Skoči na vsebino

Vtisi iz dnevnih voženj v letu 2009

Brrrm

Priporočene objave

Včeraj v prekrasnem toplem sončnem vremenu skupaj s sopotnico :wub: :

LJ - Litija - Bogenšperk - Trebnje - NM - Metlika - Adlešiči - Kamp Kolpa, Vinica (postanek) - Črnomelj (pizza) - Stare Žage - Žužemberk - Ivančna Gorica - LJ

Lepih cca 270 km

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

postojna-labin-pula-poreč-umag-koper-postojna-in nenazadnja H-city... super turca z ogledom tekmav labinu...

parkerala pa komej zdele, tko d na koncu že mal mraz, drgač pa zakon turca... slikce pa še pridejo :)

padlo cerka 450 km

2X :worship:

Pa kaj si ti mene zasledvala?? :evilgrin: Ja no...škoda d se nismo vidl ne, bi mi lahk dala za benz :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja itk d sm te, a nis vedla :P

ala š ena fotka ud učerej :P

post-11135-1236613655_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Irencko
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dans zjutraj rahlo pod ničlo Medvode- Polje in potem, ko se je malo ogrelo naprej Medvode-Kr-Žirovnica-Moste-KR-Vrhnika-Postojna-Unec-Žlebič-Dvor-Trebnje-Lj večinoma zelo sončnih 374 km. Edin od Unca do Žlebiča je konstantno popravljanje ceste in na enem delu neoznačene velike luknje. Na senčnih mestih še malo snega, peska sem pričakovala več. Fajn je blo.

Popravljeno . Popravil svobodnaptica01
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mi lahka nekdo nahitro opiše pot od Postojne do Slovenskega primorja, seveda če je možno da je brez avtoceste in da je za vožnjo z motorjem čim bolj zanimiva.LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mi lahka nekdo nahitro opiše pot od Postojne do Slovenskega primorja, seveda če je možno da je brez avtoceste in da je za vožnjo z motorjem čim bolj zanimiva.LP

V Postojni sam za nosom in boš čez kakih 50 km videl tablo Koper. :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa kaj boš z motorom hodo, ti maš ja tak blizu lahk peš skočiš

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vrhnika-Logatec-Postojna-Vipava-Štanjel-Sežana-Divača-Kozina-Črni Kal-Kozina-Divača-Senožeče-Postojna-Logatec-Vrhnika

200km

Popravljeno . Popravil Igorr
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

cesta od postojne do obale je enkratna za vožnjo z motorjem samo pazi na gozdnih odsekih na divjad-srne lansko leto mi je šlo za las srečanje z srno

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj en fajn fura: Ivančna gorica, Bogenšperk, Litija, Zagorje, Izlake, Trojane pol pa po isti poti nazaj skupno 130 km.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Uf, kako je pasalo danes :D , prva vožnja letos, malo na easy :rolleyes:

Griže-Žalec-Polzela-Velenje-Črnova-Dobrna-Vojnik-Blagovna-Šentjur-Celje-Žalec-Griže.

Malo, samo 64 km-jev, za prvo furo dosti, užival pa :yea1: :010

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lendava-Ptuj-Konjice-Velenje-Dravograd-Golica in nazaj po avstrijski 69 (vmes še skok na Selnico ob Muri).

Lepo vreme, srečal precej motorjev, uživantskih 380km B)

Hvala vozniku avta z MS registracijo, ki me je v Avstriji opozoril na radar :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Krško-Kostanjevica-NM-Dvor-Kočevje (itak :)) Dvor-NM-Šrmarješke (kdo jim je reku, da se s peskom cesta posiplje :headbang: ) -Sevnica (itak :)) -Krško.

Skratka luštno :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Muta - Žalec - Muta, okoli 140 km. Skuz hudo lukno vozu tik za mano en bedak s kombijem celska tabla, kot bi me hotel zrinit s ceste. Za nazaj dohitel pred Velenjen patrona v "adidaskih" na fejzerki, vozil za mano vse do odcepa za Vitanje :wacko: . Veliko nas je bilo na cesti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes krasna fura,Laško,Dravograd,Golica,Maribor,Sl.Bistrica,Konjice,Celje,Laško.

Lepih 250km,Razen Golica mrzla in meter snega,zato ceste mokre in soli poln

k...c motor pa usran kot na krosu :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Laško- Ljubljana-Vrhnika-po stari cesti do Kopra in nazaj, lepih 400 km, na Primorskem je sončka zmanjkalo, motoristov ogromno, hvala za opozorilo za radar pred Koprom :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

svetovno blo danes... pva furica letos..

od maribora do murske pa nazaj :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes druga vožnja letos. Je prav pasalo.

Najprej dopoldan Žalec-LJ, kjer sem pri Avtocommecu kupil povišano šipco Givi.

Nazaj domov, kjer sem še ujel kosilo (žena še ni bila huda).

Po kosilu pa sem najprej zmontiral šipco, naložil še ženo (skuhala dobro kosilo) in sva naredila še eno krožno vožnjo

preko Celja (Ljubečna), Vojnika, Dobrne in nazaj do Žalca.

Ker je bilo lepo vreme, sem potegnil še obrnit na Polzelo z postankom pri prjatlu,

nato pa res domom. Skupaj malo četz 200 km.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V planu je bil pocitek, pa nisem zdrzal. :blush: Slabih 100 km kaferejsanja po bliznji okolici. :ninja:

Popravljeno . Popravil T-boy
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vrhnika-Logatec-Planina-Logatec-Vrhnika-Logatec-Postojna-Knežak-Ilirska Bistrica-Rijeka (Grobnik)-Ilirska Bistrica-Knežak-Postojna-Logatec-Vrhnika

300km

Popravljeno . Popravil Igorr
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...za nazaj dohitel pred Velenjen patrona v "adidaskih" na fejzerki,....

Hehe, pazi da ne srečaš mene kako soboto ko delam okoli bajte in zmanjka kak šrauf/orodje- trenerka, kaki stari beli štunfi in cokle- na hitro gor stare superge + čelado (spomladi/pozimi še moto jakna) in v trgovino...potem pa vidiš siromaka na bajku- zgoraj leder + čelada, spodaj pa... :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj Žalec-Tuhinjska-Kamnik-Vaški boysi-Trojane-Žalec.Prijetno.

Popravljeno . Popravil AndiGS
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!