Zok Objavljeno Februar 18, 2022 Opozori Objavljeno Februar 18, 2022 Po crki zakona je obvezen. V praksi pa odvisno na koga naletis. Meni za Falcota ali Kawasakija ni nikoli nihce nicesar omenil. Nekateri so pa ze imeli tezave tako na tehnicnem, kot tudi na cesti.
Ris1 Objavljeno Februar 19, 2022 Opozori Objavljeno Februar 19, 2022 pred 14 urami, Zok pravi: Po crki zakona je obvezen. V praksi pa odvisno na koga naletis. Meni za Falcota ali Kawasakija ni nikoli nihce nicesar omenil. Nekateri so pa ze imeli tezave tako na tehnicnem, kot tudi na cesti. Po črki zakona in za mirne živce je včasih bolje imet porihtano sploh če se velik voziš pr severnih sosedih. Za jug je pa itak vseeno?.
smasher Objavljeno Februar 19, 2022 Opozori Objavljeno Februar 19, 2022 Zakaj pa mora tako štrlet? Sej stari motorji imajo mačje oko tik pod lučjo, to je res ne grdi privesek za za eno mačje oko, kot da ga ne morejo dat nad tablico?
inti Objavljeno Avgust 2, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2022 Ali kdo pozna lastnika ki je izgubil tablico Včeraj sem jo videl
Darko3g Objavljeno Avgust 22, 2022 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2022 Še ideja za skrivanje tablice, če greš prehitro mimo radarja (in nisi gibalno oviran) kaizer in RobiRoberto 2
siks Objavljeno September 1, 2022 Opozori Objavljeno September 1, 2022 Ob 18. 2. 2022 ob 19:37, Buschi pravi: Fantje, eno butasto vprašanje: a tisto rdeče mačje oko je obvezno? Na vseh mopedih imam "svoj" nosilec tablice, pa mi ne na tehničnem ne Opice niso nič rekle. Js sem v Avstriji že kazen plačal, ker nisem Mel odsevnika.
GeeSXer Objavljeno September 3, 2022 Opozori Objavljeno September 3, 2022 obvezno Uradni list - Vsebina Uradnega lista (uradni-list.si)
LunaticFringe Objavljeno September 4, 2022 Opozori Objavljeno September 4, 2022 VID-20220830-WA0000.mp4 Zivnorc, bajkr88 in Frenk 67 3
Frenk 67 Objavljeno Oktober 11 Opozori Objavljeno Oktober 11 @DAMI34 Dami ratu štajerc 😂, to se zgodi primorcu, če ga preveč pije 🙄, še leta so kar prava 😂 Kugelschreiber, VS800, Mavti in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Oktober 11 Opozori Objavljeno Oktober 11 pred 1 uro, Frenk 67 pravi: @DAMI34 Dami ratu štajerc 😂, to se zgodi primorcu, če ga preveč pije 🙄, še leta so kar prava 😂 na, spet mi je žena afto spizdila pik1, Snečer, Kugelschreiber in 1 other 2 1 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 12 Opozori Objavljeno Oktober 12 pred 11 urami, Frenk 67 pravi: valda bo kej ulovu na blagovno znamko, znižano mašino in drugo haubo
pik1 Objavljeno Oktober 12 Opozori Objavljeno Oktober 12 pred 11 urami, Frenk 67 pravi: . ... s takim veteranom bo edin kakšno veteranko ujel Frenk 67 in DAMI34 2
Tedybear Objavljeno Oktober 12 Opozori Objavljeno Oktober 12 Še en dokaz, kakšna vukojebina je naša država. Vem, da obstajajo neke omejitve, ampak takih primitivnih reg. tablic vsaj v državah EU ni nikjer. pik1 1
Frenk 67 Objavljeno Oktober 12 Opozori Objavljeno Oktober 12 pred 5 urami, Tedybear pravi: Še en dokaz, kakšna vukojebina je naša država. Vem, da obstajajo neke omejitve, ampak takih primitivnih reg. tablic vsaj v državah EU ni nikjer. DAMI34, IF7, pik1 in 3 others 1 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se