pajkica Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 kr spet enako..... ker paše zjutri enga črnga (pojma nimam kak se mu reče) z mlekom.... spuzva 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 Hvala, čaja pa zdelje ne bom, imam kavico pred seboj :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 1 l sem ga že .... se kuha druga runda :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 enga zdravlinga... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 Mislm da rabm enga pomirjevalnega :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno December 2, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 2, 2008 Mislm da rabm enga pomirjevalnega :krneki: Čaj s šnopsom :naughty: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 2, 2008 Deli Objavljeno December 2, 2008 enga češplovga...bi tko pasu... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 enga češplovga...bi tko pasu... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 Ne vem, če ne bom celi December pil čaj... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 Ne vem, če ne bom celi December pil čaj... :headbang: :? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 Še pol urce me morijo, pol pa grem na enga za živce :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 haha še pokosim pa grem na enga... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 sam čaj še pijem, tok da sem že zadet od rcnij in čaja !!! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 sam čaj še pijem, tok da sem že zadet od rcnij in čaja !!! :headbang: enako :closedeyes: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno December 3, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 3, 2008 Jasmin first flush - brez vsega :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 :? :P :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svarun13 Objavljeno December 3, 2008 Deli Objavljeno December 3, 2008 uh, že en teden v postelji ležim, pa natepavam kamilice, pa šipek, pa islandski lišaj.. lepote - priporočam islandski lišaj eno žličko na deci vrele vode pa pustite 10 minut - tolk grenko, da je že prav sladek okus :evilgrin: drgač pa črni, zeleni, vseen, sam da ni sladkorja zraven, pa je :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 4, 2008 Deli Objavljeno December 4, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 4, 2008 Deli Objavljeno December 4, 2008 Za zjutraj malo hibiskusa ... bolj kislo, ampak odlično! Pa zeleni z mlekom za Doggija. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno December 4, 2008 Deli Objavljeno December 4, 2008 (popravljeno) Za zjutraj malo hibiskusa ... bolj kislo, ampak odlično! Pa zeleni z mlekom za Doggija. :winkiss: ej hvala mutika, tale mi pa malo preveč zelen zgleda :winkiss: da ni to špinača z jajcem Popravljeno December 4, 2008. Popravil doggie Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno December 4, 2008 Deli Objavljeno December 4, 2008 ka bi pa jaz danes ob desetih? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno December 4, 2008 Deli Objavljeno December 4, 2008 ka bi pa jaz danes ob desetih? :hmm: si mislim kaj bi ti pasalo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 4, 2008 Deli Objavljeno December 4, 2008 ka bi pa jaz danes ob desetih? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno December 4, 2008 Deli Objavljeno December 4, 2008 mi bo pasalo.... ooo jaaaa :naughty: in to ena mooočna kamilica :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno December 4, 2008 Deli Objavljeno December 4, 2008 mi bo pasalo.... ooo jaaaa :naughty: in to ena mooočna kamilica :kva2: Daj tegale raje... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se