pajkica Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 Šele danes prebrala - se vsekakor čujeva. Te jutri pokličem :winkiss: jutr pa tud jaz loh..... :whistle: k bom u MB...... :winkiss:
Mutika Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 Pravkar enega Zelenca. :grim Kot ponavadi, cistega. :trance_33_sleep: jutr pa tud jaz loh..... :whistle: k bom u MB...... :winkiss: Z MATjuško sva zmenjeni za jutri ... pokliči!
pajkica Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 Z MATjuško sva zmenjeni za jutri ... pokliči! :blush: bemu padlo u vodo.... jutr ne morm it.....eh :? pa drugič..... sam tale tortica..... men se tolk sline cedijo.... ni fer :kva2:
Mutika Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 tee 4 2 & 2 4 tee.... :whistle: ... I love U and U love me ... :P ...
Guest pmali Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 (popravljeno) En božičen se kuha! Je že skuhan! :rolleyes: Popravljeno December 9, 2008. Popravil pmali
MATjuska Objavljeno December 10, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 10, 2008 En božičen se kuha! Je že skuhan! :rolleyes: :OK: Prava stvar!
Razer Objavljeno December 10, 2008 Opozori Objavljeno December 10, 2008 zejle se mi pa res prileže en čajčk k me je tok zahladil uzuni :)
SharpNinja Objavljeno December 10, 2008 Opozori Objavljeno December 10, 2008 Zgleda bo treba na enga - cejlonska cimetova pomaranča bi bla zdle glih fajn, sm čist dehidrirala :krneki:
snoopy Objavljeno December 10, 2008 Opozori Objavljeno December 10, 2008 Odkar mi je u prisrčnci zmankal "sirupa" ne hodim več na čaj...
AlterMann Objavljeno December 10, 2008 Opozori Objavljeno December 10, 2008 Odkar mi je u prisrčnci zmankal "sirupa" ne hodim več na čaj... pametno, Poldi :naughty:
MATjuska Objavljeno December 10, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 10, 2008 Šle danes z Mutiko na sadni čaj (ali nekaj podobnega :unsure: ) in tortico. Ni kaj - čaj, tortica, prava družba ... :worship:
Guest pmali Objavljeno December 10, 2008 Opozori Objavljeno December 10, 2008 Na Bledu v čajnici smo dons enga črnga, golga brez kremšnite! :cry: :cry: Je zjutrej vaga preveč pokazala :naughty: Že ta 5492 dan zapovrstjo :whistle:
Mutika Objavljeno December 10, 2008 Opozori Objavljeno December 10, 2008 Šle danes z Mutiko na sadni čaj (ali nekaj podobnega :unsure: ) in tortico. Ni kaj - čaj, tortica, prava družba ... :worship: :worship: Tak isto! Ne vem, kaj je bilo boljše! Tortica, čaj ali nasmeh na drugi strani mize. Na Bledu v čajnici smo dons enga črnga, golga brez kremšnite! :cry: :cry: Je zjutrej vaga preveč pokazala :naughty: Že ta 5492 dan zapovrstjo :whistle: Na Bledu lahko ignoriraš blejsko kremšnito? :eek: Se ne more zgodit! Ti še nihče ni povedal, da lepega telesa ni nikoli preveč? Zdaj pa se mi je zaluštalo čaja, pred spanjem. Bom kar mešanico lipe in bezga. Z žličko medu in zelo malo limone.
SharpNinja Objavljeno December 11, 2008 Opozori Objavljeno December 11, 2008 Pol litra sm ga zjutri zdrla. pol litra ga mam pa sabo.....kronik pač :whistle: TommyP 1
hrčo Objavljeno December 11, 2008 Opozori Objavljeno December 11, 2008 Pol litra sm ga zjutri zdrla. pol litra ga mam pa sabo.....kronik pač :whistle: Sva že dve .... pa še kakšen liter, dva ga bo dons :whistle:
doggie Objavljeno December 11, 2008 Opozori Objavljeno December 11, 2008 Sva že dve .... pa še kakšen liter, dva ga bo dons :whistle: pazita da vama dihtunga ne popusti
AlterMann Objavljeno December 11, 2008 Opozori Objavljeno December 11, 2008 pijem razredčenega v razmerju 1:1... :rolleyes:
hrčo Objavljeno December 11, 2008 Opozori Objavljeno December 11, 2008 pijem razredčenega v razmerju 1:1... :rolleyes: S čim ga pa redčiš :hmm:
AlterMann Objavljeno December 11, 2008 Opozori Objavljeno December 11, 2008 S čim ga pa redčiš :hmm: s čajem.... :rolleyes: Kaj pa redčiš :hmm: rum.... :naughty:
motoristek Objavljeno December 11, 2008 Opozori Objavljeno December 11, 2008 s čajem.... :rolleyes: :lol1: rum.... :naughty: :naughty:
hrčo Objavljeno December 11, 2008 Opozori Objavljeno December 11, 2008 s čajem.... :rolleyes: rum.... :naughty: Sem pa mislila, da ti vrečko čaja kar v rum pomočiš pa mal segreješ :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se