thumper Objavljeno Januar 15, 2021 Opozori Objavljeno Januar 15, 2021 pred 17 urami, maus pravi: Iz preventive bom dal na pol in dal v drugo banko ... preprosto ej stari - 250.000 .... z besedami dvestopetdesettišoč .. ne 250 ... maus 1
Buschi Objavljeno Januar 25, 2021 Opozori Objavljeno Januar 25, 2021 Poslušam: https://val202.rtvslo.si/2019/04/ambulanta-202-163/
schwantz Objavljeno Januar 26, 2021 Opozori Objavljeno Januar 26, 2021 pred 21 urami, DAMI34 pravi: 0,3+0,3+0,3+0,3 itd... Še pr nam na gorenskem nismo tko škrti, sploh do sebe ne. Ninč. in DAMI34 2
Mavti Objavljeno Januar 31, 2021 Opozori Objavljeno Januar 31, 2021 Domačega jabolčnika- mošta se lotevam thumper in RobiRoberto 1 1
Buschi Objavljeno Februar 3, 2021 Opozori Objavljeno Februar 3, 2021 Šefu sem danes razložil, da naj name gleda kot izobraženega in načitanega ODRASLEGA, ki pa ima HIPERAKTIVNE misli v povezavi z HIPERAKTIVNIM gobcem, svet dojema kot OTROK, delo pa opravi z brzino PENZIČA ! Zdej pa čakam, kaj bo... Endlich, Ninč., Mavti in 3 others 6
Kaldu Objavljeno Februar 3, 2021 Opozori Objavljeno Februar 3, 2021 pred 13 minutami, Buschi pravi: Šefu sem danes razložil, da naj name gleda kot izobraženega in načitanega ODRASLEGA, ki pa ima HIPERAKTIVNE misli v povezavi z HIPERAKTIVNIM gobcem, svet dojema kot OTROK, delo pa opravi z brzino PENZIČA ! Zdej pa čakam, kaj bo... En nezaposlen več zaradi epidemije...... KARMEN1, Mavti, GoBobi in 2 others 5
thumper Objavljeno Februar 3, 2021 Opozori Objavljeno Februar 3, 2021 pred 29 minutami, Buschi pravi: Šefu sem danes razložil, da naj name gleda kot izobraženega in načitanega ODRASLEGA, ki pa ima HIPERAKTIVNE misli v povezavi z HIPERAKTIVNIM gobcem, svet dojema kot OTROK, delo pa opravi z brzino PENZIČA ! Zdej pa čakam, kaj bo... Tudi če si 1 mesec pri firmi - sam maš res glupga direktorja če ni tega sam opazil... notranc, Mavti in KARMEN1 1 2
Buschi Objavljeno Februar 3, 2021 Opozori Objavljeno Februar 3, 2021 Sicer je bil vzrok, da sem mu to rekel...pustmo to...očitno cenijo mojo tehnično znanje, cenijo, da vse stvari izpeljem do konca in cenijo moje veze in poznanstva. Mavti in RobiRoberto 2
RobiRoberto Objavljeno Februar 3, 2021 Opozori Objavljeno Februar 3, 2021 Svojo stalno osamljenost utapljam v MANDARINAH ... ?
izibajker Objavljeno Februar 3, 2021 Opozori Objavljeno Februar 3, 2021 pred 3 minutami, RobiRoberto pravi: Svojo stalno osamljenost utapljam v MANDARINAH ... ? Robi, en dobronameren nasvet. Osamljenost lahko preženeš tudi tako, da delaš ali izdeluješ kaj kreativnega. Žal visenje na forumu s tem nima prav nobene zveze.... Mavti, RobiRoberto, nejc74 in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Februar 3, 2021 Opozori Objavljeno Februar 3, 2021 pred 40 minutami, RobiRoberto pravi: Svojo stalno osamljenost utapljam v MANDARINAH ... ? Osamljen sploh ni slabo bit v teh časih. Ni štos, da iščeš družbo, štos je da se ne sekiraš, če si osamljen. Pa še varno je Tedybear, Ninč. in RobiRoberto 3
Buschi Objavljeno Februar 3, 2021 Opozori Objavljeno Februar 3, 2021 pred 1 uro, RobiRoberto pravi: ...utapljam v MANDARINAH ... Namakaš u Kristino MANDARINO...I tata bi sine... thumper, DAMI34 in RobiRoberto 3
Buschi Objavljeno Februar 5, 2021 Opozori Objavljeno Februar 5, 2021 Ob 3. 2. 2021 ob 15:12, izibajker pravi: ...izdeluješ kaj kreativnega. Žal visenje na forumu s tem nima prav nobene zveze.... Kolikor vem, je Robi tudi modelar in maketar. RobiRoberto 1
Grut Objavljeno Februar 5, 2021 Opozori Objavljeno Februar 5, 2021 Mavti, Ninč., notranc in 1 other 4
Mavti Objavljeno Februar 5, 2021 Opozori Objavljeno Februar 5, 2021 (popravljeno) pred 1 uro, Grut pravi: Lepa,lepa drva ( pa kamin tudi)a ste kaj probali če gorijo in kaj dobrega skuhajo tud Popravljeno Februar 5, 2021. Popravil Mavti Grut 1
Mavti Objavljeno Februar 5, 2021 Opozori Objavljeno Februar 5, 2021 (popravljeno) Sem prejle šel ob glavni cesti, ne vem če sem naredil sto metrov in pobral za en ajmer avto ropotije ne moreš verjet če ne skusiš ,zmaga tale, ki je izgubil hupo pa verjetno še ni opazil sem jo izprobal se dere kot ........hupa. Popravljeno Februar 5, 2021. Popravil Mavti Quest, Grut, notranc in 1 other 4
Grut Objavljeno Februar 5, 2021 Opozori Objavljeno Februar 5, 2021 pred 7 minutami, Mavti pravi: Lepa,lepa drva ( pa kamin tudi)a ste kaj probali če gorijo in kaj dobrega skuhajo tud puglej v njam,njam... v nedeljo sm pa v okonini,pa prletim k tjeb pu 3 želodčke pa 4 litre jabučkouca Mavti 1
Mavti Objavljeno Februar 5, 2021 Opozori Objavljeno Februar 5, 2021 Aha že gledam,ne vem, ne vem občine so še zaprte ,če bo pa odprto bom pa na skuterju Grut 1
Grut Objavljeno Februar 5, 2021 Opozori Objavljeno Februar 5, 2021 pred 5 minutami, Mavti pravi: Aha že gledam,ne vem, ne vem občine so še zaprte ,če bo pa odprto bom pa na skuterju kaki izgovori ,jest bom pa z rolerji,torej te bom ujeu
Mavti Objavljeno Februar 5, 2021 Opozori Objavljeno Februar 5, 2021 (popravljeno) pred 5 minutami, Grut pravi: kaki izgovori ,jest bom pa z rolerji,torej te bom ujeu Ja, nič probat sem moraldober no pa pridi mimo bova po vesovala pa kaj spila pa bo Ob oni tvoji drugi sliki sem pa kar lačen gratal Popravljeno Februar 5, 2021. Popravil Mavti Grut 1
Grut Objavljeno Februar 5, 2021 Opozori Objavljeno Februar 5, 2021 pred 4 minutami, Mavti pravi: Ja, nič probat sem moraldober no pa pridi mimo bova po vesovala pa kaj spila pa bo Ob oni tvoji drugi sliki sem pa kar lačen gratal sej blo dobr,k nou več korone,pa k bojo meje udprte,pa verjem,da bova neki spila ... pa en krog nardila Mavti 1
Mavti Objavljeno Februar 5, 2021 Opozori Objavljeno Februar 5, 2021 pred 2 minutami, Grut pravi: sej blo dobr,k nou več korone,pa k bojo meje udprte,pa verjem,da bova neki spila ... pa en krog nardila Odlično zmenjeno se slišiva Grut 1
Buschi Objavljeno Februar 5, 2021 Opozori Objavljeno Februar 5, 2021 Sem ravno pobarval stranske nosilce za kufre, pa sem ob drgnjenju z šmirglpapirjem ugotovil, da sem ven iz forme, odkar sem oženjen...pa tudi fi rora mi ni šel na roko...sem navajen premera mortadele... Tedybear in thumper 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se