twinga Objavljeno November 26, 2008 Opozori Objavljeno November 26, 2008 Mene najbolj zanima kako bo zgledalo tole z gokardi? Kakšna bo $ vožnje, al bo celo kakša dirka? Da vidm če se mi splača pridt mal ganjat?
Rude Boy Objavljeno November 26, 2008 Opozori Objavljeno November 26, 2008 Da vidm če se mi splača pridt mal ganjat? ti priporočam prej kakšen trening ! potem pa gonjenje ! :evilgrin:
twinga Objavljeno November 26, 2008 Opozori Objavljeno November 26, 2008 ti priporočam prej kakšen trening ! potem pa gonjenje ! :evilgrin: Ganjanje, ne gonjenje! :rolleyes: Ne se bat, vem da je na desni gas, na levi pa bremza! :D
Ice Objavljeno November 26, 2008 Opozori Objavljeno November 26, 2008 ne, ne. je prav napisal: gonjenje. :whistle: :evilgrin:
motoristek Objavljeno November 26, 2008 Opozori Objavljeno November 26, 2008 si mislu: greva ali pa tudi dremo Ko prideš not reci, kje ste žabe, boš videl kako bo vse utihnilo in pol se ti bo luč ugasnila.... :lol1:
twinga Objavljeno November 26, 2008 Opozori Objavljeno November 26, 2008 ne, ne. je prav napisal: gonjenje. :whistle: :evilgrin: Ow vidm, da ste eni že na after partyu! :whistle: Mene pa sam zanima, če mi lahko kdo od organizatorjev pove kaj več o gokard dogodku!
Mutika Objavljeno November 26, 2008 Opozori Objavljeno November 26, 2008 Sicer pa predlagam, da imamo tokrat na zabavi vsi nalepke z forumskimi vzdevki.... Če bo noga že bolje, nalepke s forumskim vzdevkom najbrž ne bom potrebovala; pridem na štirih nogah. :whistle: Beri: z berglami. :rolleyes:
bladzo Objavljeno November 27, 2008 Avtor Opozori Objavljeno November 27, 2008 Mene najbolj zanima kako bo zgledalo tole z gokardi? Kakšna bo $ vožnje, al bo celo kakša dirka? Da vidm če se mi splača pridt mal ganjat? Cena vožnje bo namesto 12€, 9€ (po 20h uri). Ob takšni družbi, kot bo pa takrat tam, je vredno dat pa za vožnjo tudi 50€ :naughty: :rolleyes: (tolko o tem, če se ti splača)...
Frips Objavljeno November 27, 2008 Opozori Objavljeno November 27, 2008 50€? a mi ga povleče še zravn al kaj :evilgrin:
ZD€N€ Objavljeno November 27, 2008 Opozori Objavljeno November 27, 2008 A si taka šleva, da ne znaš nazaj opizdit? :grrr znam-znam Ko prideš not reci, kje ste žabe, boš videl kako bo vse utihnilo in pol se ti bo luč ugasnila.... :lol1: saj bom tebe mel zraven :naughty:
Jure007 Objavljeno November 27, 2008 Opozori Objavljeno November 27, 2008 Opala, tole je pa že sprejemljiv datum zame. Najprej na motosvet fešto (si bom na šihtu probal izboriti frej, če ne bom že tko al tko mel pisano frej), potem pa en dan za spanje, nato pa v Švico :D
Roky Objavljeno November 27, 2008 Opozori Objavljeno November 27, 2008 Opala, tole je pa že sprejemljiv datum zame. Najprej na motosvet fešto (si bom na šihtu probal izboriti frej, če ne bom že tko al tko mel pisano frej), potem pa en dan za spanje, nato pa v Švico :D Tist vmesni dan je za zdravljenje mačka, ane :D Mormo letos spet kakega spit skup :beer2:
Hanzi Objavljeno November 27, 2008 Opozori Objavljeno November 27, 2008 CITAT(CVIČKAR1 @ 27 Nov 2008 @ 17:21) bok kameradi pridem na motosvetovo zabavo No mislim, da je to precej resna napoved, tako da ga komot lahko pišemo med udeležence MNZ 2008- Tisti ki ne berete njegove teme - citirane besede je stipkal sam, in to tako hitro da bi se marsikdo sramoval svojega tipkanja....
twinga Objavljeno November 28, 2008 Opozori Objavljeno November 28, 2008 Cena vožnje bo namesto 12€, 9€ (po 20h uri). Ob takšni družbi, kot bo pa takrat tam, je vredno dat pa za vožnjo tudi 50€ :naughty: :rolleyes: (tolko o tem, če se ti splača)... Recesija, je napadla tud gokard, so takoj podražil na 12 eur! :? No še dobr da ste na 9 eur spravl, vsaj še mal za :beer2: ostane! Kaj bo kakšna DIRKA organizirana? Da vem kolk rund se bomo pol ganjal!
stuhec Objavljeno November 28, 2008 Opozori Objavljeno November 28, 2008 Recesija, je napadla tud gokard, so takoj podražil na 12 eur! :? No še dobr da ste na 9 eur spravl, vsaj še mal za :beer2: ostane! Kaj bo kakšna DIRKA organizirana? Da vem kolk rund se bomo pol ganjal! moraš se že dans začet
bladzo Objavljeno December 1, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2008 Kar nekaj nas je tistih, ki se bomo preganjali z gokarti... A gremo dirkat za rundo??? Kdo si upa :naughty: :naughty: :evilgrin: :rolleyes:
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Kar nekaj nas je tistih, ki se bomo preganjali z gokarti... A gremo dirkat za rundo??? Kdo si upa :naughty: :naughty: :evilgrin: :rolleyes: Dej ne provocirej, k te pridem prehitet glih za malo malco ;)
Zdrawc Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Dej ne provocirej, k te pridem prehitet glih za malo malco ;) Lejga stari uni to štopajo v sekundah, ne v tednih :krneki:
Rude Boy Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Zdrawc pa mashina, vidva sta itak v posebni kategoriji ! šlepergokart! :evilgrin: zajčki do 100 in makine nad 100 kg ! :P
Teya Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Lejga stari uni to štopajo v sekundah, ne v tednih :krneki: Dobra :D. Čak, a je pol pravi datum 13.? Jaz sem namreč imela info, da je 19. :unsure:
Alla Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Ja, saj je tudi plac zdaj Roll bar. Se pravi, sobota, 13.12.2008 ob 21:00 v Roll baru!
Ice Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 .........pove kaj več o gokard dogodku! tezka bo. ce bi sprasevala o go kart-u bi se mogoce kdo nasel, ki bi kaj vedel. o gokardu pa......... a je to nov lotion za zobe ?! :P
Jure007 Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 A gremo dirkat za rundo??? Kdo si upa :naughty: :naughty: :evilgrin: :rolleyes: Jaz.... :whistle:
bladzo Objavljeno December 3, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 3, 2008 Jaz.... :whistle: Uuuuu, zgleda da bom mogu met gnar sabo...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se