Skoči na vsebino

Vtisi iz dnevnih voženj v letu 2009

Brrrm

Priporočene objave

Včeraj Braslovče, Celje, Stranice, Vitanje, Dolič, Velenje (obvezno Mladost), Gorenje,

Parižlje (Štorman) Braslovče!! Lepa prva vožnja 130 km.

Lepe in varne km! Iztok

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V planu je bil pocitek, pa nisem zdrzal. :blush: Slabih 100 km kaferejsanja po bliznji okolici. :ninja:

Si bil ti pred Pomarančo včeraj okrog 16.00.

Zeeeeelo lep motor. So mi kar sline tekle.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

včeri

domžale -lj.- brezovica-lj. :headbang: -ribnica-kočevje-kr eni hribi-grobnik-kr eni hribi-ob kolpi-hribčki in dolince-lj. - brezovica(vaja skupine rockolution)-dragomelj

tm okol 400+ km

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dans Medvode-Lj-Postojna-Portorož-Postojna-Cerknica-Dvor-Ivančna-Lj-Medvode. Fajn izlet je bil okol 400 km, dž nas je pa ujel ravno, ko smo smrče pomolili iz šentviškega tunela :o . Hvala bogu, nisem bila preveč mokra do Medvod, smilili so se mi pa ostali, ki so šibali še na Jesenice. Dobr da so vsaj gorenjci, bodo znal cenit brezplačno tuširanje .) .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sploh se ni vozil :whistle: :whistle: oz. vozil (peš)kawasaki :whistle: hecam se ;)

Ma saj zgleda kot, da bi ga nekdo hotel oropat, takole z dvignjenim rokami ?! Upam, da so mu vsaj motor pustil ? :kva2:

Joke

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vrhnika-Logatec-Postojna-Koper-Buje-Ferenci-Radovani-Pula-Labin-Opatija-Rijeka-Delnice-Prezid-Babno Polje-Cerknica-Rakek-Logatec-Vrhnika

440km

Danes sva z Dadijem preizkusila (skoraj) vse, kar se preizkusiti da. Od prijetne topline na primorskem, do stiskajočega mraza (moj niplmeter pravi, da je bilo pod ničlo) v Babnem Polju. No, na koncu naju je pa še čisto malo opralo- ravno toliko, da je odplaknilo mušice, ki sva jih nabrala po poti. :OK:

post-15712-1237155386_thumb.jpg

post-15712-1237155747_thumb.jpg

post-15712-1237155767_thumb.jpg

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma saj zgleda kot, da bi ga nekdo hotel oropat, takole z dvignjenim rokami ?! Upam, da so mu vsaj motor pustil ? :kva2:

Joke

predvidevam,da mu je motor ostal :whistle: :whistle: ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes sem naredil lepo vožnjo iz LJ preko Postojne, Jelšan, Opatije, Plomina, Lupoglava, Buzeta, Sočerge in Črnega Kala do Ljubljane :yea1: . Nabralo se je 430 užitkarskih kilometrov :worship: . Še ena slikca iz Plomina.

LP Robert

post-20894-1237226133_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

predvidevam,da mu je motor ostal :whistle: :whistle: ;)

Je ostal, je. Imam enega viška- kupiš? :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes zopet zaradi pomanjkanja časa samo do Kvarnerja. LJ, Črni Kal, Sočerga, Buzet, čez Učko in na Plomin, Lupoglav, Buzet, Črni Kal ter LJ. Novih 400 km na števcu :yea1: .

Na sliki pogled z Učke na Reko in Kvarner.

LP Robert

post-20894-1237311189_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes mal do Celja. Mrzl k sam satan. Hvala avtomobilistom, ki so mi blendali, da se pred Celjem nahaja katarinca z radarjem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Iz tople Ljubljane pri 15°C proti Louisu okoli 15h... Tok pihal da ni kej, dvakrat me naju je kar do črte potegnl. Tako da sva spremenila plan... pizza pri Emi v Bohinju - Super lepo in toplo (10°C), k je pa sonce zginu je pa tut do 6 potegnl.

Skratka lepa turca... Lagano turističky 150km z okolico.

Tut hvala za "head's up" pri Medno-radar! proti LJ.

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se mi je danes spet zaluštalo in sem se odpeljal ob pol desetih iz LJ. Šel sem preko Delnic in Reke čez Sinj in Karlobag do Stari grad- Paklenica. Tam sem natankal, pogledal na uro in se odpravil po isti poti nazaj s to razliko, da sem šel čez Reko na Ilirsko Bistrico. Na ridah ni bilo nikogar več ( najbrž jih zebe :naughty: ). Domov sem se prikotalil ob pol osmih zvečer. Naredil sem 631 km. To znese v treh dneh, ko sem se malo vozil 1460 km.

Pogled s počivališča na magistrali na paški most.

post-20894-1237408084_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se mi je danes spet zaluštalo in sem se odpeljal ob pol desetih iz LJ. Šel sem preko Delnic in Reke čez Sinj in Karlobag do Stari grad- Paklenica. Tam sem natankal, pogledal na uro in se odpravil po isti poti nazaj s to razliko, da sem šel čez Reko na Ilirsko Bistrico. Na ridah ni bilo nikogar več ( najbrž jih zebe :naughty: ). Domov sem se prikotalil ob pol osmih zvečer. Naredil sem 631 km. To znese v treh dneh, ko sem se malo vozil 1460 km.

Pogled s počivališča na magistrali na paški most.

:OK:

Lušte pa delaš! :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:OK:

Lušte pa delaš! :rolleyes:

Malo jih moram O:-) . Tudi ti jih meni, ko berem kod vse si se potikal :worship:

LP Robert

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes mal do Celja. Mrzl k sam satan. Hvala avtomobilistom, ki so mi blendali, da se pred Celjem nahaja katarinca z radarjem.

Do 3 je bilo prav prijetno :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Malo jih moram O:-) . Tudi ti jih meni, ko berem kod vse si se potikal :worship:

LP Robert

Men jih oba :evilgrin: , jest pa še zmer brez motorja :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej domov si pa trpel tak k jaz. Se nisem odgrel do 23:00 :headbang:

Zmrzljivca! Prav luštno je blo. :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tebi se ni treba nč oglašat, k si mel gor bosanca, da te ni zebl :)

Bosanko si mislu :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!