kotzi Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 Včeraj Braslovče, Celje, Stranice, Vitanje, Dolič, Velenje (obvezno Mladost), Gorenje, Parižlje (Štorman) Braslovče!! Lepa prva vožnja 130 km. Lepe in varne km! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DRVOWP Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 V planu je bil pocitek, pa nisem zdrzal. :blush: Slabih 100 km kaferejsanja po bliznji okolici. :ninja: Si bil ti pred Pomarančo včeraj okrog 16.00. Zeeeeelo lep motor. So mi kar sline tekle. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 včeri domžale -lj.- brezovica-lj. :headbang: -ribnica-kočevje-kr eni hribi-grobnik-kr eni hribi-ob kolpi-hribčki in dolince-lj. - brezovica(vaja skupine rockolution)-dragomelj tm okol 400+ km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 Dans Medvode-Lj-Postojna-Portorož-Postojna-Cerknica-Dvor-Ivančna-Lj-Medvode. Fajn izlet je bil okol 400 km, dž nas je pa ujel ravno, ko smo smrče pomolili iz šentviškega tunela :o . Hvala bogu, nisem bila preveč mokra do Medvod, smilili so se mi pa ostali, ki so šibali še na Jesenice. Dobr da so vsaj gorenjci, bodo znal cenit brezplačno tuširanje .) . SharpNinja in dotem 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocco Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 blo luštno dons iz LJ do Postojne pa nazaj v Zaplano na obisk...'dražt' :P ...vmes še na Rakitno pogledat pa počas dam... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 ja kje se je pa tale vozil ? crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 ja kje se je pa tale vozil ? sploh se ni vozil :whistle: :whistle: oz. vozil (peš)kawasaki :whistle: hecam se ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 sploh se ni vozil :whistle: :whistle: oz. vozil (peš)kawasaki :whistle: hecam se ;) Ma saj zgleda kot, da bi ga nekdo hotel oropat, takole z dvignjenim rokami ?! Upam, da so mu vsaj motor pustil ? :kva2: Joke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Marec 15, 2009 Deli Objavljeno Marec 15, 2009 Vrhnika-Logatec-Postojna-Koper-Buje-Ferenci-Radovani-Pula-Labin-Opatija-Rijeka-Delnice-Prezid-Babno Polje-Cerknica-Rakek-Logatec-Vrhnika 440km Danes sva z Dadijem preizkusila (skoraj) vse, kar se preizkusiti da. Od prijetne topline na primorskem, do stiskajočega mraza (moj niplmeter pravi, da je bilo pod ničlo) v Babnem Polju. No, na koncu naju je pa še čisto malo opralo- ravno toliko, da je odplaknilo mušice, ki sva jih nabrala po poti. :OK: dotem in crnaudova 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Marec 16, 2009 Deli Objavljeno Marec 16, 2009 Ma saj zgleda kot, da bi ga nekdo hotel oropat, takole z dvignjenim rokami ?! Upam, da so mu vsaj motor pustil ? :kva2: Joke predvidevam,da mu je motor ostal :whistle: :whistle: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Marec 16, 2009 Deli Objavljeno Marec 16, 2009 Danes sem naredil lepo vožnjo iz LJ preko Postojne, Jelšan, Opatije, Plomina, Lupoglava, Buzeta, Sočerge in Črnega Kala do Ljubljane :yea1: . Nabralo se je 430 užitkarskih kilometrov :worship: . Še ena slikca iz Plomina. LP Robert crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Marec 16, 2009 Deli Objavljeno Marec 16, 2009 predvidevam,da mu je motor ostal :whistle: :whistle: ;) Je ostal, je. Imam enega viška- kupiš? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Marec 17, 2009 Deli Objavljeno Marec 17, 2009 Je ostal, je. Imam enega viška- kupiš? :D no samo da je ostal :whistle: :D hvala, ful si prijazen, ampak.... ga ne rabim :whistle: :whistle: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Marec 17, 2009 Deli Objavljeno Marec 17, 2009 Danes zopet zaradi pomanjkanja časa samo do Kvarnerja. LJ, Črni Kal, Sočerga, Buzet, čez Učko in na Plomin, Lupoglav, Buzet, Črni Kal ter LJ. Novih 400 km na števcu :yea1: . Na sliki pogled z Učke na Reko in Kvarner. LP Robert crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 Danes mal do Celja. Mrzl k sam satan. Hvala avtomobilistom, ki so mi blendali, da se pred Celjem nahaja katarinca z radarjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
herbieflower Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 Iz tople Ljubljane pri 15°C proti Louisu okoli 15h... Tok pihal da ni kej, dvakrat me naju je kar do črte potegnl. Tako da sva spremenila plan... pizza pri Emi v Bohinju - Super lepo in toplo (10°C), k je pa sonce zginu je pa tut do 6 potegnl. Skratka lepa turca... Lagano turističky 150km z okolico. Tut hvala za "head's up" pri Medno-radar! proti LJ. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 Se mi je danes spet zaluštalo in sem se odpeljal ob pol desetih iz LJ. Šel sem preko Delnic in Reke čez Sinj in Karlobag do Stari grad- Paklenica. Tam sem natankal, pogledal na uro in se odpravil po isti poti nazaj s to razliko, da sem šel čez Reko na Ilirsko Bistrico. Na ridah ni bilo nikogar več ( najbrž jih zebe :naughty: ). Domov sem se prikotalil ob pol osmih zvečer. Naredil sem 631 km. To znese v treh dneh, ko sem se malo vozil 1460 km. Pogled s počivališča na magistrali na paški most. crnaudova 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 Se mi je danes spet zaluštalo in sem se odpeljal ob pol desetih iz LJ. Šel sem preko Delnic in Reke čez Sinj in Karlobag do Stari grad- Paklenica. Tam sem natankal, pogledal na uro in se odpravil po isti poti nazaj s to razliko, da sem šel čez Reko na Ilirsko Bistrico. Na ridah ni bilo nikogar več ( najbrž jih zebe :naughty: ). Domov sem se prikotalil ob pol osmih zvečer. Naredil sem 631 km. To znese v treh dneh, ko sem se malo vozil 1460 km. Pogled s počivališča na magistrali na paški most. :OK: Lušte pa delaš! :rolleyes: dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 :OK: Lušte pa delaš! :rolleyes: Malo jih moram O:-) . Tudi ti jih meni, ko berem kod vse si se potikal :worship: LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 18, 2009 Deli Objavljeno Marec 18, 2009 Danes mal do Celja. Mrzl k sam satan. Hvala avtomobilistom, ki so mi blendali, da se pred Celjem nahaja katarinca z radarjem. Do 3 je bilo prav prijetno :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Do 3 je bilo prav prijetno :P Sej domov si pa trpel tak k jaz. Se nisem odgrel do 23:00 :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Malo jih moram O:-) . Tudi ti jih meni, ko berem kod vse si se potikal :worship: LP Robert Men jih oba :evilgrin: , jest pa še zmer brez motorja :unsure: SharpNinja in dotem 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Sej domov si pa trpel tak k jaz. Se nisem odgrel do 23:00 :headbang: Zmrzljivca! Prav luštno je blo. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 19, 2009 Deli Objavljeno Marec 19, 2009 Zmrzljivca! Prav luštno je blo. :naughty: Tebi se ni treba nč oglašat, k si mel gor bosanca, da te ni zebl :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Marec 20, 2009 Deli Objavljeno Marec 20, 2009 Tebi se ni treba nč oglašat, k si mel gor bosanca, da te ni zebl :) Bosanko si mislu :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se