ludiluka Objavljeno Februar 11, 2013 Opozori Objavljeno Februar 11, 2013 Hm mam 2 ena je 750 sf druga pa 750s - katera se prodaja (ni kompletna) Cene so pa take zato ker jih ni dosti oziroma je zelo težko dobit nadomestne dele poglej malo cene kosov na tej strani http://www.laverda-paradies.de/shop/index.php?sprache=Deutsch&tabelle=index750
ludiluka Objavljeno Februar 12, 2013 Opozori Objavljeno Februar 12, 2013 (popravljeno) Pa sem obnovil notranjost 1 števca razen iglo morem pobarvat Popravljeno Februar 12, 2013. Popravil ludiluka ciciban in thumper 2
Klemmy Objavljeno Februar 26, 2013 Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 Najcenejša SF trenutno na Italijanskem trgu: :hooray: http://www.moto.it/moto-epoca/laverda/index.html?msg=4271428 OK, barva pa smerokazi so mi malo škifo, ampak cafe style balanca mi je zeloooo všeč. Ja, no......4500€-približno 5 mojih neto plač
ludiluka Objavljeno Februar 26, 2013 Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 (popravljeno) Točno taka je moja 750sf1 ugotovil sem pa da je tudi druga ki je nekompletna 750sf2 tako da bom zrihtu obe sf1 bo od fotra sf2 bo pa moja ker je na njej sfc kit balanco mam pa enako Popravljeno Februar 26, 2013. Popravil ludiluka thumper 1
Kavran4 Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 Lep pozdrav! Odprl sm temo o enkrat zelo znani in cenjeni italijanski znamki. Kar nekaj Laverd in njihovih ljubiteljev je še v Sloveniji, zato me zanima, ali je tudi tukaj na forumu kak lastnik,bivši lastnik, poznavalec.. Eno imamo tudi mi doma, je sicer uradno od očeta, ampak jo jaz furam, ker on ni več za te špase. To je Laverda 1200 TS. Pravi klasičen motor, 1200ccm , 3 cilindre, 90 konjev. Letnik 82. Zame je vožnja z njo zrlo adrenalinska in spoštujoča, saj je čisto nekej drugega, kot ti novejši motorji. Imaš filing da se voziš dvakrat hitreje. Za tiste čase , oz. 1975-80 so bile Laverde in še nekateri italijani , najhitrejši serijski motorji. Potem so jih Japonci počasi prekosili. Ima še kdo kake izkušnje z to znamko, oziroma kake anekdote.... Tako, da si krajšamo zimsko spanje. Lp Mamo doma isto takšno modre barve mislim d ma 35 kkm, saj nam doma stoji ze 7 let Koliko denarja bi dobili za tak stroj?
ludiluka Objavljeno Marec 17, 2013 Opozori Objavljeno Marec 17, 2013 Prej Potem ciciban, Mavti, thumper in 1 other 4
ludiluka Objavljeno Marec 22, 2013 Opozori Objavljeno Marec 22, 2013 Obnovljen obroč ga morem pa še fajn očistit ker so na njem še ostanki polirne paste thumper 1
thumper Objavljeno Marec 24, 2013 Opozori Objavljeno Marec 24, 2013 a si ti špice okoli obrnil glede na zgornjo sliko ?
ludiluka Objavljeno Marec 24, 2013 Opozori Objavljeno Marec 24, 2013 (popravljeno) Jp sem popravil že včeraj pač prvič sem obroč sestavljal. Čeprav mislim da ni važno kako jih obrneš ker vedno 2 vrsti špic nosijo nateg dve pa tlak Popravljeno Marec 24, 2013. Popravil ludiluka
Popularna objava ludiluka Objavljeno April 14, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno April 14, 2013 thumper, sayo, trojan69 in 7 others 10
motofrik Objavljeno April 14, 2013 Opozori Objavljeno April 14, 2013 Madona, bo lepa. Že sedaj sem ti fouš. Ampak dobronamerno. Lepo jo sestavi,- vem da boš v vožnji užival vsak kilometer. thumper in ciciban 2
ludiluka Objavljeno April 14, 2013 Opozori Objavljeno April 14, 2013 Eh užival itak da bom edino malo me skrbi končna ki je okrog 220km/h in bobni drugače pa čakam še na par malenkosti elektriko morem na novo naredit in potem lahko lotim sestavljat laverdo št.2 ki se nahajo točno pod to (v jami) iz tiste bo pa ratala SFC replika ki bo pa imela že lite feltne in disk zavore thumper, Mavti in trojan69 3
ludiluka Objavljeno April 14, 2013 Opozori Objavljeno April 14, 2013 eh pride na vrsto ko končam to bom pa objavil slike :evilgrin:
ludiluka Objavljeno April 26, 2013 Opozori Objavljeno April 26, 2013 Še malo zdej morem narediti komplet nove elektriko sem se izogibal tega dokler je bilo mogoče RobiRoberto in thumper 2
thumper Objavljeno April 27, 2013 Opozori Objavljeno April 27, 2013 a to ima desne¸prestave in leve bremze ???
thumper Objavljeno April 27, 2013 Opozori Objavljeno April 27, 2013 to moraš biti pa psiho za vozit da se ne zafrkneš...
ludiluka Objavljeno April 27, 2013 Opozori Objavljeno April 27, 2013 Ma ni sile sm vozu že par motorjev ki so meli na desni menjalnik in sam u glavi preklopiš prvo na počasi in pol voziš ku da si bil rojen da menjaš z desno nogo
SF Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 Sam za info... Sfc ni imela alu platišč.
ludiluka Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 Odvisno od letnikov netakere so imele obroče na špice s centrom iz magnezija in bobnom na obeh straneh (od tuki tudi ime sfc-super freni competizione ) druge so pa imele lite feltne (enake kot ducati passo, cagiva alazura,.. ) Drugače je pa že samo med sf1, sf2, sf3 tolko razlik da boli glava
Joto Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 Pozdravljeni! Če kakšnega ljubitelja zanima, lahko prodam Laverdo sf2, letnik 76,ki je bila v lasti očeta, saj zanjo nimam časa. Na motorju je bilo par let nazaj zaradi odrganega bata menjano praktično vse, novi bati, ojnice, glava(mislim da od sfc modela, kakšnen poznavalec bi to bolje vedel)...Trenutno ne vžge, potrebovala bi nastavitev vžiga ter najbrž menjavo vajčkov pri štarterju, saj ne "zagrabi". Potrebno bi bilo še malo pregoniti batke pri zavorah, saj se spredaj slabo vračajo, ter nove gume pa mislim da bi bil motor že primeren za vožnjo. Nazadnje se je uporabljala predlani jeseni.
Klemmy Objavljeno Maj 7, 2013 Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 Še malo zdej morem narediti komplet nove elektriko sem se izogibal tega dokler je bilo mogoče Uf, potem bo pa najbrž takšnahttp://www.youtube.com/watch?v=WQ6geAJMSe0 Vse, z barvo vred je po mojem okusu
ludiluka Objavljeno Maj 7, 2013 Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 Točno edino sedež je drugačen ker mi je ta lepši ter marving avspuh in to je to
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se