samosamo Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 še dobrih 10 mescev :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :whistle:
riderrgirl Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 še dobrih 10 mescev :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :whistle: Sej ringarajaš lahko tut kaj prej... :friend1: ( :beer1: :beer2: :drunk: ..... :doze: :SS )
avtomoto Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Sej ringarajaš lahko tut kaj prej... :friend1: ( :beer1: :beer2: :drunk: ..... :doze: :SS ) Če ni pod nulo (- C) nima smisla ?!?!?! Potem to ni ringaraja, ampak kar tako nekaj . . . :naughty: :beer2: :beer1: :drunk: Tega je pa že čez leto dovolj ! :whistle: lp
riderrgirl Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Če ni pod nulo (- C) nima smisla ?!?!?!Potem to ni ringaraja, ampak kar tako nekaj . . . :naughty: :beer2: :beer1: :drunk: Tega je pa že čez leto dovolj ! :whistle: lp Sej tko je bilo mišljeno... :yes: pač druženje... :whistle:
avtomoto Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Sej tko je bilo mišljeno... :yes: pač druženje... :whistle: OK. Potem se pa vidimo (ampak pozimi . . . . drugače je "prevroče") :whistle: :rolleyes: lp
samosamo Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Sej ringarajaš lahko tut kaj prej... :friend1: ( :beer1: :beer2: :drunk: ..... :doze: :SS ) he he se trudim se trudim!!!!!
andrejba Objavljeno Junij 7, 2009 Opozori Objavljeno Junij 7, 2009 še 8 mescev!!!!!!!!!!! u tak hitr? morem prec eno spalko kupt :krneki:
drmr1 Objavljeno Junij 7, 2009 Opozori Objavljeno Junij 7, 2009 še 8 mescev!!!!!!!!!!! To bo pa kmal,bo treba drva prpravt da se posušijo do takrat, pa kašn litr šnopca skuhat za na pot .LP
Dr_Jakob Objavljeno Junij 8, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 To bo pa kmal,bo treba drva prpravt da se posušijo do takrat, pa kašn litr šnopca skuhat za na pot .LP Ti sam poskrbi, da bos prisel tja!! Ostalo se bo ze nekako ustimalo. maus 1
Dr_Jakob Objavljeno Junij 8, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 u tak hitr? morem prec eno spalko kupt :krneki: Ja, za boga svetega, matr vola in se kaj... DA TI NAU CASA ZMANJKALO!!! maus 1
volk Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 Dr Jakob enga Dnepra sm vidu zate... jaz sem jih v Bayerischen Waldu vidu kar nekaj :evilgrin:
Dr_Jakob Objavljeno Junij 9, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Junij 9, 2009 Dr Jakob enga Dnepra sm vidu zate... I know, I KNOOOOOW!!!! Se ze rajcam!!! :naughty: maus 1
thumper Objavljeno Junij 14, 2009 Opozori Objavljeno Junij 14, 2009 I know, I KNOOOOOW!!!! Se ze rajcam!!! :naughty: se oproščam ampak to srečanje bo pa verjetno l.2010 in ne 2009?ker letos res ne morem pridt(brez zamere k se mal hecam) , bom pa z veseljem prišel naslednje!! sam olje bo pe treba zamenjat če bo hudo mraz,da bo dobr mazal!! lp maus 1
thumper Objavljeno Junij 14, 2009 Opozori Objavljeno Junij 14, 2009 se oproščam ampak to srečanje bo pa verjetno l.2010 in ne 2009?ker letos res ne morem pridt(brez zamere k se mal hecam) , bom pa z veseljem prišel naslednje!! sam olje bo pe treba zamenjat če bo hudo mraz,da bo dobr mazal!! lp sem si tepec vzel le mal cajta ki ga prej nisem vidu k je šel mem,se še enkrat opravičujem za mojo forumsko nepismenost . bom pa za naslednje leto spletel iz vrvi ketne k bom šou na morje,de mi ne bo tolk vroče k bom lohk mislu na slončkanje! če bo zdravje bom srečen, ce bom srečen pridem,pa še kakega bom prpelal.lp :krneki: maus 1
Dr_Jakob Objavljeno Junij 15, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Junij 15, 2009 sem si tepec vzel le mal cajta ki ga prej nisem vidu k je šel mem,se še enkrat opravičujem za mojo forumsko nepismenost . bom pa za naslednje leto spletel iz vrvi ketne k bom šou na morje,de mi ne bo tolk vroče k bom lohk mislu na slončkanje! če bo zdravje bom srečen, ce bom srečen pridem,pa še kakega bom prpelal.lp :krneki: Daljnega leta 2009 je bila PRVA Slonckova Ringaraja. Leta 2010 bo celo DRUGA! Matr, kako leti cas, kajneda Festa BO! Sploh ni vazn. Ce nas bo pa 5, nas bo pa pet. glavn da bo festa!! Lp j maus 1
polž Objavljeno Junij 15, 2009 Opozori Objavljeno Junij 15, 2009 Daljnega leta 2009 je bila PRVA Slonckova Ringaraja. Leta 2010 bo celo DRUGA! Matr, kako leti cas, kajneda Festa BO! Sploh ni vazn. Ce nas bo pa 5, nas bo pa pet. glavn da bo festa!! Lp j a so priprave že v teku
gerholdd Objavljeno Junij 15, 2009 Opozori Objavljeno Junij 15, 2009 in kaj se naj bi že zdej pripravljalo??
MARE 65 Objavljeno Junij 15, 2009 Opozori Objavljeno Junij 15, 2009 in kaj se naj bi že zdej pripravljalo?? Sneg... :evilgrin:
Dr_Jakob Objavljeno Junij 15, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Junij 15, 2009 a so priprave že v teku Vedno in kaj se naj bi že zdej pripravljalo?? Najvecji problem je dobit nekoga k bi nam pripeljal na plac poceni slamo. Poleg tega pa zna bit sred noci pozimi enmal mraz... zato smo non stop v iskanju za boljso opremo. Sneg... :evilgrin: Tut. maus 1
pajkica Objavljeno Junij 16, 2009 Opozori Objavljeno Junij 16, 2009 Daljnega leta 2009 je bila PRVA Slonckova Ringaraja. Leta 2010 bo celo DRUGA! Matr, kako leti cas, kajneda Festa BO! Sploh ni vazn. Ce nas bo pa 5, nas bo pa pet. glavn da bo festa!! Lp j al pa šest
riderrgirl Objavljeno Junij 16, 2009 Opozori Objavljeno Junij 16, 2009 al pa šest zdej bi pa pasalo mal tistga mraza...
polž Objavljeno Junij 16, 2009 Opozori Objavljeno Junij 16, 2009 Vedno Najvecji problem je dobit nekoga k bi nam pripeljal na plac poceni slamo. Poleg tega pa zna bit sred noci pozimi enmal mraz... zato smo non stop v iskanju za boljso opremo. Tut. najtežje bo dobit striptizeto
samosamo Objavljeno Junij 16, 2009 Opozori Objavljeno Junij 16, 2009 najtežje bo dobit striptizeto za ženski del sodelujočih lohk tud jes brez gat okol štange skačem če bo kera hotla gledat !!
Priporočene objave