Blade Objavljeno April 16, 2003 Opozori Objavljeno April 16, 2003 Se je že začel :evil: :evil: :evil: Cest proti Kranju iz Šk.Loke ( Žabnica in Bitnje ) živa svinjarija. Sej niti nisem vedel ali sem na cesti ali na njivi. Celi kupi gnoja na cest pa kva a se ne da nobenega lovilca naštimat al kej podobnega da nebodo celi kupi dreka ležal po cestah.
Vale Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Ja kmet pri nas je res KMET! :twisted: Ne smeš soditi ljudi tako pavšalno... Sicer pa so ti to tako ali tako že nekoč povedali... Spljoh ne sodim. Se samo hecam :oops:
SiR Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Se je že začel :evil: :evil: :evil: Cest proti Kranju iz Šk.Loke ( Žabnica in Bitnje ) živa svinjarija. Sej niti nisem vedel ali sem na cesti ali na njivi. Celi kupi gnoja na cest pa kva a se ne da nobenega lovilca naštimat al kej podobnega da nebodo celi kupi dreka ležal po cestah. Jep. Ko gnojijo, gnojijo povsod. To mi je všeč v mestu - vsaj gnojnih kupov ni na cestah.
rozi Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Mi mamo tudi enega kmeta za soseda, ki tudi slučajno ne pospravi ceste za sabo, da je taka, da je groza. Enkrat, ko bom popizdil, bom vzel karjolo in lopato, spraskal gnoj iz ceste in mu ga stresel pred vhod.
kekec III Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Ja kmet pri nas je res KMET! :twisted: Ne smeš soditi ljudi tako pavšalno... Sicer pa so ti to tako ali tako že nekoč povedali... Spljoh ne sodim. Se samo hecam :oops: 18.oktober-17.april....res si dolgo rabil za odgovor...ampak sej se oba hecawa... 8)
kekec III Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Bliža se čas sajenja koruze- prva dekada maja... zato bo na cestah več kmetovalcev,traktorjev,BCS-k in sadilcev.... bodite pozorni ....
Vale Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Pa Kekec, zdaj bi pa že lahko vedel, da nisem ON ampak ONA
green Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Sem bral ta topic in se mi je kar temnilo pred očmi. Traktoristi nimajo kaj delati na cesteh. Sem jim že nekajkrat skoraj življenje na traktorju pustil! Nisem nestrpen človek, dokler ni debate o traktoristih na cesti. V PM z njimi in me kakšna izjema kot je morda Lojzi ne premakne iz te točke. Jebi ga, vsi imamo svoje izkušnje in svoja mnenja. :x
Hanzi Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Mi mamo tudi enega kmeta za soseda, ki tudi slučajno ne pospravi ceste za sabo, da je taka, da je groza. Enkrat, ko bom popizdil, bom vzel karjolo in lopato, spraskal gnoj iz ceste in mu ga stresel pred vhod. Mislim da vem na koga misliš. Ampak zavedaj se da je bilo včasih še veliko slabše. Njegov sosed je po 100m2 prorane njive se zapeljal po cesti skoraj do vas, da si je lepo sčistil gume. :evil: seveda se po omenjeni cesti on ne vozi saj se je vozil v nasprotni smeri od svojega dovoza. sedaj že kakih deset let samo s tisto prdulco kosi tisto parcelo ki jo ima ob hiši :evil: :twisted:
rozi Objavljeno April 18, 2003 Opozori Objavljeno April 18, 2003 Hanzi, da bi videl šele, koliko peska je sedaj na cesti od Termita na Črno Goro. Je un model, ki posipa pozimi, toliko peska nasul, da je spremenil cesto skoraj v makedam. Če bo kdo na Selu kaj zidal, gre lahko s korjolo pesek pomest, pa ga bo za kakšen mešalec ali dva na tistem odseku brez problema nabral.
kekec III Objavljeno April 18, 2003 Opozori Objavljeno April 18, 2003 Pa Kekec, zdaj bi pa že lahko vedel, da nisem ON ampak ONA torej ona-verjamem samo tisto kar vidim-pa še to ne vse... 8) to bi sedaj že lahko vedel (a)... 8)
jlaznik Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 jest sem pa motorist pa grem danes s svojo Yamaho kupit traktor, da bom lahko svinjal po cesti. :lol: :lol: Ne resno, tisto o nakupu je res, tisto o svinjanju pa obljubim, da se bom probal cimbolj izogibat.
lightning Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Vaše(naše) želje sploh niso realne!!To o boljšem nadzoru na cesti je že vredu sam kaj ko je po dolenjskem,štajerskem,gorenjskem toliko vaških cest in poti da na mnohig policaji še bili niso ,kaj šele da bi tam traktoriste lovili!Res bi bilo lepo da bi kmetje vsaj iz ta večjega s kakšno palico blato dol s koles spraskali ,sam to se jim jasno ne da TAKO KOT SE TO NE BI DALO VAM ČE BI IMELI TRAKTORJE(upam se trdit veliki večini) :!: :!: Je tudi na naši strani da se v aktualnih mesecih vozimo bolj previdno in mogoče kaj predvidevamo,ne pa da gremo 100km/h v ovinek in.....in pol v bolnici kolnemo kmete in traktorje in zemljo na cesti. Pa nisem kmet niti nimam traktorja ,sam tako se mi pač zdi!Prej je nekdo govoril o pijanosti traktoristov...če bi vsakemu dali pihat bi položnic zmankal :evil: :evil: LP pa ne se jezit
jozl Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 Green je napisal: Traktoristi nimajo kaj delati na cesteh. Zakaj pa tudi traktoristi plačujejo cestni skald in predvsem bencinski tolar za gradnjo avtocest, ki se jim ne smejo niti približati na 20 metrov. Seveda ej sezona traktoristov kot motoristov v istem času. Potem takem bi morali tudi tovornjakarji se voziti samo po avtocestah in ne po ostalih, pa bi vedeli kake dostave bi imeli. Seveda pa je pogoj, da traktorist očisti cesto za sabo, če se tiče vaške ceste. Kaj se pa tiče državnih cest, pa jih itak ne smejo osnaževati z blatom. Kaj to pomeni za traktorista: za vsako ko gre na cesto porabi 5 miniut za čiščenje koles in to smo do 50% ostalo pa še vedno rado odpade na cesto, ker se na njivi vozijo z max 5 km/h, če ne verjamete pa se poskusite peljati z večjo hitrostjo po orani njivi in ko so na cesti gredo traktorji od 20 do 40 km/h in tako šele na cesti izgubijo blato iz koles. Če ste proti kmetom na cesti, je isto kot da nočete imeni nič hrane, in od česa boste potem živeli. Mogoče samo od hlapov bencina!
Desmo Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 Če ste proti kmetom na cesti, je isto kot da nočete imeni nič hrane, in od česa boste potem živeli. Mogoče samo od hlapov bencina! V Intersparu dobim vse :twisted: :D :wink:
Blade Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 Seveda pa je pogoj, da traktorist očisti cesto za sabo, če se tiče vaške ceste. Kaj se pa tiče državnih cest, pa jih itak ne smejo osnaževati z blatom. Kaj to pomeni za traktorista: za vsako ko gre na cesto porabi 5 miniut za čiščenje koles in to smo do 50% Vsi ostali pa ko nekaj delamo moramo za seboj pospravit 100%. Se prav da so kmetje izjeme in lahko pospravijo samo pol ( 50% )svinjarije,kakšne dobimo pridelke če čistijo osnovno orodje samo na pol. Samo bog in kmetje potem vedo kakšno imajo stanovanje (svinjak).
rozi Objavljeno April 30, 2003 Opozori Objavljeno April 30, 2003 OK, za zemljo jih še zastopim. Ljudje smo pač leni, ampak to, da vedno potresejo pol gnoja že po cesti, preden pridejo do njive, mi pa ni jasno. :angry:
AREA Objavljeno Maj 1, 2003 Opozori Objavljeno Maj 1, 2003 Niti 1 traktorist ni mel prizganih luci in niti 1 traktorist ni uporabljal smernikov...pa kaj toti zivijo na LUNI al kaj? :angry: :angry:
manjak Objavljeno Maj 1, 2003 Opozori Objavljeno Maj 1, 2003 Jst sem zdaj vozil za enim traktoristom in ko ni bilo nikogar nasproti mi je pomahal da naj grem naprej. Pohvalno :)
Brrrm Objavljeno Maj 2, 2003 Opozori Objavljeno Maj 2, 2003 Gnoj na cesti, ali pa sled gnojnice po sredi voznega pasu, ki se je pocejala iz drekpumpe/drekšpricalke. Čez ovinke na Planini (Šentjur-Bistrica) se je vila taka sled in potem ne veš, ali je sveže in bo zaneslo ali ne. Pa običajno ravno na moji trajektoriji. :angry:
urba Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Jest sm se enkrat palu za enim traktoristom, ki je zavijal levo, je dal lepo zmigovc, pol je pa besno mahu z roko nej grem pocas pa vse, da ga slucajno ne bi po nesrec su prehitevat ko je zavijal.....sem bil prav prijetno presenecen, sam kaj nam pomaga ce je takih v celi sloveniji ene 30.
Leteči Objavljeno Oktober 15, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2005 Evo moja izkušnja z kmeti danes. Se fijakam popoldne in ceste so povsod usrane od zemlje in dreka. OK si pravim pač treba je opraviti vse pred zimo. Mnenje začnem počasi spreminjati ko vidim da kmetom iz trosilca dobesedno pada drek po cesti in se njim za to dejansko jebe. Potem pa pač lepo vozim za avtom in pred njim je ogromen kup dreka na cesti. Baba smotana pa namesto da bi ga obvozila zapelje direktno čez kupček. Sicer ne vem kakšne gume je imela gor ker je drek zabrisalo od tal in proti meni, v tistem nagonsko odvijem da ne fašem kepe v glavo in na nasprotnem pasu srečam avto, mater srce pade v hlače, jaz nazaj na svoj pas tisti kup dreka velikosti malo manjše melone pa meni cca 30cm mimo glave. Da ne omenjam vseh spremljajočih meteoritov ki sem jih fasal po vizirju, jakni, motorju in še kje. Glede na situacijo sem se še kar dobro zmotal saj sta bili na razpolago le še dve možnosti. 1. Da me povozi avto :eek: 2. Da fašem drek v glavo in od presenečenja in ''zatemnjenega'' vizirja zapeljem v najbližjo grmado :angry2: Dobro da nisem srečal nobenega kurca več ki bi gnojil cesto ker bi mu od tegote spulil glavo. Jutri striktno vsakega kurca ki bo drek raztresal po cesti prijavim, pa naj ga pol jebejo s globo. Če ga ne bom prej od tegote zadavil ko se bom spomnil na današnjo situacijo :fight1:
bmw Objavljeno Oktober 15, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2005 Green je napisal: Traktoristi nimajo kaj delati na cesteh. Zakaj pa tudi traktoristi plačujejo cestni skald in predvsem bencinski tolar za gradnjo avtocest, ki se jim ne smejo niti približati na 20 metrov. Če ste proti kmetom na cesti, je isto kot da nočete imeni nič hrane, in od česa boste potem živeli. Mogoče samo od hlapov bencina! ← saj ga gliserji pa barke ravno tako plačujejo, pa tudi ne smejo na avtocesti.....pa tudi po cestah,a ne?.......čudna država
Šarc Objavljeno Oktober 16, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2005 Niti 1 traktorist ni mel prizganih luci in niti 1 traktorist ni uporabljal smernikov...pa kaj toti zivijo na LUNI al kaj? :angry: :angry: ← Pazi da ne boš na traktorističnem forumu prebral: Niti en motorist ni vozil počasi, in prehiteval tam kjer sme........ :lol1: :kva2: Kdo je pa kriv za listje in kostanj po cesti, da o kakšnih spacanih ježih, mačkih in slepcih ne govorim, žabe bodo pa sploh delikatne :lol1: Jest osebno nimam problemov s tem. Če predvidevaš, pa prilagajaš vožnjo razmeram, se da tut čez 5 cm draka peljat.
TinaRR Objavljeno Oktober 16, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2005 kmetje + traktorji = večni problem na cesti :BUA:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se