brembo Objavljeno November 26, 2008 Deli Objavljeno November 26, 2008 kaj zdej usi navalili na meto :D sj prow :whistle: učerej je tut padu en metin čaj ja :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno November 26, 2008 Deli Objavljeno November 26, 2008 (popravljeno) en ta pravi žasmin (jasmin) u kroglicah :naughty: __asmin.bmp Popravljeno November 26, 2008. Popravil inge Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno November 26, 2008 Deli Objavljeno November 26, 2008 pa začnimo danes s čajem..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno November 26, 2008 Deli Objavljeno November 26, 2008 Sem kupu enga kitajskega, navaden čaj samo dimljen :hmm: :wacko: :cry: :xx: :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 26, 2008 Deli Objavljeno November 26, 2008 Sem kupu enga kitajskega, navaden čaj samo dimljen :hmm: :wacko: :cry: :xx: :SS :SS :SS Dimljen? :eek: :slap: Mmm, danes je prišel Gody :wub: po mene v bolnišnico, pa sva šla na sadni čaj. Pojma nimam, kateri čaj je bil, ampak, bil je dober. Bi rekla, da nekakšna mešanica jagod, robid in nečesa še malo bolj kislega. Njami. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno November 26, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 26, 2008 Sem kupu enga kitajskega, navaden čaj samo dimljen :hmm: :wacko: :cry: :xx: :SS :SS :SS Čaj v filter vrečkah ali v dozi? Kako je bil pripravljen? S čim si ga pil? Pravilna priprava posamezne vrste čaja je namreč bistvena. Pomembno pa je tudi izbrati pravi dodatek, ki pojača okus, ga omili ali harmonizira (če je to seveda potrebno). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno November 26, 2008 Deli Objavljeno November 26, 2008 Kdo se mi pridruži na tejle fensi šmensi čajanki? ;) Drugač pa ravnokar dobri stari Earl Grey :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno November 26, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 26, 2008 Kdo se mi pridruži na tejle fensi šmensi čajanki? ;) Drugač pa ravnokar dobri stari Earl Grey :) Uaauu! Five o`clock tea fot two - evo mene! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno November 26, 2008 Deli Objavljeno November 26, 2008 Čaj v filter vrečkah ali v dozi? Kako je bil pripravljen? S čim si ga pil? Pravilna priprava posamezne vrste čaja je namreč bistvena. Pomembno pa je tudi izbrati pravi dodatek, ki pojača okus, ga omili ali harmonizira (če je to seveda potrebno). V kovinski škatlici Twings, z mnogo mleka, pa še zmerej zaneč. Po mojem samo kje visoko v Tibetu po ene 2 letih meditiranja in strogega posta bi pa najbrž pasu! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno November 26, 2008 Deli Objavljeno November 26, 2008 jst bi pa en grog...če je možno :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 26, 2008 Deli Objavljeno November 26, 2008 Uaauu! Five o`clock tea fot two - evo mene! ;) Aaaaaa ... :eek: ... to pa je "čajna pojedina"! :P MATjuška, tudi jaz bi ... sicer pa, tole idejo lahko uporabiva pri naslednji seansi v Pohorski kavarni, kaj meniš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno November 26, 2008 Deli Objavljeno November 26, 2008 Ta je pa majster! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 26, 2008 Deli Objavljeno November 26, 2008 Odštevam minute.....ena meta bo padla :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno November 27, 2008 Deli Objavljeno November 27, 2008 brusnica je padla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno November 27, 2008 Deli Objavljeno November 27, 2008 meta tud..... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno November 27, 2008 Deli Objavljeno November 27, 2008 kamilica pa noče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno November 27, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 27, 2008 Aaaaaa ... :eek: ... to pa je "čajna pojedina"! :P MATjuška, tudi jaz bi ... sicer pa, tole idejo lahko uporabiva pri naslednji seansi v Pohorski kavarni, kaj meniš? Ej, šele zdaj sem se ponovno uspela "prebiti" na PC. Sicer ne vem, kak bi naju gledali oni natakarji, če bi prišle tja s to slikico, češ da hočeva imeti takšno postrežbo... :rolleyes: Lahko pa jutri probava! :evilgrin: Malo heca. Bi pa vsekakor pasal jutri en čajček s teboj pri Pohorski kavarni. Se čujeva? :rolleyes: Aja - domač ledeni čaj: 1 l vode, 1 žlica zimskega čaja (mariplant), 1 vrečka sadnega čaja, 1 vrečka zeliščnega čaja (lipa, bezeg, ...) , 3-4 žlice rjavega sladkorja ali medu, sok 1/2 do 1 limone. Ohladiti - super napitek. Moji otroci ga obožujejo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno November 27, 2008 Deli Objavljeno November 27, 2008 pa da vama nebi še ALFI serviral :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno November 27, 2008 Deli Objavljeno November 27, 2008 Dns ni blo časa za jutranjo dozo zelenga in sm čist fuč že....bo treba it na enga, če hočm še kj delat dns :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 27, 2008 Deli Objavljeno November 27, 2008 sedaj pa še tea time, po elik kofetkov in al...... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 27, 2008 Deli Objavljeno November 27, 2008 Ej, šele zdaj sem se ponovno uspela "prebiti" na PC. Sicer ne vem, kak bi naju gledali oni natakarji, če bi prišle tja s to slikico, češ da hočeva imeti takšno postrežbo... :rolleyes: Lahko pa jutri probava! :evilgrin: Malo heca. Bi pa vsekakor pasal jutri en čajček s teboj pri Pohorski kavarni. Se čujeva? :rolleyes: Aja - domač ledeni čaj: 1 l vode, 1 žlica zimskega čaja (mariplant), 1 vrečka sadnega čaja, 1 vrečka zeliščnega čaja (lipa, bezeg, .. .) , 3-4 žlice rjavega sladkorja ali medu, sok 1/2 do 1 limone. Ohladiti - super napitek. Moji otroci ga obožujejo! MATjuška, kar pokliči. Sem za. Ma, tam je čaj mnogo boljši od vseh natakarjev vkup. Malinovci ... :whistle: :P . pa da vama nebi še ALFI serviral :whistle: Alfi? Kateri? Kdo? Pa menda ja ne Nipič? :? :grrr Beeeeeeee! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 27, 2008 Deli Objavljeno November 27, 2008 Bi pa vsekakor pasal jutri en čajček s teboj pri Pohorski kavarni. Se čujeva? :rolleyes: :evilgrin: kaj nisi mlogla to za dons rečt? jaz se pa basala tm s cukrom :whistle: ........pa tud čajček je bil :naughty: spuzva 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 27, 2008 Deli Objavljeno November 27, 2008 :evilgrin: kaj nisi mlogla to za dons rečt? jaz se pa basala tm s cukrom :whistle: ........pa tud čajček je bil :naughty: Pridi jutri z nama! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 27, 2008 Deli Objavljeno November 27, 2008 Pridi jutri z nama! :blush: pa nism jutr u mariboru..... se pa javm k bom naslednjič spet.... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 27, 2008 Deli Objavljeno November 27, 2008 :blush: pa nism jutr u mariboru..... se pa javm k bom naslednjič spet.... O:-) No, glej, da se boš res! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se