motoristek Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Teli hropci si že prste ližejo... :rolleyes:
gebre Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Minca a prideš :naughty: Ji jest ne pustim, da bi šla :evilgrin: :whistle:
Colonel Trautman Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 prijem, ino še kolega prpeljem s sabo!
stuhec Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 kaj moraš bit obvezno motosvevc, če prideš v soboto ?
bladzo Objavljeno December 4, 2008 Avtor Opozori Objavljeno December 4, 2008 kaj moraš bit obvezno motosvevc, če prideš v soboto ? Motosvetove osebne izkaznice ne bo potrebno pokazati nikomur (sem dovolj jasen) :naughty: :naughty:
Alla Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Huh, hvala bogu, ker bi morala kakšno ponaredit. :rolleyes:
minca Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 (popravljeno) Minca a prideš :naughty: prideš :whistle: :whistle: :evilgrin: Ji jest ne pustim, da bi šla :evilgrin: :whistle: misliš,da bi te ubogala :hmm: :grrr :grrr :D :whistle: :whistle: no sej...si zgleda na neki pozabu :whistle: da ti častim :beer2: :naughty: a si pozabu? :D bom pa pršparala mal :whistle: :whistle: :evilgrin: :evilgrin: Popravljeno December 5, 2008. Popravil minca
gebre Objavljeno December 6, 2008 Opozori Objavljeno December 6, 2008 No pa sm res pozabu :D pa sej si me itaq spomnila :evilgrin: :grim
JMatic Objavljeno December 6, 2008 Opozori Objavljeno December 6, 2008 ce sm se lansklet pred kamero drl MOTOSVET RULZ... se bom letos tut !!! PRIDEM :D :D :D
minca Objavljeno December 6, 2008 Opozori Objavljeno December 6, 2008 No pa sm res pozabu :D pa sej si me itaq spomnila :evilgrin: :grim a mi pol dovoliš da pridem? :whistle: :whistle: :evilgrin: za pir vse anee? :evilgrin:
uti Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 Po dooooooooolgem času pride tudi štajersko-prekmurska naveza :rolleyes:
gebre Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 a mi pol dovoliš da pridem? :whistle: :whistle: :evilgrin: za pir vse anee? :evilgrin: Dovolim :grim , seveda za pivo & :naughty:
minca Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 Dovolim :grim , seveda za pivo & :naughty: in :naughty: ? :D jz samo za pir vem :whistle: :D :grim
gebre Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 Še slab teden pa boš zvedla :naughty:
stuhec Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 Tajnica ima dopust.... :naughty: Sicer pa predlagam, da imamo tokrat na zabavi vsi nalepke z forumskimi vzdevki.... nimam nalepke kdo mi lahk naredi ?
Alla Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 nimam nalepkekdo mi lahk naredi ? Vzami kos silvertape-a, alkoholni flumaster in napiši gor Stuhec. Potem pa si vse skupaj nalepi na čelo. Bo šlo? :trance_33_sleep:
stuhec Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 Vzami kos silvertape-a, alkoholni flumaster in napiši gor Stuhec. Potem pa si vse skupaj nalepi na čelo. Bo šlo? :trance_33_sleep: :D :kva2: :lol1: na keri strani silvertape-a pa ?
Furioso Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 Na notranji, pa zrcalno napiši! :P
Irencko Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 Na notranji, pa zrcalno napiši! :P tu j pa ž zakompliceran :P
riderrgirl Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 nimam nalepkekdo mi lahk naredi ? veš ka ... :hmm: uleti noter pa se "deri" da si stuhec....veš kaki đek boš... B)
klimbra Objavljeno December 10, 2008 Opozori Objavljeno December 10, 2008 veš ka ... :hmm: uleti noter pa se "deri" da si stuhec....veš kaki đek boš... B) Po moje je bolš.....da bo tiho,.....ga lahko kaki jezni MS-jevec.....pretepe :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
minca Objavljeno December 10, 2008 Opozori Objavljeno December 10, 2008 (popravljeno) prideš :whistle: :whistle: :evilgrin: nič me ne bo :closedeyes: ..plan padel v vodo :headbang: :closedeyes: ... Popravljeno December 10, 2008. Popravil minca
bmwslo Objavljeno December 10, 2008 Opozori Objavljeno December 10, 2008 nič me ne bo :closedeyes: ..plan padel v vodo :headbang: :closedeyes: ... Pa kaj ga zdej serješ. Jaz samo zaradi tebe pridem :naughty:
minca Objavljeno December 10, 2008 Opozori Objavljeno December 10, 2008 Pa kaj ga zdej serješ. Jaz samo zaradi tebe pridem :naughty: rada bi ti vrjela ja :lol1: :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se