Brejker Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 PozdravljeniRad bi vedel ali so policaji dolžni ali ne obvestiti lastnika izgubljene tablice, ki jo je nekdo prinesel na policijo, ker je možno lastnika najti V HIPU ?? Jest sm jo zgubu. Sm si naredil novo. Se vozu kkšn mesc... In mi policajka pozvoni na vratih... Živjo, a si zgubil tablico? Ja (že dooolgo nazaj) No sedaj ti jo vračamo. :worship: Grem dol u klet in vidm, da sm za eno viška bogatejši :alien1: EN CEL MESC JE TRAJAL, DA SM JO DOBIL al je to taK sistem, alpa so jo res tok pozno šele našli :unsure:
nduro Objavljeno Junij 7, 2009 Opozori Objavljeno Junij 7, 2009 V kraju Buje (relacija Divača - Ribnica) je pri gostilni na drvih postavljena izgubljena tablica z oznakami "GO VA-17". Menda je tam že kak mesec....
Jerry_exc Objavljeno Junij 17, 2009 Opozori Objavljeno Junij 17, 2009 Danes ob 18.45 na relaciji Lesce-Radovljica po glavni cesti je nekdo s Kawasaki z750 modre barve zgubu rekistrsko... Radovljiški grb KR N4-86
GoUpC Objavljeno Junij 19, 2009 Opozori Objavljeno Junij 19, 2009 Oh ja js pa res nimam sreče :closedeyes: dons mi je med kolenčanjem na Jezerskem odfrčala tablca nezano kam oznaka KR PU-69, če jo kdo slučajno najde bi biu zelo hvaležen če jo nese na Policijsko postajo Kranj Nagrada: gajba pira (mrzuga)
spletsplet Objavljeno Julij 24, 2009 Opozori Objavljeno Julij 24, 2009 Včeraj izgubljena...registrska tablica za motor..MB. Najditelju nagrada. Hvala
Guest Brumer Objavljeno Julij 24, 2009 Opozori Objavljeno Julij 24, 2009 Včeraj izgubljena...registrska tablica za motor..MB. Najditelju nagrada. Hvala Najprej vprašaj na policijo jaz sem jih že par našel in vedno dal na policijo. Bremzer in special749 1 1
fifty Objavljeno Julij 26, 2009 Opozori Objavljeno Julij 26, 2009 Danes dopoldan izgubil registrsko tablico: LJ TP-84. Relacija: Ankaran-Kozina-Divača-Štanjel-Dornberk. Če jo je slučajno kdo našel, prosim info na: 041 561 434.
piano Objavljeno Avgust 3, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2009 Danes sem na cesti Železniki - Sorica našel izgubljeno reg.tablico LJ P6-1E. Če kdo pogreša naj me pokliče (041-379-819) .... jo pa jutri prijavim tudi na policiji.
tihii Objavljeno Avgust 20, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2009 Da mal osvežim temo, eden od možnih načinov prikrivanja reg. tablice.... targa.wmv
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 20, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2009 Da mal osvežim temo, eden od možnih načinov prikrivanja reg. tablice.... Seveda komplet atestirano, pa to ... thumper in Gasperr 2
pajkica Objavljeno Avgust 20, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2009 sej gre u tank torbo, kva komplicirate :unsure: thumper in Jure 1 1
hilton Objavljeno Avgust 20, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2009 Da mal osvežim temo, eden od možnih načinov prikrivanja reg. tablice.... targa.wmv se je kdo ze letil tega mam par ljudi ki bi to takoj meli lp miha
m@dness Objavljeno Avgust 20, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2009 se je kdo ze letil tega mam par ljudi ki bi to takoj meli lp miha kolko €€ ponudiš za podobno zadevo (na motorček seveda).
wix Objavljeno Avgust 20, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2009 (popravljeno) http://www.avto. net/_MOTO/ad.asp?ID=3076170 "Je atraktivnega videza pobarvan na REPSOL z veliko dodatne opreme. kot so ročke. akrapovič. karbonski sprednji blatnik. smerokazi ter elektronski dvig registerske tablice." Popravljeno Avgust 20, 2009. Popravil wix
trojan69 Objavljeno Avgust 20, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2009 (popravljeno) se je kdo ze letil tega mam par ljudi ki bi to takoj meli lp miha Jst bi probu kej takega uštimat....Preprosto-servomotorček, zajla, vzmet, stikalo pa je.Sam tega sicer ne potrebujem ker sem dost umirjen voznik, bi blo pa zanimivo en tak mehanizemček pogruntat. Popravljeno Avgust 20, 2009. Popravil trojan69
stuhec Objavljeno Avgust 20, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2009 keri misli da ima fajn to poštimano, naj prilima kako sliko, z vseh srani al pa kar direkt na mail, če mu je nerodno drgač
Jure Objavljeno Avgust 20, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2009 Tudi jaz bi se priporočal Sicer tega ne bom dajal na motor, ker načeloma ne rabim, ampak me pa zanima kako je to rešeno s tehničnega vidika.. Ker par let nazaj, ko smo bili še bolj nori, sem precej tuhtal kako naredit to zadevo, da bi bila stvar kompaktna in fiksna, ter hkrati tako narejena, da ne bi bilo videt pantov oziroma mehanizma iz zunanje strani.. thumper in tihii 2
trojan69 Objavljeno Avgust 21, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2009 Kaj pa če bi nekaj prekrilo tablico? Kakšna upogljiva plastika oz. kaj v smislu rolete? Tako bi se izognil pantom itd.
tihii Objavljeno Avgust 21, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2009 Kaj pa če bi nekaj prekrilo tablico? Kakšna upogljiva plastika oz. kaj v smislu rolete? Tako bi se izognil pantom itd. Zadnjič sem opazil enega motorista s starejšim SS motorjem, ki je imel narejeno - ponarejeno reg. tablico "razdeljeno" na 6 delov....simpatična zadeva, zložila se je kot roleta, vendar je bila zelo amatersko narejena oz. lepo se je videlo, da nekaj ni okej. Verjetno bi se dalo zadevo še malo dodelat....Ideja je načeloma dobra
Kramp Objavljeno Avgust 21, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2009 Zakaj simpel, ko se pa da zakomplicirat. No, sicer pa zakaj bi otrokom kvaril veselje ob igri. Kar naprej ustvarjajte, pa roke si umijte ko boste šli iz peskovnika za mizo!
Jure Objavljeno Avgust 21, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2009 Zadnjič sem opazil enega motorista s starejšim SS motorjem, ki je imel narejeno - ponarejeno reg. tablico "razdeljeno" na 6 delov....simpatična zadeva, zložila se je kot roleta, vendar je bila zelo amatersko narejena oz. lepo se je videlo, da nekaj ni okej. Verjetno bi se dalo zadevo še malo dodelat....Ideja je načeloma dobra No, to po mojem mnenju ni dobra ideja.. Zadeva bi bila lahko še tako v nulo dodelana, pa še vedno bi bilo na 1 meter sigurno videt, da je tablica razrezana Na tako razdaljo pa pride policist ob vsaki kontroli prometa, ko ti pogleda dokumente in se sprehodi okoli motorja.. Pomoje bi bila najboljša in najbolj ziher varianta taka, da je na spodnjem delu zadka narejena samo tanka reža skozi katero gre nosilec tablice, pant je pa na notranji strani blatnika pod sedežem.. Ampak večji kot bi bil hod, večja bi mogla bit reža in bolj sumljivo bi bilo vse skupaj.. thumper 1
maus Objavljeno Avgust 21, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2009 zakaj bi pa skrival tablico.. ko se pelješ mimo radarja, radarske kontrole ali če se za tabo vozi provida... se pač pelješ po zadnjem kolesu... ni hudič, da bi ti razbral tablico ...
GRUNF Objavljeno Avgust 21, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2009 Vsi bi radi bli ilegalci...... tihii 1
vapotek Objavljeno Avgust 21, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2009 Vsi bi radi bli ilegalci...... Ni res da vsi!!! Jaz recimo, bi bil raje estradnik... ImenitnaPriložnost in Fritz 2
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 21, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2009 Vsi bi radi bli ilegalci...... Izbrisani Fritz in thumper 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se