riderrgirl Objavljeno Maj 22, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 A lizala bi sladoled :naughty: , sej jaz bi tudi lizal sladoled lahko ližeš ,griskaš...pač po želji... :evilgrin: bejžmo ven s te teme si samo lušte delamo :unsure: zuni pa vroče....
bikez Objavljeno Maj 22, 2009 Opozori Objavljeno Maj 22, 2009 lahko ližeš ,griskaš...pač po želji... :evilgrin: bejžmo ven s te teme si samo lušte delamo :unsure: zuni pa vroče.... Če je vroče se je treba slečt , pa na sladoled it
riderrgirl Objavljeno Maj 23, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Maj 23, 2009 Če je vroče se je treba slečt , pa na sladoled it danes bo ziher kak padu...
bikez Objavljeno Maj 23, 2009 Opozori Objavljeno Maj 23, 2009 danes bo ziher kak padu... To pa sigurn :xx: .
riderrgirl Objavljeno Maj 24, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Maj 24, 2009 To pa sigurn :xx: . Tut je padu.... :grim ne samo eden celo dva... :naughty: :yes: in blo je...ja ni za prehvalit..
bikez Objavljeno Maj 24, 2009 Opozori Objavljeno Maj 24, 2009 Tut je padu.... :grim ne samo eden celo dva... :naughty: :yes: in blo je...ja ni za prehvalit.. Tudi jaz sem enga danes ruknil :grim . Tokrat iz domačega hladilnika, za kaj drugega ni blo časa :grrr .
riderrgirl Objavljeno Maj 30, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Maj 30, 2009 Kaj čokolada ne gre, je prevroče ? Za čokoljad pa ni temperaturnih ovir... :grrr ne ne...sam kaj hladnega pa ne paše... :unsure:
SharpNinja Objavljeno Maj 30, 2009 Opozori Objavljeno Maj 30, 2009 Tut je padu.... :grim ne samo eden celo dva... :naughty: :yes: in blo je...ja ni za prehvalit.. Pr men tuuuud.....čokoladn roche sladoled mmmmmmmm TommyP in klimbra 1 1
pajkica Objavljeno December 4, 2009 Opozori Objavljeno December 4, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=h4twnsUxP2M&feature=related Furioso, riderrgirl in soncnca 2 1
riderrgirl Objavljeno December 4, 2009 Avtor Opozori Objavljeno December 4, 2009 čokoljubci....zdej je pravi mesec.....za sladkanje... morem povedat da orehov sladoled je pa....:rolleyes:zanj pa tut kerga bek spravim...:oops:
SharpNinja Objavljeno December 8, 2009 Opozori Objavljeno December 8, 2009 Jp riderca, the time has come, d se spravm zreciklirat tisto goro čokolade k sm jo prejšn tedn dam prvlekla (ene 9 kil jo pa je ) :naughty:....... taprva kilce je tkole žalostno končala :evilgrin: riderrgirl, klimbra, pajkica in 1 other 3 1
riderrgirl Objavljeno December 8, 2009 Avtor Opozori Objavljeno December 8, 2009 Jp riderca, the time has come, d se spravm zreciklirat tisto goro čokolade k sm jo prejšn tedn dam prvlekla (ene 9 kil jo pa je ) :naughty:....... taprva kilce je tkole žalostno končala :evilgrin: A s me pršla sem sekirat?:glare::)Jaz sem trenutno bolj na keksih-ki bi naj(povdarek na bi)počakali do cajta ko se jih lahko pohrusta...čokolado,cimet,kokos...orehe itd.bom skup metala čez kak dober teden....hehe ...:evilgrin: V prihodnosti zalimam kako fotko... Drugače pa moj poklon..kar se tortic tiče..... Da ti ne bo spet mikser kot lani začel nabijat v prehude obrate...
nejcgs Objavljeno December 9, 2009 Opozori Objavljeno December 9, 2009 pravkar načel čokolado ... 100% kakava in dodatki rdečega, kot hudič pekočega čilija thumper in klimbra 1 1
pajkica Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 kdaj bo pa spet kaka torta parti pa keksi parti pa čokolada parti pa mafin parti da nauta se sam hvalile O:-) pa slikce kazale .. .... sej jaz se javm za poskuševalca ....
SharpNinja Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 kdaj bo pa spet kaka torta parti pa keksi parti pa čokolada parti pa mafin parti da nauta se sam hvalile O:-) pa slikce kazale .. .... sej jaz se javm za poskuševalca .... K mora bit prov party al kj, k pr men je zmer kj čokoladnga v kaki škatli Evo pajkica kwa sm zbrslkala iz mojga arhiva, tale bi šla tud teb na glavo, čprov je XS hahaha :evilgrin: TommyP, klimbra in riderrgirl 2 1
pajkica Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 K mora bit prov party al kj, k pr men je zmer kj čokoladnga v kaki škatli Evo pajkica kwa sm zbrslkala iz mojga arhiva, tale bi šla tud teb na glavo, čprov je XS hahaha :evilgrin: sej se bo grozn slišal, sam tole mam raj u rit k na glav :lol: sej ti kr špari tiste škatle, drgač pa ti lah tud jaz kako prnesem, tok za rezervo... da boš mela večjo zalogo
MoTo G_P Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 (popravljeno) kako si jst nardim vročo čoloado: 2 žlici pravga kakava, 1 vrstica jedilne čokolade, mogoče mal več za čokoholike, mal saldkorja, 1 čajna žlička škroba. Zmešam t 20ml vode, pa dam 2 deci mleka not, pa nad ognj da se mal zgosti, na vrh smetano pa mrvice, in uživam Na zimske dni pa u koči nardiš 2 lončka pred kaminom...za še večje uživanje...čokolada je afrodiziak Popravljeno December 10, 2009. Popravil MoTo G_P rdeci_vragec, riderrgirl in domina 3
SharpNinja Objavljeno December 10, 2009 Opozori Objavljeno December 10, 2009 kako si jst nardim vročo čoloado: 2 žlici pravga kakava, 1 vrstica jedilne čokolade, mogoče mal več za čokoholike, mal saldkorja, 1 čajna žlička škroba. Zmešam t 20ml vode, pa dam 2 deci mleka not, pa nad ognj da se mal zgosti, na vrh smetano pa mrvice, in uživam Na zimske dni pa u koči nardiš 2 lončka pred kaminom...za še večje uživanje...čokolada je afrodiziak mmmmmm, tole se pa fajn sliš , bo za probat, sm jz bom še mal cimeta not vtresla, d bo še bl afrodizično klimbra in TommyP 1 1
MoTo G_P Objavljeno December 11, 2009 Opozori Objavljeno December 11, 2009 u vidš lej, na cimet se pa nikol nism spomnu hehehe... :naughty:
thumper Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 K mora bit prov party al kj, k pr men je zmer kj čokoladnga v kaki škatli Evo pajkica kwa sm zbrslkala iz mojga arhiva, tale bi šla tud teb na glavo, čprov je XS hahaha :evilgrin: v glavo,he,he.... dobra je...jst sem pa zdejle na napolitankah...ja seveda oblitih s čokolado...morm mal fore naredit za na motoj jutri... brembo 1
thumper Objavljeno December 12, 2009 Opozori Objavljeno December 12, 2009 u vidš lej, na cimet se pa nikol nism spomnu hehehe... :naughty: pa mal tartufov... če se že gresta čokohornyjado.... brembo 1
brembo Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D :P spuzva 1
SharpNinja Objavljeno December 13, 2009 Opozori Objavljeno December 13, 2009 mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D :P Brembo, sm tlelele pa ni nč od čokoljad vidt ........pr ns je bil pa ta vikend čokoladni tiramisu....bil TommyP in klimbra 1 1
brembo Objavljeno December 14, 2009 Opozori Objavljeno December 14, 2009 Brembo, sm tlelele pa ni nč od čokoljad vidt ........pr ns je bil pa ta vikend čokoladni tiramisu....bil ja pa kaj tole je bolš k čokolada spuzva 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se