Core Objavljeno Februar 26, 2008 Opozori Objavljeno Februar 26, 2008 Pozdravljeni, Mene pa zanima od kje v Italiji kupujete motocikle oz. tudi kje drugje samo da so cene sprejemljive. Imel sem sv 1000 s k3, pa bi ga rad nazaj kupil modrega in ga trenutno ne najdem na nobenem oglasu. Hvala vsem za odgovore.
Stric Burek Objavljeno Februar 26, 2008 Opozori Objavljeno Februar 26, 2008 Jest sm svojo pič.kico :whistle: našel v Firenzah preko Moto.it :naughty:
exe`FZS Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 danci1973, hector, tombgo hvala za nasvete, od danes naprej sem tudi sam lastnik SV1000. Sedaj bo pa čas pokazal kako se bo motor izkazal. :evilgrin:
tombgo Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Pozdravljeni, Mene pa zanima od kje v Italiji kupujete motocikle oz. tudi kje drugje samo da so cene sprejemljive. Imel sem sv 1000 s k3, pa bi ga rad nazaj kupil modrega in ga trenutno ne najdem na nobenem oglasu. Hvala vsem za odgovore. V IT so jih nehali uvažati 2004 zaradi slabe prodaje, jih je verjetno potrebno osebno naročiti pri trgovcu (v oglasih so samo rabljeni)
danci1973 Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 V IT so jih nehali uvažati 2004 zaradi slabe prodaje, jih je verjetno potrebno osebno naročiti pri trgovcu (v oglasih so samo rabljeni) Saj novih več ni... :( So jih nehali delat, letniki 2007 pa - če še niso bili registrirani - se bojda ne dajo več registrirat... D.
tombgo Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 aha, pol si bo potrebno rezervne dele nabrat :) sem bral, da jih "menda" več ne bo na sv1000.zyns, pa se je vse skupaj očitno uresničilo upam da pride kaka nova verzija z novo mašino, pa malo več konjički (cca 180 :) ), pa upam, da ne bodo rinli v 1200cc kot superbike bo potrebno kako spomisko R.I.P. furo nardit
exe`FZS Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 .. ena dobra stran tega, pa po moje je, da se bo cena rabljenih sv1000 dvignila. Res da šele po 150km ne morem nekaj na splošno ocenjevat ampak objektivna ocena je pa vsekakor odlična. Super motor! Upam, da bo kmalu lepo vreme še za več kilometrov, po drugi strani sem pa zaradi napovedi grdega vremena že včeraj odstranil vse plastike z motorja in se lotil čistilnega servisa. Vsaj ena dobra stran pri takem vremenu. :whistle: PS: Po pranju motorja je bilo pod sovoznikovem sedežu vse mokro, je to zaradi tega, ker nimam original zadnjega blatnika oz. nosilca ali je to normalno? PS2: Za auspuhe še lep čas ne bo denarja :(, je pa zato dušilec zvoka pred airbox-om že na polici v garaži. :naughty: Mogoče smešno, ampak kje za vraga ima airbox? Moram odmontirati kesl? Ker pod sedežem, kot ga je imel fazer, ga vsaj na zunaj nisem opazil. 1) Odstranite koleno ki vodi zrak v škatlo z zračnim filtrom, ta pobira topel zrak motorja in omejuje pretok zraka. Pridobili boste več moči (do 3KM) in navora kot z tukaj predvidevam da gre za isto stvar kot pri zgornjem navedku? Lp Anže
tombgo Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 (popravljeno) .. ena dobra stran tega, pa po moje je, da se bo cena rabljenih sv1000 dvignila. Mogoče smešno, ampak kje za vraga ima airbox? cena se bo verjetno še spustila ker rabljenega težko prodaš nad 4000-5000€, če sploh..... airbox je pod rezervoarjem, odšravfaj, dvigni in izpuli gumjasto koleno ven, stranski efekt pri original rolih je, da je motor bolj glasen od spredaj kot od zadaj. pa mal se boš moral navadit potem na zvok, ker ta ni potem sorazmeren z obrati ampak glede na ročico gasa, je pa zanjimivo ko ga naviješ pri kakih 2.000 obratih v kak hrib ker imaš filing, da bo poletel od hrupa, ne gre pa nikamor :whistle: p.s. glej na www.sv1000.zyns.com tam maš vsega in švašta od SV Popravljeno Marec 4, 2008. Popravil tombgo
exe`FZS Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 V kratkem sem se namenil menjati olje in oljni filter. Torej zanima me, katero olje uporabljate in kateri filter priporočate. Priporočate na 28k še menjavo česa drugega? lp
danci1973 Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 V kratkem sem se namenil menjati olje in oljni filter. Torej zanima me, katero olje uporabljate in kateri filter priporočate.Priporočate na 28k še menjavo česa drugega? Uporabljam sintetično olje Hein Gericke 10W-50 (za H-G polni Motul) ali Procycle (Louis) 10W-50 ali 5W-40 (za Louis polni Fuchs). Za filter je bolj ali manj vseeno - glede na to, da stvar ni draga, jaz kupim kar original... Če ne veš, kaj vse je že bilo zamenjano, bi verjetno bilo dobro menjati še zavorne tekočine. Hladilna je pri meni zdržala do cca. 55000km brez težav. D.
Dolenc™ Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 Če že delaš servis menjaj olje, filter(cca 10eu), zračni filter, al pa če daš kakega k&n notri ki se ga potem v naprej samo čisti, pa če že delaš lahko še svečke daš druge, pa zraven se prekontrolira kaj je z zavornimi ploščicami pa ketno. Zavorno tekočino in pa tekočino sklopke je pa tko priporočeno menat letno.
VmasIna Objavljeno Marec 31, 2008 Opozori Objavljeno Marec 31, 2008 Danes sem opazil, da imam prednje zavorne ploščice že čisto pri koncu. Zanima me, katere imate kaj na svojih SV-jčkih, original, ali kakšne druge? Kaj priporočate?
danci1973 Objavljeno Marec 31, 2008 Opozori Objavljeno Marec 31, 2008 Danes sem opazil, da imam prednje zavorne ploščice že čisto pri koncu. Zanima me, katere imate kaj na svojih SV-jčkih, original, ali kakšne druge? Kaj priporočate? Trenutno imam EBC HH (tip FA158HH), ki dobre, imajo pa par manjših negativnih lastnosti (pri majhni hitrosti in močnem zaviranju začnejo 'tulit', pa dokler so hladne imajo dokaj veliko trenje tudi brez pritiska na ročico). Pred tem sem imel AP Racing (ne vem več, katere), ki so bile odlične in so imele odličen 'initial bite' (dober učinek že pri majhnem pritisku), kar pri EBC nekoliko pogrešam. Ker pa so zavore je v času uporabe teh ploščic začele tresti, jih nisem več uporabljal (pa to ne pomeni, da so bile krive ploščice). Imel sem tudi že 'original', pa so bile ... OK. Naslednje, ki jih bom sprobal, so Carbone Lorraine SBK3. D.
VmasIna Objavljeno Marec 31, 2008 Opozori Objavljeno Marec 31, 2008 (popravljeno) Trenutno imam EBC HH (tip FA158HH), ki dobre, imajo pa par manjših negativnih lastnosti (pri majhni hitrosti in močnem zaviranju začnejo 'tulit', pa dokler so hladne imajo dokaj veliko trenje tudi brez pritiska na ročico). Pred tem sem imel AP Racing (ne vem več, katere), ki so bile odlične in so imele odličen 'initial bite' (dober učinek že pri majhnem pritisku), kar pri EBC nekoliko pogrešam. Ker pa so zavore je v času uporabe teh ploščic začele tresti, jih nisem več uporabljal (pa to ne pomeni, da so bile krive ploščice). Imel sem tudi že 'original', pa so bile ... OK. Naslednje, ki jih bom sprobal, so Carbone Lorraine SBK3. D. Po moje bi mi znale ustrezati EBC HH (tip FA158HH). Se morda spolniš koliko si dal za te ploščice in kje si jih nabavil Popravljeno Marec 31, 2008. Popravil VmasIna
simonsi Objavljeno Marec 31, 2008 Opozori Objavljeno Marec 31, 2008 Saito organiš. Works for me. :whistle:
danci1973 Objavljeno Marec 31, 2008 Opozori Objavljeno Marec 31, 2008 (popravljeno) Po moje bi mi znale ustrezati EBC HH (tip FA158HH). Se morda spolniš koliko si dal za te ploščice in kje si jih nabavil Okrog 65€, nabavil pa pri M.A.J. klub / JEFRA Racing. Saito organiš. Works for me. :whistle: Samo ti nimaš SV1000S. :naughty: D. Popravljeno Marec 31, 2008. Popravil danci1973
danci1973 Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 Tole pa bo v kratkem zmontirano: Rabim le še nove cevi - priključki morajo biti pod drugačnim kotom... D.
Port Folio Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 Big D. a si svojo raketo spremenil v "pure" sport bike :naughty: ?
danci1973 Objavljeno April 4, 2008 Opozori Objavljeno April 4, 2008 Big D. a si svojo raketo spremenil v "pure" sport bike :naughty: ? To itak je že... ;) Samo voznik je malce ... D.
tombgo Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 evo, danči ga spidira jest ga pa pedenam ;) ..... modelno leto 2008: pluig racing screen, ogledala s žmigavci in zafilana luknja na oklepu s "flushmount" smerniki, vse LED cena cca 160€
danci1973 Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 evo, danči ga spidira jest ga pa pedenam ;) ..... Mater je čist! :eek: modelno leto 2008: pluig racing screen, ogledala s žmigavci in zafilana luknja na oklepu s "flushmount" smerniki, vse LEDcena cca 160€ Racing screen - koliko € in kje? D.
tombgo Objavljeno April 7, 2008 Opozori Objavljeno April 7, 2008 Tako čist je po 200km, na srečo ni še mušic in ostale golazni... aja pa moji sem rekel naj ga na hitro podrge pred tistimi 200km, ker je bila prva vožnja sezone in je bil vsa od praha, pa se je felen lotila z razmaščevalcem... še nikol se niso tako svetle, še posebej zadnja :worship: Šipca je iz Louisa, 10007065 - Puig Racingscheibe starkgetönt, Suzuki SV1000 S, 64,95€, str.713, Louis.de drugih nisem nikjer staknu lahko pa PERVY-ja kontaktiraš, on ma tudi nekaj...KLIK
exe`FZS Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 Zanima me ali imate tudi ostali problem z oranžno japonsko lučko? Moja se kar naprej prižiga, gumba za izklop pa tudi še nisem našel. Da še resno vprašam, koliko km delate s polnim keslom? Sam jih naredim cca 150 preden se prižge rezerva z rezervo pa naredim še skoraj 50km, po tem ni v keslu niti zvoka o kakšnem gorivu.(preverjeno danes). Pa glede na to, da sem naredil s tem motorjem šele prvih 1000km in se še privajam, niti ne vozim na polno. Še eno vprašanje: uporablja kdo predpisane pnevmatike Michelin Pilot sport, sam jih imam še od prejšnjega lastnika in gumo zelo velikokrat odnese, sicer samo za kratko ampak vseeno, pri metzelerju tega nisem bil vajen. Sploh najraje jo odnese v krožiščih in pa pri hitrem speljevanju. lp
danci1973 Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 Da še resno vprašam, koliko km delate s polnim keslom?Sam jih naredim cca 150 preden se prižge rezerva z rezervo pa naredim še skoraj 50km, po tem ni v keslu niti zvoka o kakšnem gorivu.(preverjeno danes). Pa glede na to, da sem naredil s tem motorjem šele prvih 1000km in se še privajam, niti ne vozim na polno. Ko vozim na polno, se lučka prižge po 100km... ;) (danes oz. včeraj na Grobniku) V povprečju jaz naredim cca. 200km z 13-14litri, kar je poraba med 6.5-7 l/100km. Pri porabi 8.5 (kolikor bi bilo 200km s polnim tankom) so stvari že zelo 'zabavne'... Če grem tankat hitro po tem, ko se lučka prižge, lahko natankam samo cca. 12l - to pomeni, da je cca. 5l še v tanku (rezarva?). Še eno vprašanje: uporablja kdo predpisane pnevmatike Michelin Pilot sport, sam jih imam še od prejšnjega lastnika in gumo zelo velikokrat odnese, sicer samo za kratko ampak vseeno, pri metzelerju tega nisem bil vajen. Sploh najraje jo odnese v krožiščih in pa pri hitrem speljevanju. Mislim, da sem motor dobil s temi gumami. In niti za trenuten še nisem pomislil, da bi jih še kdaj montiral. D.
hector Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 Še eno vprašanje: uporablja kdo predpisane pnevmatike Michelin Pilot sport, sam jih imam še od prejšnjega lastnika in gumo zelo velikokrat odnese, sicer samo za kratko ampak vseeno, pri metzelerju tega nisem bil vajen. Sploh najraje jo odnese v krožiščih in pa pri hitrem speljevanju. lp tudi jaz sem jih hitro menjal za Metzeler......
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se