pajkica Objavljeno December 9, 2008 Deli Objavljeno December 9, 2008 Šele danes prebrala - se vsekakor čujeva. Te jutri pokličem :winkiss: jutr pa tud jaz loh..... :whistle: k bom u MB...... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 9, 2008 Deli Objavljeno December 9, 2008 Pravkar enega Zelenca. :grim Kot ponavadi, cistega. :trance_33_sleep: jutr pa tud jaz loh..... :whistle: k bom u MB...... :winkiss: Z MATjuško sva zmenjeni za jutri ... pokliči! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 9, 2008 Deli Objavljeno December 9, 2008 Z MATjuško sva zmenjeni za jutri ... pokliči! :blush: bemu padlo u vodo.... jutr ne morm it.....eh :? pa drugič..... sam tale tortica..... men se tolk sline cedijo.... ni fer :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 9, 2008 Deli Objavljeno December 9, 2008 tee 4 2 & 2 4 tee.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 9, 2008 Deli Objavljeno December 9, 2008 tee 4 2 & 2 4 tee.... :whistle: ... I love U and U love me ... :P ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno December 9, 2008 Deli Objavljeno December 9, 2008 (popravljeno) En božičen se kuha! Je že skuhan! :rolleyes: Popravljeno December 9, 2008. Popravil pmali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno December 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 10, 2008 En božičen se kuha! Je že skuhan! :rolleyes: :OK: Prava stvar! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno December 10, 2008 Deli Objavljeno December 10, 2008 :grrr :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno December 10, 2008 Deli Objavljeno December 10, 2008 zejle se mi pa res prileže en čajčk k me je tok zahladil uzuni :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno December 10, 2008 Deli Objavljeno December 10, 2008 Zgleda bo treba na enga - cejlonska cimetova pomaranča bi bla zdle glih fajn, sm čist dehidrirala :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 10, 2008 Deli Objavljeno December 10, 2008 Odkar mi je u prisrčnci zmankal "sirupa" ne hodim več na čaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 10, 2008 Deli Objavljeno December 10, 2008 Odkar mi je u prisrčnci zmankal "sirupa" ne hodim več na čaj... pametno, Poldi :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno December 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno December 10, 2008 Šle danes z Mutiko na sadni čaj (ali nekaj podobnega :unsure: ) in tortico. Ni kaj - čaj, tortica, prava družba ... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest pmali Objavljeno December 10, 2008 Deli Objavljeno December 10, 2008 Na Bledu v čajnici smo dons enga črnga, golga brez kremšnite! :cry: :cry: Je zjutrej vaga preveč pokazala :naughty: Že ta 5492 dan zapovrstjo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 10, 2008 Deli Objavljeno December 10, 2008 Šle danes z Mutiko na sadni čaj (ali nekaj podobnega :unsure: ) in tortico. Ni kaj - čaj, tortica, prava družba ... :worship: :worship: Tak isto! Ne vem, kaj je bilo boljše! Tortica, čaj ali nasmeh na drugi strani mize. Na Bledu v čajnici smo dons enga črnga, golga brez kremšnite! :cry: :cry: Je zjutrej vaga preveč pokazala :naughty: Že ta 5492 dan zapovrstjo :whistle: Na Bledu lahko ignoriraš blejsko kremšnito? :eek: Se ne more zgodit! Ti še nihče ni povedal, da lepega telesa ni nikoli preveč? Zdaj pa se mi je zaluštalo čaja, pred spanjem. Bom kar mešanico lipe in bezga. Z žličko medu in zelo malo limone. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno December 11, 2008 Deli Objavljeno December 11, 2008 dost je blo :headbang: na hl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 11, 2008 Deli Objavljeno December 11, 2008 Ravno pijem bzgovga :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno December 11, 2008 Deli Objavljeno December 11, 2008 Pol litra sm ga zjutri zdrla. pol litra ga mam pa sabo.....kronik pač :whistle: TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 11, 2008 Deli Objavljeno December 11, 2008 Pol litra sm ga zjutri zdrla. pol litra ga mam pa sabo.....kronik pač :whistle: Sva že dve .... pa še kakšen liter, dva ga bo dons :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno December 11, 2008 Deli Objavljeno December 11, 2008 Sva že dve .... pa še kakšen liter, dva ga bo dons :whistle: pazita da vama dihtunga ne popusti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 11, 2008 Deli Objavljeno December 11, 2008 pijem razredčenega v razmerju 1:1... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 11, 2008 Deli Objavljeno December 11, 2008 pijem razredčenega v razmerju 1:1... :rolleyes: S čim ga pa redčiš :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 11, 2008 Deli Objavljeno December 11, 2008 S čim ga pa redčiš :hmm: s čajem.... :rolleyes: Kaj pa redčiš :hmm: rum.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 11, 2008 Deli Objavljeno December 11, 2008 s čajem.... :rolleyes: :lol1: rum.... :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 11, 2008 Deli Objavljeno December 11, 2008 s čajem.... :rolleyes: rum.... :naughty: Sem pa mislila, da ti vrečko čaja kar v rum pomočiš pa mal segreješ :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se