjeno črno-rdečo Schuberth R1 (zelo zračna, nekoliko 'plitka', ima vgrajena sončna 'očala', ter staro kanto Schuberth S1, ki ima takisto sončna 'očala', pa predvsem dobro tesni od spodaj zračni tok okoli tilnika ... in je primerna za hladne dni ... Staro zmahano HJC sem pa mislim da fuknil v kanto ob zadnji selitvi narodov ... Še Grunf svojo na ogled postavi...... :worship: Večnamenska zadeva - čelada IN nočna posoda hkrati? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno November 10, 2008 Deli Objavljeno November 10, 2008 Tole je pa moja....Glasna k ps, piha pa tut ke po oceh..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 11, 2008 Deli Objavljeno November 11, 2008 (popravljeno) Večnamenska zadeva - čelada IN nočna posoda hkrati? :P Ma lejta so tu...kdo pa ima cajt še po hladnem stanovaji laufat....pride prav :worship: :naughty: :whistle: Ona prva na sliki je the best :grim Popravljeno November 11, 2008. Popravil GRUNF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 11, 2008 Deli Objavljeno November 11, 2008 Ma lejta so tu...kdo pa ima cajt še po hladnem stanovaji laufat....pride prav :worship: :naughty: :whistle: Ona prva na sliki je the best :grim Ja, tisto mam ekstra za v :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 11, 2008 Deli Objavljeno November 11, 2008 Za slavnostne priložnosti imam tole lahkotno črno zadevico - za takrat, ko je potrebno pokazati nasmeh in si pustiti veter vsaj v ušesa :-) :hmm: Hm, stari, pri tejle črni zadevici pa se v glavo ne smeš zredit ... :whistle: :P ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 11, 2008 Deli Objavljeno November 11, 2008 http://www.louis.de/_206ea3b05f9b2bc4f0aeb...artnr_gr=203534 to je zdejšna pol prejšna je ta moja prva pa je bla tale pol jih je blo polhn vmes moja najljubša pa je tale t bela želva sam sm jo pr prometninesreči razpru na več koncov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno November 12, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 12, 2008 (popravljeno) Ena prvih čeljad v bajti. Popravljeno November 12, 2008. Popravil paris2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno November 12, 2008 Deli Objavljeno November 12, 2008 Trenutna v redni uporabi N84 ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 12, 2008 Deli Objavljeno November 12, 2008 :hmm: Hm, stari, pri tejle črni zadevici pa se v glavo ne smeš zredit ... :whistle: :P ... Glih tu se lahko! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 12, 2008 Deli Objavljeno November 12, 2008 Staro zmahano HJC sem pa mislim da fuknil v kanto ob zadnji selitvi narodov ... nisi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 12, 2008 Deli Objavljeno November 12, 2008 nisi Ti že veš..... :rolleyes: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno November 12, 2008 Deli Objavljeno November 12, 2008 Ti že veš..... :rolleyes: :evilgrin: ja, vem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 12, 2008 Deli Objavljeno November 12, 2008 nisi A se je našla? Daj jo fukni v kanto :D mixxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno November 12, 2008 Deli Objavljeno November 12, 2008 moji dve... leva je za mestna kruzanja, desna pa za na daljše poti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 13, 2008 Deli Objavljeno November 13, 2008 ja, vem. :naughty: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno November 14, 2008 Deli Objavljeno November 14, 2008 Moji dve...ena lepša kot druga...IMHO... :evilgrin: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pecy Objavljeno November 14, 2008 Deli Objavljeno November 14, 2008 Moja Shark-ica RSF 2 Race...z metuljčki :blush: ...zadovoljna še pa še... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocco Objavljeno November 14, 2008 Deli Objavljeno November 14, 2008 (popravljeno) tole je pa moja čelada :D ...sam do Bohinja pa nazaj v LJ sm šu :wacko: Popravljeno November 14, 2008. Popravil Rocco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se