Skoči na vsebino

Vtisi iz dnevnih voženj v letu 2009

Brrrm

Priporočene objave

odkar so "komunisti" (cakam na ogorčene prispevke :P ) v sloveniji spet "na ablasti" vlada strah na cestah.

No ja, drastične kazni, ki te hitro poženejo v bakrot so prejšnji komunisti uzakonili.

Aja, saj res, so tak obojni komunisti, samo oni prej so bili malo bolj (vsaj veliki vodja ... :) )

kiflc ob cesti pa vsi vsaj 20 km/h pod omejitvijo. da ja slucajno ne bi...... :krneki:

kaksne "strelajo" zaradi te obzirne voznje .... no comment.

in kaj ucijo mlade voznike v avto solah, predvsem v toti bajstrci...........

zavijamo v levo in se postavimo skrajno desno ?!

najbrz sem nabasal ravno na vse stiri kandidate v roku 5 min, ki so zaradi tega morali ponovno na izpitno voznjo. :doze:

drugace je blo pa fajn. nebo je modro, trava zelena.

Da ne govorimo o "preventivnih" akcijah, kjer je povdarek vedno na hitrosti, ki je obžalovanja vredna.

Spoti pa seveda prikazujejo kako si ljudje rihtajo radio in ne gledajo, delajo neumnosti, ...

V glavnem stvari, ki bi pri 30km/h ravno tako povzročile smrt, ampak važno, da je kriva hitrost ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes do Novega Marofa,malo po pisti, pa nazaj pa je zopet novih 400km.

Vreme odlično,razen zjutraj ob 7 30 je bilo pa lepo mrzlo :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes do Novega Marofa,malo po pisti, pa nazaj pa je zopet novih 400km.

Vreme odlično,razen zjutraj ob 7 30 je bilo pa lepo mrzlo :headbang:

A tud tebe kej boli? Frips mi je nekam sumljivo danes zgledal :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A tud tebe kej boli? Frips mi je nekam sumljivo danes zgledal :)

Boli vse,sam tut to mine :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj popoldne Maribor,Radlje,Golica,Črna,Sleme,Šoštanj,Šmartno,Žalec.Fantastično vreme,lepih 260 km.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj proti večeru, Muta Dravograd, Golica, Route 69 do Strassa, Mb, Muta, vreme odlično kot je rekel AndiGS, ampak Golica fajn mokra.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Trebnje - Dvor - Kocevje - Ribnca - Sodrazica - Cerknca - Rakitna - Radohova vas - Bogensperk - Radohova vas - domu... okol 240 km... Cerknca - Rakitna lepa cesta, razn makedama...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Trebnje - Dvor - Kocevje - Ribnca - Sodrazica - Cerknca - Rakitna - Radohova vas - Bogensperk - Radohova vas - domu... okol 240 km... Cerknca - Rakitna lepa cesta, razn makedama...

A potem je še vedno makedeam iz Cerkniške smeri proti Rakitni?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A potem je še vedno makedeam iz Cerkniške smeri proti Rakitni?

Jp, pa tud iz nasprotne smeri.. :rolleyes: (no ja, 3 km se pa ze potrpi)..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Midva z lubico pa danes skočla - Ljubljana AC do Vrhnke-Logatec-smer Ajdovščina-nekaj km pred Ajdovščino levo proti Vipavi-Vipava-Postojna-ride-iz Planine na AC in nazaj v LJ - se mi je že mal nazaj na fax mudil :) sam je blo prov fajn se mal pelat. Pomoje je blo ene 150km, tu nek, pa vsi so bli čudoviti!!!

ajd

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

....štart ob 12 iz okolice Celja....čez Arjo vas proti Velenju....Slovenj Gradec,Dravograd,Radlje ob Dravi...pol pa gasa čez Radell Pass....pa še mal čez Golico (sam Avstrijci gor, nobenga našga)....potem pa čez Lavamünd proti Pliberku,Železna Kapla in čez Pavličevo sedlo nazaj v Slovenijo....ceste med Lavamündom in Pavličevim sedlom čisto prazne....na Pavličevem še vedno polno peska in mokra cesta zaradi snega ob cesti, ki se veselo topi:P:P....potem pa čez Solčavo, Luče,Mozirje proti domu...ob 16 motor parkiran v garaži....nabralo pa se je prelepih 280km.....vreme pa idealno, razen mal preveč je ponekod pihal.....

PS: Hvala vsem, ki ste med Dravogradom in Radljami opozarjali na radar.

Popravljeno . Popravil quomme
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes sem šou sam iz Cerknice do kačjih rid :whistle: ...sam ta vožnja mi bo ostala v spominu ker sm prvič koleno pobrusu :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vrhnika-Ljubljana-Kočevje-Delnice-Crikvenica-Novi Vinodolski-Senj-Azić Lokva-Karlobag-Starigrad Paklenica-Karlobag-Azić Lokva-Senj-Novi Vinodolski-Crikvenica-Rijeka-Ilirska Bistrica-Postojna-Logatec-Vrhnika

590km

Neumen bi bil, če bi izpustil tak dan, kot je bil danes. Res je, da sem moral pohiteti in je bila šprint varianta, ker sem iz Ljubljane štartal šele okoli 11.00, ampak nič ne de- nasmešek bo ostal na obrazu še kar nekaj časa. :whistle:

post-15712-1239384450_thumb.jpg

post-15712-1239384508_thumb.jpg

post-15712-1239384536_thumb.jpg

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jz pa mel še kolokvij ob 14:00 pa dans ni moglo past kot sem želel, a vseeno: Ljubljana-po AC do Domžal-čez Arboretum do Kamnika-čet Tuhinsko dolino do Vranskega-lepo do Prebolda in še hit na Merijo Reko-nazaj-proti Celju-Laško-ZM-Sevnica. Pa sm doma :) Je blo lepo, sicer preveč vsega živeža na cesti a se je uživalo na pretek! Kakih 200km, luštno

pa LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vrhnika-Ljubljana-Kočevje-Delnice-Crikvenica-Novi Vinodolski-Senj-Azić Lokva-Karlobag-Starigrad Paklenica-Karlobag-Azić Lokva-Senj-Novi Vinodolski-Crikvenica-Rijeka-Ilirska Bistrica-Postojna-Logatec-Vrhnika

590km

Neumen bi bil, če bi izpustil tak dan, kot je bil danes. Res je, da sem moral pohiteti in je bila šprint varianta, ker sem iz Ljubljane štartal šele okoli 11.00, ampak nič ne de- nasmešek bo ostal na obrazu še kar nekaj časa. :whistle:

Jaooo tole bomo pa sprobal zelo kmaluuuu :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dopoldne do Izlak,Mlinše,Zasavska sveta gora,Zagorje,Čemšenik,Trojane,Žalec.Čudovita pokrajina,malo prometa,izlet za dušo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes je padla lepa furca :yes: , Nova Gorica, Vipava, Rzdrto, Postojna, Pivka, Ili. Bistrica, Rjieka, Crikvenica in do Novi Vinodolski nazaj do Rjieke in še malo na Grobnik, nazaj po isti poti samo do Ili. Bistrice potem Divača, Sežana, Branik, Nova Gorica vse skupi 365 Km

post-23297-1239558673_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil radoracer
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dons bla mala turca pa kosil vmes pri Kavki - Moravče :OK:

Litija-Vače-Moravče-Kanderše-Mlinše-Zagorje-Litija

Neki na izzi za dušo, vmes povn motoristov, pa kosil, blo zakon :yes: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Babno Polje - Kalce - Idrija - Most na Soči - Gorica - Sežana - Črni kal - Lucija - Divača - Postojna - Ride - Babno Polje

Lepih 410km

LP Burnout

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Krško-Kostanjevica-Šentjernej-Krško (kolega pozabu osebno :headbang: )-Dvor-Kočevje-Delnice-Crikvenica-Rijeka (Grobnik)-Delnice-Kočevje-NM-Krško in Raceland :whistle: . Neki km-jev se je nabralo :yes: .

Drugače pa vesel, k so bili policaji pridni (so zgleda mel praznik). Fura je bla super, če ne bi en na kočevki priletel čisto po mojem pasu. Če ga dobim mu glavo in motor razbijem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes Lj.-Postojna na obisk in nazaj. Ustavu na OMV - polno motorjev. :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!