jetman Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 Včeraj v prekrasnem toplem sončnem vremenu skupaj s sopotnico :wub: : LJ - Litija - Bogenšperk - Trebnje - NM - Metlika - Adlešiči - Kamp Kolpa, Vinica (postanek) - Črnomelj (pizza) - Stare Žage - Žužemberk - Ivančna Gorica - LJ Lepih cca 270 km dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 postojna-labin-pula-poreč-umag-koper-postojna-in nenazadnja H-city... super turca z ogledom tekmav labinu...parkerala pa komej zdele, tko d na koncu že mal mraz, drgač pa zakon turca... slikce pa še pridejo :) padlo cerka 450 km 2X :worship: Pa kaj si ti mene zasledvala?? :evilgrin: Ja no...škoda d se nismo vidl ne, bi mi lahk dala za benz :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Marec 9, 2009 Deli Objavljeno Marec 9, 2009 (popravljeno) ja itk d sm te, a nis vedla :P ala š ena fotka ud učerej :P Popravljeno Marec 9, 2009. Popravil Irencko crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Marec 10, 2009 Deli Objavljeno Marec 10, 2009 (popravljeno) Dans zjutraj rahlo pod ničlo Medvode- Polje in potem, ko se je malo ogrelo naprej Medvode-Kr-Žirovnica-Moste-KR-Vrhnika-Postojna-Unec-Žlebič-Dvor-Trebnje-Lj večinoma zelo sončnih 374 km. Edin od Unca do Žlebiča je konstantno popravljanje ceste in na enem delu neoznačene velike luknje. Na senčnih mestih še malo snega, peska sem pričakovala več. Fajn je blo. Popravljeno Marec 10, 2009. Popravil svobodnaptica01 dotem in SharpNinja 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FrigoFrops Objavljeno Marec 12, 2009 Deli Objavljeno Marec 12, 2009 Mi lahka nekdo nahitro opiše pot od Postojne do Slovenskega primorja, seveda če je možno da je brez avtoceste in da je za vožnjo z motorjem čim bolj zanimiva.LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Arriba Objavljeno Marec 12, 2009 Deli Objavljeno Marec 12, 2009 Mi lahka nekdo nahitro opiše pot od Postojne do Slovenskega primorja, seveda če je možno da je brez avtoceste in da je za vožnjo z motorjem čim bolj zanimiva.LP V Postojni sam za nosom in boš čez kakih 50 km videl tablo Koper. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Marec 13, 2009 Deli Objavljeno Marec 13, 2009 Mi lahka nekdo nahitro opiše pot od Postojne do Slovenskega primorja, seveda če je možno da je brez avtoceste in da je za vožnjo z motorjem čim bolj zanimiva.LP Pa kaj boš z motorom hodo, ti maš ja tak blizu lahk peš skočiš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Marec 13, 2009 Deli Objavljeno Marec 13, 2009 (popravljeno) Vrhnika-Logatec-Postojna-Vipava-Štanjel-Sežana-Divača-Kozina-Črni Kal-Kozina-Divača-Senožeče-Postojna-Logatec-Vrhnika 200km Popravljeno Marec 13, 2009. Popravil Igorr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Carp Objavljeno Marec 13, 2009 Deli Objavljeno Marec 13, 2009 cesta od postojne do obale je enkratna za vožnjo z motorjem samo pazi na gozdnih odsekih na divjad-srne lansko leto mi je šlo za las srečanje z srno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
benny0104 Objavljeno Marec 13, 2009 Deli Objavljeno Marec 13, 2009 Včeraj en fajn fura: Ivančna gorica, Bogenšperk, Litija, Zagorje, Izlake, Trojane pol pa po isti poti nazaj skupno 130 km. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPI Objavljeno Marec 14, 2009 Deli Objavljeno Marec 14, 2009 Uf, kako je pasalo danes :D , prva vožnja letos, malo na easy :rolleyes: Griže-Žalec-Polzela-Velenje-Črnova-Dobrna-Vojnik-Blagovna-Šentjur-Celje-Žalec-Griže. Malo, samo 64 km-jev, za prvo furo dosti, užival pa :yea1: :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 14, 2009 Deli Objavljeno Marec 14, 2009 danes do Lendave in mal po okolici, lepih 40 km :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gumby Objavljeno Marec 14, 2009 Deli Objavljeno Marec 14, 2009 Lendava-Ptuj-Konjice-Velenje-Dravograd-Golica in nazaj po avstrijski 69 (vmes še skok na Selnico ob Muri). Lepo vreme, srečal precej motorjev, uživantskih 380km B) Hvala vozniku avta z MS registracijo, ki me je v Avstriji opozoril na radar :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 14, 2009 Deli Objavljeno Marec 14, 2009 Krško-Kostanjevica-NM-Dvor-Kočevje (itak :)) Dvor-NM-Šrmarješke (kdo jim je reku, da se s peskom cesta posiplje :headbang: ) -Sevnica (itak :)) -Krško. Skratka luštno :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Marec 14, 2009 Deli Objavljeno Marec 14, 2009 Muta - Žalec - Muta, okoli 140 km. Skuz hudo lukno vozu tik za mano en bedak s kombijem celska tabla, kot bi me hotel zrinit s ceste. Za nazaj dohitel pred Velenjen patrona v "adidaskih" na fejzerki, vozil za mano vse do odcepa za Vitanje :wacko: . Veliko nas je bilo na cesti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Marec 14, 2009 Deli Objavljeno Marec 14, 2009 Danes krasna fura,Laško,Dravograd,Golica,Maribor,Sl.Bistrica,Konjice,Celje,Laško. Lepih 250km,Razen Golica mrzla in meter snega,zato ceste mokre in soli poln k...c motor pa usran kot na krosu :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno Marec 14, 2009 Deli Objavljeno Marec 14, 2009 cerknica-postojna-črni kal-pa nazaj 150km :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenci Objavljeno Marec 14, 2009 Deli Objavljeno Marec 14, 2009 Laško- Ljubljana-Vrhnika-po stari cesti do Kopra in nazaj, lepih 400 km, na Primorskem je sončka zmanjkalo, motoristov ogromno, hvala za opozorilo za radar pred Koprom :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Marec 14, 2009 Deli Objavljeno Marec 14, 2009 Mi pa u bohinj dons :D gume so že nasvalkane.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Marec 14, 2009 Deli Objavljeno Marec 14, 2009 svetovno blo danes... pva furica letos.. od maribora do murske pa nazaj :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zein Objavljeno Marec 14, 2009 Deli Objavljeno Marec 14, 2009 Danes druga vožnja letos. Je prav pasalo. Najprej dopoldan Žalec-LJ, kjer sem pri Avtocommecu kupil povišano šipco Givi. Nazaj domov, kjer sem še ujel kosilo (žena še ni bila huda). Po kosilu pa sem najprej zmontiral šipco, naložil še ženo (skuhala dobro kosilo) in sva naredila še eno krožno vožnjo preko Celja (Ljubečna), Vojnika, Dobrne in nazaj do Žalca. Ker je bilo lepo vreme, sem potegnil še obrnit na Polzelo z postankom pri prjatlu, nato pa res domom. Skupaj malo četz 200 km. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Marec 14, 2009 Deli Objavljeno Marec 14, 2009 (popravljeno) V planu je bil pocitek, pa nisem zdrzal. :blush: Slabih 100 km kaferejsanja po bliznji okolici. :ninja: Popravljeno Marec 14, 2009. Popravil T-boy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Marec 14, 2009 Deli Objavljeno Marec 14, 2009 (popravljeno) Vrhnika-Logatec-Planina-Logatec-Vrhnika-Logatec-Postojna-Knežak-Ilirska Bistrica-Rijeka (Grobnik)-Ilirska Bistrica-Knežak-Postojna-Logatec-Vrhnika 300km Popravljeno Marec 14, 2009. Popravil Igorr dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
phoebus Objavljeno Marec 14, 2009 Deli Objavljeno Marec 14, 2009 ...za nazaj dohitel pred Velenjen patrona v "adidaskih" na fejzerki,.... Hehe, pazi da ne srečaš mene kako soboto ko delam okoli bajte in zmanjka kak šrauf/orodje- trenerka, kaki stari beli štunfi in cokle- na hitro gor stare superge + čelado (spomladi/pozimi še moto jakna) in v trgovino...potem pa vidiš siromaka na bajku- zgoraj leder + čelada, spodaj pa... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndiGS Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 (popravljeno) Včeraj Žalec-Tuhinjska-Kamnik-Vaški boysi-Trojane-Žalec.Prijetno. Popravljeno Marec 15, 2009. Popravil AndiGS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se