pajkica Objavljeno Junij 16, 2009 Opozori Objavljeno Junij 16, 2009 za ženski del sodelujočih lohk tud jes brez gat okol štange skačem če bo kera hotla gledat !! taprau...razen če boš kres zakuru
bmwslo Objavljeno Junij 16, 2009 Opozori Objavljeno Junij 16, 2009 za ženski del sodelujočih lohk tud jes brez gat okol štange skačem če bo kera hotla gledat !! Samo pazi, da se ti kaj na mrzlo štango ne zalima
riderrgirl Objavljeno Junij 16, 2009 Opozori Objavljeno Junij 16, 2009 Samo pazi, da se ti kaj na mrzlo štango ne zalima Se ne bo melo kaj zalimat k bo vse vkup potegnalo... :evilgrin:
polž Objavljeno Junij 20, 2009 Opozori Objavljeno Junij 20, 2009 za ženski del sodelujočih lohk tud jes brez gat okol štange skačem če bo kera hotla gledat !! če boš tkole grozil ,mene ne bo :headbang:
Dr_Jakob Objavljeno Junij 20, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Junij 20, 2009 če boš tkole grozil ,mene ne bo :headbang: Polz, sej se bomo pac stran obrnili, ko bo on takele zganjal in si usesa zamasili, ko bo jelencke klical. ZE SPET
SF Objavljeno Junij 20, 2009 Opozori Objavljeno Junij 20, 2009 Fantje vam mora bit pa pošastno vroče da že na ringarajo mislite.... :naughty:
Dr_Jakob Objavljeno Junij 20, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Junij 20, 2009 Fantje vam mora bit pa pošastno vroče da že na ringarajo mislite.... :naughty: sanja se ti ne... ceprov se je dons kr ohladil...
SharpNinja Objavljeno Junij 20, 2009 Opozori Objavljeno Junij 20, 2009 Mene že zdj zebe k mačko, tk d si nit pod razno ne predstavlam sred zime se na mojmu zverjaku km vlečt brrrrr :xx:
Dr_Jakob Objavljeno Junij 21, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Junij 21, 2009 Mene že zdj zebe k mačko, tk d si nit pod razno ne predstavlam sred zime se na mojmu zverjaku km vlečt brrrrr :xx: simpl k pasulj. s sabo bos mela cloveski radiator pa se bos k njemu stisnila.
samosamo Objavljeno Junij 21, 2009 Opozori Objavljeno Junij 21, 2009 če boš tkole grozil ,mene ne bo sej sm reku de za ženski del občinstva zate bomo pa kej bl prijetnga za oči probal zrihtat !!!
polž Objavljeno Junij 21, 2009 Opozori Objavljeno Junij 21, 2009 sej sm reku de za ženski del občinstva zate bomo pa kej bl prijetnga za oči probal zrihtat !!! ja, jih je blo res velik
samosamo Objavljeno Junij 21, 2009 Opozori Objavljeno Junij 21, 2009 ja, jih je blo res velik ja k si ti šov so mende štiri pršle čeprav sem jih jest saj ene osem vidu sam ne me vprašat v keri vrsti!!
SharpNinja Objavljeno Junij 21, 2009 Opozori Objavljeno Junij 21, 2009 simpl k pasulj. s sabo bos mela cloveski radiator pa se bos k njemu stisnila. Aha, pol mi nau treba cordure in podobne brezoblične opreme nase vlačt jeeeee .....sm upam d bo dost hajcal pa d ga naum zamrznla
SROMI Objavljeno Junij 21, 2009 Opozori Objavljeno Junij 21, 2009 za ženski del sodelujočih lohk tud jes brez gat okol štange skačem če bo kera hotla gledat !! Paz kaj oblublaš, jest rada za besedo primem.
MediuS Objavljeno Junij 22, 2009 Opozori Objavljeno Junij 22, 2009 Jaz bom kuhal "štajerskega" kuhančka .... zeblo nebo nobenga .... če bo sploh kdo kaj čutil Še malo ua ua ua
Dr_Jakob Objavljeno Junij 22, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Junij 22, 2009 Jaz bom kuhal "štajerskega" kuhančka .... zeblo nebo nobenga .... če bo sploh kdo kaj čutil Še malo ua ua ua Torej obljubljas se hujsega? Bo sploh kaj snega/vode not?? al bo sam snops pa wino?
MediuS Objavljeno Junij 22, 2009 Opozori Objavljeno Junij 22, 2009 Torej obljubljas se hujsega? Bo sploh kaj snega/vode not?? al bo sam snops pa wino? hehe topel šnops z malo vina .... voda pa je itak za roke umivat
samosamo Objavljeno Junij 22, 2009 Opozori Objavljeno Junij 22, 2009 Paz kaj oblublaš, jest rada za besedo primem. he he če bo medius kuhančka delu pa sploh nebo panike po dveh glažih njegovga zvarka se ti je..... do kolpe pa nazaj !!!! tolk de tud to ne bi blo čudnga če bi kej tazga počel !!! sam bo mogu polž mižat de se mu ne bi slučajn življenje zagravžal!!! CITAT(Dr_Jakob @ 22 Jun 2009 @ 12:47) Torej obljubljas se hujsega? Bo sploh kaj snega/vode not?? al bo sam snops pa wino? hehe topel šnops z malo vina .... voda pa je itak za roke umivat ljudje kaj vam je ne morš vode pit k ribe sex-ajo not ni higiensko he he
Kadilec Objavljeno Junij 23, 2009 Opozori Objavljeno Junij 23, 2009 ... pridem ... P.S. Če bom nabavu motor z zimskimi gumami do takrat
thumper Objavljeno Junij 23, 2009 Opozori Objavljeno Junij 23, 2009 ... pridem ... P.S. Če bom nabavu motor z zimskimi gumami do takrat iz konopljene vrvi si spleti verige kot so jih uporabljali včasih!!! ej fantje in punce , če bo šlo tako naprej , bo čez tri dni že tolk mraz da se lohk dobimo tud mal prej, pa še alko bo dvojno prjel!! lp
Dr_Jakob Objavljeno Junij 23, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Junij 23, 2009 ... pridem ... P.S. Če bom nabavu motor z zimskimi gumami do takrat Vsaka ST guma je sposobna gor prit brez padca, ce je voznik sposoben prit gor brez padca. Za SS gume pa nisem siguren...
Dr_Jakob Objavljeno Junij 23, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Junij 23, 2009 Kaj že pakirate? :naughty: Sej ni kej pakirat... sam par reci nabases na bajk pa je... bencina gre itak en tank, GPSja ne nucas, tist vincek bomo pa ze prinesli gor, ko bo treba...
samosamo Objavljeno Junij 24, 2009 Opozori Objavljeno Junij 24, 2009 Sej ni kej pakirat... sam par reci nabases na bajk pa je... bencina gre itak en tank, GPSja ne nucas, tist vincek bomo pa ze prinesli gor, ko bo treba... sam samota ne poslat mopeda dotankat ti gre manj živcev!!!!
Dr_Jakob Objavljeno Junij 24, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Junij 24, 2009 sam samota ne poslat mopeda dotankat ti gre manj živcev!!!! Spet izzivas, mulo? Da naum pozabu, da sva zlahta pa se bos posledicno krvau useknu...
Priporočene objave