Skoči na vsebino

Vtisi iz dnevnih voženj v letu 2009

Brrrm

Priporočene objave

Štart z 18705 kilometri. Danes naredil prvih ilegalnih 1000... . ...metrov... :whistle:

Popravljeno . Popravil SF
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ena na hitro:

Vrhnika-Logatec-Stara Pošta-Col-Vipava-Štanjel-Sežana-Divača-Senožeče-Postojna-Logatec-Vrhnika

140km

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

po Obali po dolgem in počez, na Črnem Kalu cela skupina motoristov iz Trsta, do Portoroža pa kar nekajkrat skupinice po dva, tri, pet,.... smo si lepo :yea1: sem kar pozabil na uro gledat, ko je zazeblo pa hitro domov in je bilo že pol šestih :eek: .... ja ja dnevi se daljšajo hvala bogu :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po doooolgem cajtu ena prijetna furca:

Izola-Unec-Sodražica-Kočevje-Dvor-Trebnje-Sevnica-Zidani most-Laško-Celje-Gorenje-Šentrupert-Trojane-Ljubljana-Kačje ride-Divača-Izola. Slabih 500km. Cesta neverjetno čista in suha :blink: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes prvih 40 km letos po bližnji okolici, ceste relativno čiste, tudi zeblo ni preveč....tak da.....za začetek :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ZEKKO se je mal zapelu ukol.....ba....six peku naproti.....120 km za invalida ......booooo....mja ....za štart sezon.....ok

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jz včeraj pa danes tudi končno malo zluftal zadeve :) Včeraj malo Zephyja ene 30km, da se malo zbudi (pa je že neki malega kašljal, sm malo pošraufal, pa zdej pali ko nor!), danes pa še SVja. Super je blo. Pot Sevnica-Laško-Celje-Mozirje-Luče pa nazaj po isti. KM ne vem kolko je blo, sam je blo že treba tankat. Pa ceste so super suhe, edin zjutri ob 9ih k sm štartu je še blo hladno pa se ni dalo preveč ga žgat! Sam je treba po pamet začet, k pol se bomo dolg fural.

ajde pebi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V sredo Medvode-Lj-Logatec-Postojna-Kozina in nazaj, v četrtek pa mi je uspelo prit še do Portoroža, ampak prenavljajo cesto ob morju,tko da ni blo kavice tam ko ponavadi :unsure: . Vreme je blo sončno in od Postojne naprej fino toplo, edino ko sem se vračala nazaj so me ujeli oblaki in je blo kr fajn mraz :glare: . Ampak je blo fajn. Res fajn. Še nekaj slik: 1. Ride so samevale, meni je pa uspelo ujeti še zadnji sonček in v štirih debelih puloverjih celo ni bilo neki mraz. 2. Nad Izolo 3. Na Vrhniki še vedno sneg

post-20956-1235854681_thumb.jpg

post-20956-1235854829_thumb.jpg

post-20956-1235854923_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil svobodnaptica01
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jz včeraj pa danes tudi končno malo zluftal zadeve :) Včeraj malo Zephyja ene 30km, da se malo zbudi (pa je že neki malega kašljal, sm malo pošraufal, pa zdej pali ko nor!), danes pa še SVja. Super je blo. Pot Sevnica-Laško-Celje-Mozirje-Luče pa nazaj po isti. KM ne vem kolko je blo, sam je blo že treba tankat. Pa ceste so super suhe, edin zjutri ob 9ih k sm štartu je še blo hladno pa se ni dalo preveč ga žgat! Sam je treba po pamet začet, k pol se bomo dolg fural.

ajde pebi

A sma se midva mogoče srečala cca. 4 km pred Lučami na enem dvojnem ovinku (po ena hiša na vsaki strani ceste). Blo je tam okrog pol štirih, sem se pripeljal nasproti s črno katano.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj: LJ - Brezovica - Kalce - Razdrto - Manče - Dutovlje - Šepulje - Divača - Ilirska Bistrica - Reka - Delnice - Vinica - Soteska - Ivančna Gorica - LJ

Zaradi megle na Primorskem sem obrnil proti Beli Krajini ;) 401 km

Danes: LJ - Vir - Radomlje - Rafolče - Lukovica - Trojane - Gomilsko - Gora Oljka - Velenje - Šoštanj - Črna na Koroškem - Mežica - Sl.Gradec - Arja vas - LJ

Bedak se grem peljat tja, kjer je 1m snega za cesto :slap: 291 km

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo, mal prej pršiel iz murske sobot....drugače pa Litija-Izlake-Trojane-Celje pa do Murske sobote in nazaj....km je blo kr veliko...pihalo je kot da sem v dalmaciji, srečal kar nekaj motoristov, opazil, da zelo malo pozdravljajo na štajerskem....lep dan sem preživel...pa še nekaj ja....jutri bo bolela rit....se še ni čisto ujagala na motor :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo, mal prej prišel iz murske sobote....drugače pa Litija-Izlake-Trojane-Celje pa do Murske sobote in nazaj....km je blo kr veliko...pihalo je kot da sem v dalmaciji, srečal kar nekaj motoristov, opazil, da zelo malo pozdravljajo na štajerskem....lep dan sem preživel...pa še nekaj ja....jutri bo bolela rit....se še ni čisto ujagala na motor :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

U, še nekaj od včeraj... na izstopu na Jelšanah je naša policistka poleg osebne izkaznice želela videti prometno in preverila v računalniku, na vstopu v Vinici pa je policist zahteval osebno, prometno in vozniško :eek: Upam, da kdaj koga takole ujamejo. Očitno sem jim včeraj izgledal sumljiv :ninja:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes prvih 100 km... Maribor-Ptuj-Majšperk-Makole-Sl. Bistrica-Maribor... superca

Pol si se mimo mene peljal - MAKOLE. Podobno relacijo naredim velikokrat tudi sam, po službi seveda, ob prostih dnevih pa precej daljše ture.

Popravljeno . Popravil EAST
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Podaljšan moto kofy wikend:

- petek Izola

- sobota Gradež (Grado)

- nedelja Umag

Daleč najbolši kapučin v Gradežu ... :worship:

Skupaj 860 km.

Vtisi: v petek bp, v soboto sta mi silila pred nos s stranske ceste (poti) en avto in en traktor (predvidevanje :yes: ), danes (nedelja) pri "normalni" vožnji na sluzasti cesti pod viaduktom med ridami in Postojno konkretno odneslo zadnje kolo, tako da sem se po intervenciji mimo grede znašel na polovici (na srečo praznega) nasprotnega pasu ... :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

res, da bom verjetno malo :topic: ...sam nekako bi spadalo pod vtise dnevnih voženj...dns sm se peljal iz Krakova (Poljska) do Lj...seveda z avtomobilom...že sama pot je bila dolga in utrujajoča...najhuje kar se mi je lahko zgodilo je to, da pri 10+ stopinjah in sončnem vremenu,. ki samo po sebi kliče "motor...pejdi na motor..." se mi fjakajo motoristi in me vesello prehitevajo ...največ po Češki in Avstriji....in jst sm samo lepo gledal in se naglas pizdil, ker nism bil doma in peljal mojo ljubico na sprehod...eh še dobro, da sm si vzel s sabo zalogo odlične poljske pive :D...pardon za offtopic sam sm moral izliti svoja čustva :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi sam sem se vozil čez vikend, nardil skupaj 250km, bilo je pa super :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

petek:

LJ - Trojane - LJ

sobota:

LJ - Postojna - Črni kal - Postojna - LJ

nedelja:

LJ - Ribnica - Kočevje - Dvor - Žužemberk - Ivančna Gorica - Medvode - LJ

skratka ... super :worship:

skupaj cca. 500 km

Popravljeno . Popravil maus
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Medvode- LJ Polje na vaje, so me gledali ko čukci, ampak so me vseeno spustil vn :rolleyes: -Litija-Zagorje-Trojane-Mengeš-Medvode.

V Ljubljani je bila gužva za pop****, rahel dž, proti Litiji je blo že malo boljše, čeprav je bla cesta mokra, umazana in zelo spolzka, razen kombija, ki je prehiteval tovornjak na slepo je blo brez incidentov. V smeri proti Zidanem Mostu so se vztajno nabirali črni oblaki, tko da sm rajši zavila na Trojane na krof. Je pa od Zagorja dalje kar nekaj peska na cesti, tko da mal previdnosti ni odveč.Gor sm srečala šr blue boyse, k jima očitno ni blo nič jasno kaj delam v takem na motorju. Smo se pa potem srečali še v Lukovici, sta fanta že veselo ciljala z radarjem :krneki: , ampak več sreče prihodnjič, je bla vožnja po omejitvah. Od Blagovici je bilo še prijetno presenečenje-sonček in suha cesta, skoraj do doma, tam so me pa spet presenetile drobne kapljice in celo enega sotrpina sm opazila. Domov sem prišla precej blatna ampak zadovoljna :lol: . Pol pa samo še vap in v garažo.

Off topic: Najlepše se zahvaljujem eni posebno ljubi osebi :wub: , ki je poskrbela da me ne zebe več u tačke, k mi je popravla grelne ročke :worship:

Še nekaj slik...

1. Takole umazana sva bila že na pol poti.

2. in 3.Deževne Trojane......in kosilo

post-20956-1236029114_thumb.jpg

post-20956-1236029211_thumb.jpg

post-20956-1236029269_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil svobodnaptica01
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

..Je pa od Zagorja dalje kar nekaj peska na cesti, tko da ....

Tega mamo mi Zasavci za trening pred glavno sezono.

Še kakšno ekstral lukno poleg peska in ultra drseč asfalt nam zrihtajo.

U glavnem ni de ni.

Do srede novembra je ponavadi že skoraj vse pometen.

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!