MATjuska Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 Kavopilska tema že obstaja, kaj pa čajepilska? Nisem je zasledila (oz. se mi je ni dalo iskati - se pardoniram morebitnemu avtorju podobne teme). Torej - tema za vse čajepilce: strastne, redne, priložnostne ... zeliščni, črni, rdeči, zeleni, beli, ... s sladkorjem, z medom , z limono, rumom, čisto brez, ... 5 o`clock tea, zjutraj, zvečer, sredi noči .... Meni trenutno najbolj sede kaka zeliščno-sadna mešanica: zimski čaj s suhimi jabolki, cimetom, oranžami, šipkom, hibiskusom, klinčki, plavico ... V pripravljenega dodam še žlico medu ... super! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 En grenak čaj za moje trebušne motnje,prosim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 tea 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 metin čaj :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 ko si bolan paše in sedaj ga pijem že 7 dni ( kak hl sem ga ža) :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 zdajle spil eno skodelico, pa nisem bolan... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 Ne bom spil nobene skodelice, ker nisem bolan :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno November 22, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 22, 2008 ko si bolan paše in sedaj ga pijem že 7 dni ( kak hl sem ga ža) :headbang: zdajle spil eno skodelico, pa nisem bolan... :yea1: In kakšne čajčke pijeta, ko sta oz. nista bolana? Ali sem preveč radovedna? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 22, 2008 Deli Objavljeno November 22, 2008 Zdle bo pa tk sedu tale pomarančen s cimetom :OK: , smd se mal shladi še. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno November 23, 2008 Deli Objavljeno November 23, 2008 eno meto bi.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 23, 2008 Deli Objavljeno November 23, 2008 Jz grem pa na enga zen zelenga za fruštek :yes: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno November 23, 2008 Deli Objavljeno November 23, 2008 Jest grempa na en kakav :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 23, 2008 Deli Objavljeno November 23, 2008 turški jabolčni čaj :) zame najboljši čaj kar sem jih kdaj pila. :worship: sam kmal mi ga bo zmanjkalo. :( turški jabolčni čaj :) zame najboljši čaj kar sem jih kdaj pila. :worship: sam kmal mi ga bo zmanjkalo. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 23, 2008 Deli Objavljeno November 23, 2008 In kakšne čajčke pijeta, ko sta oz. nista bolana? Ali sem preveč radovedna? :naughty: Spil sem Kirsche-Banana(zelo dober) drugače spijem vse živo... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno November 23, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 23, 2008 Meta z medom - pa še pa še paše! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 23, 2008 Deli Objavljeno November 23, 2008 Spil sem Kirsche-Banana(zelo dober) drugače spijem vse živo... :worship: ... vem ja :beer2: :beer2: , če ste pa pri čaju pa meta brez vsega . V sili še :devil: muhe žre :whistle: sicer je pa čaj za pusyje :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno November 23, 2008 Deli Objavljeno November 23, 2008 eno meto bi.... :naughty: meni pa paše jagoda, lahko tudi z putrom :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 23, 2008 Deli Objavljeno November 23, 2008 Torej - tema za vse čajepilce: strastne, redne, priložnostne ... zeliščni, črni, rdeči, zeleni, beli, ... s sladkorjem, z medom , z limono, rumom, čisto brez, ... 5 o`clock tea, zjutraj, zvečer, sredi noči .... Meni trenutno najbolj sede kaka zeliščno-sadna mešanica: zimski čaj s suhimi jabolki, cimetom, oranžami, šipkom, hibiskusom, klinčki, plavico ... V pripravljenega dodam še žlico medu ... super! :worship: :worship: Je zadnjič pasalo, a ne? Njami! Čaj je zame to, kar je za mnoge kava. Obvezna pijača vsak dan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 23, 2008 Deli Objavljeno November 23, 2008 ... vem ja :beer2: :beer2: , če ste pa pri čaju pa meta brez vsega . V sili še :devil: muhe žre :whistle: sicer je pa čaj za pusyje :evilgrin: Jaz bi tudi "meto" ruknil... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno November 23, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 23, 2008 sicer je pa čaj za pusyje :evilgrin: Čaj za pusyje? Kava je za pusyje! :evilgrin: Pred leti me je enkrat po 2 šalcah čaja dobesedno sezulo - noge me niso več držale, omotica, slabost, oblival me je znoj, hkrati pa me je mrazilo ... zadeva se je kolikortoliko umirila šele po 2 urah. Še dobro, da se mi to ni zgodilo v kaki bufi (ampak doma pri mojem takratnem :wub: )... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 23, 2008 Deli Objavljeno November 23, 2008 :010 končno!!!!!! čaj črn...... zdej že ta drug dons..... z mlekom...... :OK: spuzva 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno November 23, 2008 Deli Objavljeno November 23, 2008 :worship: PLANINSKI :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno November 23, 2008 Deli Objavljeno November 23, 2008 Sm lih enga Earl Greya z mlekom spil :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno November 23, 2008 Deli Objavljeno November 23, 2008 Malce prej: bio zeleni (brez dodatkov, seveda :trance_33_sleep: ). Pasalo, ko... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 23, 2008 Deli Objavljeno November 23, 2008 Čaj za pusyje? Kava je za pusyje! :evilgrin: Pred leti me je enkrat po 2 šalcah čaja dobesedno sezulo - noge me niso več držale, omotica, slabost, oblival me je znoj, hkrati pa me je mrazilo ... zadeva se je kolikortoliko umirila šele po 2 urah. Še dobro, da se mi to ni zgodilo v kaki bufi (ampak doma pri mojem takratnem :wub: )... A te je sleklo tudi :naughty: . Tale tvoj "takratni" :wub: je bil pa od hudiča. Kaj ti je kaj v čaj zmetal :hmm: P.S. Popravljam mojo prejšnjo trditev. Čaj je za pusy-je in pusy-ke :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se