motolover Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 (popravljeno) 11 hours ago, DinDiin said: 95 evrov je. Malo sem pozabil koliko je zneslo, zato sem šel pogledati na račun. Popravljeno Februar 27, 2016. Popravil motolover bajkr88 1
TakeALookAround Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 Sem mail poslal na LPP dva tedna nazaj, pa je gospa odgovorila, da je 95 bajkr88 1
gusar Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 (popravljeno) na amzs so mi rekli,da beseda z 5 črkami ne more bit na tablici za motor. Popravljeno Februar 27, 2016. Popravil gusar
bajkr88 Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 Ce bi loh mel 5 crk bi blo kul... tko pa samo 4 dovoljene in nimas kj napisat :/
Kmet2 Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 pred 1 minuto, Rogerg pravi: Ce bi loh mel 5 crk bi blo kul... tko pa samo 4 dovoljene in nimas kj napisat :/ Napišeš KMET DAMI34, thumper, hajoktejn in 5 others 8
gusar Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 če maš ta mal mopsel pa lahko anapišem gus,da me bodo kočevski cigoti jagal Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 pred 1 minuto, gusar pravi: če maš ta mal mopsel pa lahko anapišem gus,da me bodo kočevski cigoti jagal Sej ne upaš Bmflar 1
bajkr88 Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 Itak je ze v uporabi , lej kok je kmetou v slo
gusar Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 (popravljeno) pred 8 minutami, Kmet2 pravi: Sej ne upaš ja res ne upam niti pomisliti K2 je samo edenedinstveni,take naujo več delak.,Tud nemu vrč ne rata Popravljeno Februar 27, 2016. Popravil gusar
Kmet2 Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 pred 3 minutami, gusar pravi: ja res ne upam niti pomisliti K2 je samo edenedinstveni,take naujo več delak.,Tud nemu vrč ne rata Bmflar 1
Bmflar Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 pred 38 minutami, Kmet2 pravi: Sej ne upaš Ampak na tanovem pa ne bi bilo fajn tablico skrivat ... Bi blo pa lepo, če bi naročil tablico KR-BIBA Kmet2 1
TakeALookAround Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 Dej si GUSR, pac malo slenga te bo pomladil.... Kmet2 in Bmflar 2
motolover Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 1 hour ago, DinDiin said: Sem mail poslal na LPP dva tedna nazaj, pa je gospa odgovorila, da je 95 Za rezervacijo, naročilo in vse postavke ti najbrž ni povedala. Tablico sem plačal novembra 2015, torej ne daleč nazaj. Ko se je vse skupaj seštelo, sem bil neprijetno presenečen, ampak sem pač plačal, ker sem se že odločil. Brez tistega 7€ popusta bi naneslo 111€. Kmet2 in TakeALookAround 2
Kmet2 Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 Tudi sam sem dal 100+ ...... TakeALookAround 1
TakeALookAround Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 Prav, pa naj bo vec kot 100..... Kmet2 1
solorider Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 pred 3 urami, Rogerg pravi: Ce bi loh mel 5 crk bi blo kul... tko pa samo 4 dovoljene in nimas kj napisat :/ BMW
DAMI34 Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 pred 59 minutami, solorider pravi: BMW KRŠ maus 1
solorider Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: KRŠ KAWA maus 1
DAMI34 Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 pred 38 minutami, solorider pravi: KAWA PAWA maus in solorider 2
motolover Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 6 hours ago, Rogerg said: Ce bi loh mel 5 crk bi blo kul... tko pa samo 4 dovoljene in nimas kj napisat :/ Znanec je imel LJ SPORT. Razen, če so zdaj spremenili, ker je že nekaj let tega.
gusar Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 pred 7 urami, DinDiin pravi: Dej si GUSR, pac malo slenga te bo pomladil.... na zadnje pa le nekaj uporabnega na forumu
Buschi Objavljeno Februar 28, 2016 Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 Hm, meni so recimo dejali, da je črka M za dve črki, torej če imaš M je to štiri črke.
Borutt Objavljeno Februar 28, 2016 Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 pred eno uro, Buschi pravi: Hm, meni so recimo dejali, da je črka M za dve črki, torej če imaš M je to štiri črke. 27. člen (vrste, vsebina in oblika registrskih tablic) (1) Vozila, registrirana v Republiki Sloveniji, so označena z registrskimi tablicami za: - registrirano vozilo; - vozilo za izvoz; - vozilo tujih konzularnih in diplomatskih predstavništev; - starodobno vozilo. (2) Nabor znakov za kombinacijo črk in številk je oblikovan tako, da omogoča optimalno razporeditev registrske oznake. (3) Vsebina in oblika registrske tablice za posamezne kategorije vozil sta določeni na risbah od št. 1 do 19 Priloge VI tega pravilnika. Za vozila, pri katerih na zadnji strani ni dovolj prostora za pritrditev registrske tablice 520 x 120 mm, se izda registrska tablica dimenzij 340 x 220 mm, ki je določena na risbah št. 2, 6, 10 in 17. Pritrjena je lahko le na zadnji strani vozila. 28. člen (registrska tablica) (1) Na registrski tablici, katere podlaga je bela, je na levi strani modro polje z »evropskim znakom«, ki je oblikovan v skladu z Uredbo Sveta (ES) št. 2411/98 z dne 3. novembra 1998 o priznavanju v prometu znotraj Skupnosti razlikovalne oznake države članice, v kateri so motorna vozila in njihovi priklopniki registrirani (UL L št. 299 z dne 10. 11. 1998, str. 1). »Evropski znak« je zlato rumene barve, pod njim je mednarodna nacionalna oznaka Republike Slovenije v beli barvi. Registracijsko območje je označeno s črnimi črkami, registrska oznaka vozila pa s črnimi črkami in številkami. Za oznako registracijskega območja je grb občine, kjer je sedež upravne enote v tem registracijskem območju (29. člen tega pravilnika). Za prvim delom zaporedja črk ali številk je pomišljaj. Registrska tablica je obrobljena z zeleno obrobno črto. (2) Predpisani »evropski znak« je vsebinski del vseh registrskih tablic, razen registrskih tablic vozil za izvoz. Grba občine ne vsebujejo registrske tablice za vozila za izvoz ter vozila tujih konzularnih in diplomatskih predstavništev. (3) Grafična oblika grba občine za uporabo na registrski tablici mora biti prilagojena grafični obliki registrske tablice. 30. člen (registrska oznaka) (1) Registrsko oznako sestavlja kombinacija črk in številk. Na registrski tablici dimenzij 180 x 180 mm in 150 x 110 mm je registrska oznaka sestavljena iz štirih ali petih znakov. Na registrskih tablicah ostalih dimenzij je registrska oznaka sestavljena iz petih znakov. (2) Pri kombinacijah črk in številk je v neposredni povezavi prepovedana uporaba črke »I« in številke »1«, črke »B« in številke »8« ter črke »G« in številke »6«. Črka »O« se ne sme uporabiti. Registrska oznaka je sestavljena iz črk slovenske abecede, razen črk Č, Š, Ž. Posameznega znaka se ne sme nadomestiti s presledkom. (3) Registrska oznaka iz petih znakov vsebuje naslednje kombinacije: - številka, številka, številka, črka, črka; - črka, črka, številka, številka, številka; - številka, številka, črka, črka, črka; - črka, črka, črka, številka, številka; - številka, črka,črka,črka, številka. (4) Registrska oznaka iz štirih znakov vsebuje naslednje kombinacije: - številka, številka, črka, črka; - črka, črka, številka, številka; - številka, številka, številka, črka - številka, črka, črka, številka. 35. člen (registrske tablice z izbranim delom oznake) (1) Izbrani del oznake lahko vsebuje najmanj tri in največ šest znakov. Ti znaki so lahko ali samo črke ali pa kombinacije črk in številk. Izbrani del oznake lahko med znaki vsebuje največ en pomišljaj, vendar ne na začetku ali koncu oznake. Izbere se lahko le taka kombinacija znakov, ki jo omogoča prostor na tablici. (2) Izbrani del oznake ne sme vsebovati kratic državnih organov, določenih tujih predstavništev in mednarodnih organizacij ter neprimernih vsebin ali izrazov. (3) Ne glede na drugi odstavek 30. člena tega pravilnika, sme izbrani del oznake registrske tablice vsebovati tudi črke X, Y in W. Vsebuje lahko tudi črko O, vendar v tem primeru ne sme oznaka vsebovati številke 0. (4) Del oznake registrske tablice je mogoče izbrati po lastni želji, če: - izbrani del ni bil dodeljen ali rezerviran za drugega lastnika vozila; - ne vsebuje kombinacije, ki je že uporabljena. (5) Dela oznake registrske tablice ni mogoče izbrati za vozila diplomatskih in drugih predstavništev iz 39. člena tega pravilnika ter preskusnih tablic. http://pisrs.si/Pis.web/npb/2014-01-2735-2011-01-2292-npb4-p5.pdf http://pisrs.si/Pis.web/npb/2014-01-2735-2011-01-2292-npb4-p6.pdf
thumper Objavljeno Februar 28, 2016 Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 kaj zdej a skrivate al kažete ??
maus Objavljeno Februar 28, 2016 Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 pred 4 urami, thumper pravi: kaj zdej a skrivate al kažete ?? kažemo DAMI34 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se