Skoči na vsebino

Registrske tablice (po naročilu, zamenjava, skrivanje..)

Priporočene objave

Objavljeno
fantje najprej poglejte tablice potem pa zacnite o "evropskih". nemcija, avstrija,italija, velika britanija, belgija, francija itd.... ni dveh podobnih dizajnov, kaj sele enakih. evropske tablice....  :lol1:  :grrr

Ice ima prav.

Tako da se mi zdi, da je cisto od nasih "pocarjev" odvisno, kaksne bodo tablice. Zaenkrat vidimo, da jih bo treba menjati (tablice, lahko pa tudi pocarje).

Objavljeno (popravljeno)
Ice ima prav.

Tako da se mi zdi, da je cisto od nasih "pocarjev" odvisno, kaksne bodo tablice. Zaenkrat vidimo, da jih bo treba menjati (tablice, lahko pa tudi pocarje).

ja ravno pol ure nazaj sem videl ene 10 nemcev na motorjih ki so imeli zadaj jumbo plakate :topic: :OK: tako da če primerjamo z nemci so naše tablice kar v mejah normale

Popravljeno . Popravil directory
Objavljeno
evo jih...

tablice<<-- KLIK

LP

-matej

Dokler grbi ostajajo in niso prevelike, je men cist kul.

Objavljeno

danes sem ob 9.15 na relaciji AC Slovenska Bistrica -jug - Hoče - Pobrežje (zadnji izvoz pred tunelom) izgubil moto tablico MB A8-49.

Vem da je mala verjetnost, da jo najdem, sem pregledal že celotno pot, ampak vseeno.

Če se vam zgodi podobno na AC od tepanja do MB pa kličite na:

041 372550 - obhodnik (torej tisti ki se vozi okoli in nadzoruje) ali

03 75 72 600 - AC baza v tepanju

moje na žalost še niso našli :cry:

Objavljeno
moje na žalost še niso našli :cry:

Kul, boš pa novo šel iskat...

Objavljeno

En simpl recept proti izgubljannju tablic:

Potrebuješ: Vrtalko, Sveder fi6, 2x vijak M6 z matico

Tablico prevrtaš 2x čez vtakneš dva vijaka in jo privijačiš na nosilec za tablico (čez kovinskega ki je na motorju). Vam garantiram da je ne boste izgubili.

Ker tile okvirčki so bolj labavi in če ti tablica ne pade ven ti pa okvirček zaradi vibracij poči in imaš takoj sitnosti če je ne najdeš.

Lp

Leteči

Objavljeno

Tablico prevrtaš 2x

... in s tem narediš prekršek, ker si kao poškodoval uradni dokument ali nekaj takega. Sicer ne vem, če je dokument lahko plehnat, kazen pa si lahko vseeno prislužiš. Preverjeno.

Objavljeno
En simpl recept proti izgubljannju tablic:

Potrebuješ: Vrtalko, Sveder fi6, 2x vijak M6 z matico

Tablico prevrtaš 2x čez vtakneš dva vijaka in jo privijačiš na nosilec za tablico (čez kovinskega ki je na motorju). Vam garantiram da je ne boste izgubili.

Leteči

tko se govori :yea2: :D :P jebeš okvirček, če ti mpol tablica dol pade :D

Objavljeno
Danes, med 17h in 18h sem na relaciji Radovljica - Habat Moto Center v Ljubljani izgubil registrsko tablico motorja KR E5-44.

Če bi kdo našel, ali opazil kakšen kvadraten kos aluminija z zgoraj navedenimi oznakami, bi mi bilo v veliko veselje, najdbo nagradim z 10.000 sit - do jutri dopodan, ker za vikend nujno rabim motor, jutri imam pa edino "luknjo", da uredim preklic in nabavim novo tablico.

Ker sem bil ob vračanjo iz Ljubljane malo bolj pozoren na "bankine" sem tablico tudi našel - samo na (mojo) žalost ni bila moja. Če kdo pogreša registrsko tablico LJ R5-06 jo imam doma, jutri dopoldan jo bom pa nesel na jeseniško policijsko postajo (o najdbi sem že obvestil policijo).

sej ni blema da jo neseš na PP ampak tam te popiše kot da bi bil največji kriminalec..preverjeno na lastni koži PPKranj,nesem tablico tja mislu da bom naredu dobro delo...ja čist vse je hotu od mene mal je manjkal še številko čevljev :hmm: :topic:

Objavljeno
... in s tem narediš prekršek, ker si kao poškodoval uradni dokument ali nekaj takega. Sicer ne vem, če je dokument lahko plehnat, kazen pa si lahko vseeno prislužiš. Preverjeno.

ČE izgubiš tablico nekje v zgornji vukojebini, sploh nekje v tujini kaj pa pol, cel fuk.

Po eni taki izkušnji se se tudi odločil da bo potrebno ubrati nov način pritrditve

Jest mam že dve leti prevrtano, in šel čez dva tehnična brez problema.

LP

Leteči

Objavljeno

Lahko jo maš prevrtano in zanetano .... noben policaj ti nebo nič !! In na tehničnem tudi!!

Najboljši recept je pop kovica oz. neti !!

@PERVY .... jst sm jo tudi zgubu dobr mesec nazaj ..... nisem je še dobu in je očitno tudi nebom :cry:

Sem pa rešu problem ..... slikal tablico od fotra pa retuširal gor moje številke in nesu fotografu razvit sliko ..... zrezal kos pleha 150x150 in zalepu sliko gor! Montiral v okvirček in z žico mal pritrdil da je ne odnese .... so me že 2x policaji ustavli in je vse ok! Je reku da hitro vozim na izgled gume je gledal če so žmigavci po standardih in tablca mu je očitno bla ok!

Objavljeno

jst sm jo enkrat zgubu na relaciji 2 km pa nikol najdu. :? drugič sm pa neki čul da se je zlamal ko sm se po gmajni furu, se ustavm pa vidm da je SPET okvirček poknu. šel domu, vrtalko + sveder+ šrauf pa zvrtu. :angry:

jebeš prekršek, bolš ko pa vsak mesec novo tablco

Objavljeno

jez mam pa kar čez okvirček prišravfano s knipingom, sicer je še nisem izgubil, bolj me pa skrbijo kradljivci (zadnje čase se pogosto dogaja da ti sunejo tablico, gre na bencinsko tankat s tvojo tablico in spizdi pol jo pa enostavno stran vrže :angry: - takmu se ne da ukvarjat s šravfki, jo raj sosedu spizdi k nima pršravfane, je hitrejš)

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Jaz sem v torek (25.5) ali pa vceraj (30.5) izgubil reg. tablico LJ 15-3D na relaciji LJ - LOGATEC. Če jo je kdo našel ga lepo prosim naj me obvesti na GSM: 031 840 792

Objavljeno

Jaz jo mam tako prevrtano že 4 leta, pa mi do sedaj noben policaj ni nič rekel, niti na tehničnem ni blo nikoli panike. Pred tem sem jo pa dvakrat zgubil (pa obakrat sam našel B) )

Objavljeno

vedno sem imel prevrtano tablico in prišraufano pa ni bilo nikoli problema. lani sem dobil okvirček in sem jo mel v okvirčku do letos ko sem jo zgubil na AC.

sedaj imam novo tablo, ki sem jo spet prevrtal, podložil z gumo da ublažim vibracije in prišraufal. ravno včeraj sem bil "v postopku" pa policaj ni mel nobenih pripomb.

Objavljeno
jebeš prekršek,

Tablico lahko prevrtaš in privijačiš.

Paziti je potrebno le na to, da glava vijaka ne spremeni pomena črke ali številke.

(naprimer, 6 lahkjo hitro postane 8, če vijak "pravilno" namestiš.)

Objavljeno
..... slikal tablico od fotra pa retuširal gor moje številke in nesu fotografu razvit sliko ..... zrezal kos pleha 150x150 in zalepu sliko gor! Montiral v okvirček in z žico mal pritrdil da je ne odnese .... so me že 2x policaji ustavli in je vse ok! Je reku da hitro vozim na izgled gume je gledal če so žmigavci po standardih in tablca mu je očitno bla ok!

In s tem storil kaznivo dejanje "Ponarejanje javne listine".

Naredil si bedarijo brez primere, ki te lahkjo stane bistveno več kot kot stane nova tablica.

Objavljeno
Naredil si bedarijo brez primere

če je pa to že bedarija brez primere kaj je pol šele kej ko komu škodiš oz. ogrožaš ...... izbiraj mal bl pametno svoje izraze! <_<

Objavljeno
In s tem storil kaznivo dejanje "Ponarejanje javne listine".

Naredil si bedarijo brez primere, ki te lahkjo stane bistveno več kot kot stane nova tablica.

Ponarejanje listine; 'javne' ali uradne?

Objavljeno

Jst tud zgubu prejšen teden reg. tablco, ubistvu je vse skupaj z okvirom odfrčalo nekje po luknasti cesti proti Medvodam..mal sm se nazaj zapelal, tablce seveda nisem najdu, ker je ta trava glih zdej za ene pol metra zrasla, zdej mam že novo..

Strošek za novo EU tablico (vse skupaj z uradno takso in vsemi davki) je 5.275 sit..zadevo sm mel urejeno v 30 minutah..na AMZS bazi, kjer sicer urejajo tudi registracije in te zadeve so mi dali potrdilo, ki sem ga nesel na policijo potrdit (da je pač izgubljena) in nazaj na AMZS..

Stare tablice ponujajo za 30% cenej, ker jih majo baje še full..jst sm vzel kr EU, ..mislm da se ne splača ponarejat, ker je res mali dnar,..no relativno..

LP,T

Objavljeno
če je pa to že bedarija brez primere kaj je pol šele kej ko komu škodiš oz. ogrožaš ...... izbiraj mal bl pametno svoje izraze! <_<

Poglej v Kazenski zakonik Republike Slovenije in boš videll, kakšna kazen je zagrožena za tvoje dejanje. Če mi ne vrjameš, vprašaj drugega pravnika. Še vedno mislim, da si naredil neumnost.

Ne vem, zakaj si se užalil, če ti pa želim samo dobro. :blink:

nikolinevrjamipravnikunaprvobesedopress ;) ;) ;)

Objavljeno
Stare tablice ponujajo za 30% cenej, ker jih majo baje še full..jst sm vzel kr EU,

Bolje da bi vzel navadno tablico z -30%. Saj te EU itak še niso 'ta prave' :naughty:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!