MiNa Objavljeno Februar 1, 2009 Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 Kar se da kupiti z denarjem za tisto ni ravno problem :whistle: . Bolj problem je zdravje tistega pa bolj težko dobiš za denar :hmm: . Čeprav je treba tudi tehniko vsaj malo šparat.
Dr_Jakob Objavljeno Februar 1, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 škoda mi je mojga motorja za tak vreme Enkrat ti na tla pade, pa bos drugega mnenja... Spomini pa ostanejo za vedno Kar se da kupiti z denarjem za tisto ni ravno problem :whistle: . Bolj problem je zdravje tistega pa bolj težko dobiš za denar :hmm: .Čeprav je treba tudi tehniko vsaj malo šparat. Ah, dej no... ornk se obleces pa vsakic, ko stisne mraz, stisnes kak snopc v rit pa je. maus 1
Žarko G. Objavljeno Februar 1, 2009 Opozori Objavljeno Februar 1, 2009 Enkrat ti na tla pade, pa bos drugega mnenja... Spomini pa ostanejo za vedno je bil zaleten pol pa sm ga še bolj zrihtu :whistle: http://sl.netlog.com/zarko_g/photo/photoid...p;surr=0#photos
oks Objavljeno Februar 2, 2009 Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 Mi nekaj nagaja, sem hotel povedati, da je zelo uredu možakar in vedno ko grem z kolesom v Kamniško bistrico in potem tečem na Kamniško sedlo pustim kolo pri njemu in ga ne zaklenem ter se ne bojim,da ga nebi bilo, ko se vrnem. Drugače pa se tam kar dogaja glede piknikov poleti.
Dr_Jakob Objavljeno Februar 6, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2009 Se en teden, ljudje, samo se en teden, pa smo na vrsti edelezenci SLONČKOVE RINGARAJE!!! Hrvati so nas ze proglasili za "Zmrznjene Kekece" maus 1
TONTO Objavljeno Februar 6, 2009 Opozori Objavljeno Februar 6, 2009 SLONČKOVE RINGARAJE!!! Hrvati so nas ze proglasili za "Zmrznjene Kekece" Evo imena, ne pa neki Nemce kopirat, če bi blo ime KEKEC...... sem 100% tam ne glede na vreme, teko pa bomo videli , ker SLONČKE sem že obiskal, pa še jih bom!
samosamo Objavljeno Februar 7, 2009 Opozori Objavljeno Februar 7, 2009 Evo imena, ne pa neki Nemce kopirat, če bi blo ime KEKEC...... sem 100% tam ne glede na vreme, teko pa bomo videli , ker SLONČKE sem že obiskal, pa še jih bom! če je pa sam ime problem pol je pa res bolš de doma ostaneš. blamirat se pa človk ne more kar tako de bi na ringaraja šov , na zmrznjenga kekca eeee ljudje to je pa čist neki druzga !! to pa je dobr pa popravt te morm "elefantentreffen" si obiskal slončke še nisi ker bojo šele drug vikend !!! mir na zemlji in bog z vami no pa je vesolje spet v ravnovesju saj za ene 5 minut!!!!
stuhec Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 mraz mraz je hudič men je sam ta problem pa če kdo rabi drva, lahk pri men dobi :naughty:
Dr_Jakob Objavljeno Februar 10, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 Se malo pa bo!!! Hitr pakirat bajke!! maus 1
MediuS Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 Ua ua ua ua ! Še malo pa gremo na pot :) Vespa že skoro perajt .... podkapa nabavljena :krneki: :) .... Šnops pripravljen :naughty:
riderrgirl Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 Ua ua ua ua ! Še malo pa gremo na pot :) Vespa že skoro perajt .... podkapa nabavljena :krneki: :) .... Šnops pripravljen :naughty: kaj greš že dans od doma? :naughty: :evilgrin: :naughty: Da boš pravi cajt gor prišel..? :slap: :lol1: :winkiss:
Žarko G. Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 sam boste pa mel v redu vreme :naughty:
Dr_Jakob Objavljeno Februar 10, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 sam boste pa mel v redu vreme :naughty: ti baraba pokvarjena, k itak ves, da hocemo met sneg, sneg, sneg in se vec snega!!! maus 1
Dr_Jakob Objavljeno Februar 10, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 sliko mojega bajka SKORAJ pripravljenega za na Slonckov ringaraja!! maus 1
trebor Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 Boš uspel vse zložiti do slončkov :? ko je tako nametano vse? LP Robert
Dr_Jakob Objavljeno Februar 10, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 Boš uspel vse zložiti do slončkov :? ko je tako nametano vse?LP Robert Cak, da jutr privlecem se kotlicek in stojalo pa resetko za na zar :D Ne, sej gre vse super simpl na bajk,... sam morm prej vse skup zmetat, kar nucam :D maus 1
pajkica Objavljeno Februar 11, 2009 Opozori Objavljeno Februar 11, 2009 Cak, da jutr privlecem se kotlicek in stojalo pa resetko za na zar :D Ne, sej gre vse super simpl na bajk,... sam morm prej vse skup zmetat, kar nucam :D kje je pa un pir zame, k si ga oblubu :wacko: :kva2:
Dr_Jakob Objavljeno Februar 11, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 11, 2009 kje je pa un pir zame, k si ga oblubu :wacko: :kva2: Ce dobro pogledas, je six pack na vsaj 3 slikah... Ponudba se vedno velja... maus 1
pajkica Objavljeno Februar 11, 2009 Opozori Objavljeno Februar 11, 2009 Ce dobro pogledas, je six pack na vsaj 3 slikah... Ponudba se vedno velja... a ti nouš nč pil? :naughty:
riderrgirl Objavljeno Februar 11, 2009 Opozori Objavljeno Februar 11, 2009 Cak, da jutr privlecem se kotlicek in stojalo pa resetko za na zar :D pa na sekiro pa motorko ne pozab.... :whistle: :D kje je pa un pir zame, k si ga oblubu :wacko: :kva2: bo treba zram prnest.. :whistle: :naughty: .. da te ne bo zeblo... :evilgrin: :P .)
pajkica Objavljeno Februar 11, 2009 Opozori Objavljeno Februar 11, 2009 bo treba zram prnest.. :whistle: :naughty: .. da te ne bo zeblo... :evilgrin: :P .) bom pa rajš deko prnesla.... bo bol ziher :? pa obluba dela dolg..... :whistle:
Dr_Jakob Objavljeno Februar 11, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 11, 2009 pa na sekiro pa motorko ne pozab.... :whistle: :D Sekiro mam ze med stvarcami, ki morajo prit na bajk... zdej mam pa res ze vse... sam se medica mi manjka.. to pa bom sel iskat v petek na poti... bom pa rajš deko prnesla.... bo bol ziher :? pa obluba dela dolg..... :whistle: Oboje. Deko, da te nau zeblo, pir mas pa pri meni enega v dobrem Jst bom pa ostal na kuhancku in grogu :D maus 1
Kawl Objavljeno Februar 12, 2009 Opozori Objavljeno Februar 12, 2009 Če novjo glih ušpičene prekle dol letele pridem, k je glih bliz :D
Dr_Jakob Objavljeno Februar 12, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Februar 12, 2009 Če novjo glih ušpičene prekle dol letele pridem, k je glih bliz :D Ce pa re prides, pol pa vzem s sabo sotor, spalko pa kak snops pa se ostani, ne?... maus 1
Priporočene objave