anja37 Objavljeno April 7, 2011 Deli Objavljeno April 7, 2011 Luka mislim da bi blo doug cajt-kaj pa vem :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno April 8, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 8, 2011 Luka mislim da bi blo doug cajt-kaj pa vem :naughty: bi pa ene karte vrgl zraven al pa človek ne jezi se...:evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 10, 2011 Deli Objavljeno April 10, 2011 povej kje se dobimo, mogoč sem pa poleg če ne bom rabil do tja več kot uro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno April 10, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 10, 2011 to bo TOMCAT letos zrihtu . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno April 10, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 10, 2011 povej kje se dobimo, mogoč sem pa poleg če ne bom rabil do tja več kot uro sej ne boš celo Slovenijo prevozil..:evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 11, 2011 Deli Objavljeno April 11, 2011 sej ne boš celo Slovenijo prevozil..:evilgrin: povej ti kolk časa bi rabil od LJ do tromeje slo/H/A ? brez AC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno April 11, 2011 Deli Objavljeno April 11, 2011 to bo TOMCAT letos zrihtu . Kdo pa je to??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno April 11, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 11, 2011 (popravljeno) povej ti kolk časa bi rabil od LJ do tromeje slo/H/A ? brez AC cca 45 min s kavico na trojanah :naughty::naughty::naughty:. sej veš yamaha pa to Popravljeno April 11, 2011. Popravil lukabogo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno April 11, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 11, 2011 (popravljeno) Kdo pa je to??? en fajn dečko...:notworthy: Popravljeno April 11, 2011. Popravil lukabogo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3xATA Objavljeno April 11, 2011 Deli Objavljeno April 11, 2011 sem za,kdaj,pa kje pol tomcat?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno April 12, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 12, 2011 sem za,kdaj,pa kje pol tomcat?? ja, kje TOMCAT. ne se zdej skrivat :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno April 12, 2011 Deli Objavljeno April 12, 2011 ja, kje TOMCAT. ne se zdej skrivat :naughty: Nekoč, nekje......... , vse ob svojem času Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 13, 2011 Deli Objavljeno April 13, 2011 cca 45 min s kavico na trojanah :naughty::naughty::naughty:. sej veš yamaha pa to daj da greva 1 x skupaj, da mi pokažeš cesto pri men dobiva potem še poleg kave tortico Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno April 14, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 14, 2011 daj da greva 1 x skupaj, da mi pokažeš cesto pri men dobiva potem še poleg kave tortico mam tremo, če me kdo gleda...:kva2:lahk pa pridem samo na pa torto. js dam pa za :beer1::grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcN Objavljeno April 14, 2011 Deli Objavljeno April 14, 2011 Kdaj se pol dobimo? Tle sva že 2 fezeraša ki nestrpno čakava.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno April 14, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 14, 2011 (popravljeno) Kdaj se pol dobimo? Tle sva že 2 fezeraša ki nestrpno čakava.... :grim:grim:grim:grim:grim Popravljeno April 14, 2011. Popravil lukabogo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 14, 2011 Deli Objavljeno April 14, 2011 mam tremo, če me kdo gleda...:kva2:lahk pa pridem samo na pa torto. js dam pa za :beer1::grim tut ok lahk se takoj za pon al torek zmenimo v MS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno April 15, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 15, 2011 tut ok lahk se takoj za pon al torek zmenimo v MS če pa delam :angry::wacko::blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 15, 2011 Deli Objavljeno April 15, 2011 če pa delam :angry::wacko::blink: ah ja, seveda saj jaz sem tak popoldan mislil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno April 17, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 17, 2011 TOMCAT mi pa še kr čakamo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno April 17, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 17, 2011 FAZER zbor 8.5.2010 ob 11:15 uri pred OKREPČEVALNICO IN PIZZERIJO ARKADA Ob pošti 6 1291 Škofljica S SEBOJ PRIPELJITE DOBRO VOLJO IN POLN REZERVAR GORIVA!!! ŠE POMNITE TOVARIŠI ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno April 17, 2011 Deli Objavljeno April 17, 2011 ŠE POMNITE TOVARIŠI ??? :worship: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno April 17, 2011 Deli Objavljeno April 17, 2011 TOMCAT mi pa še kr čakamo ....še mal.....da naštudiram eno traso pa da se za vreme zmenim :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno April 17, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 17, 2011 ....še mal.....da naštudiram eno traso pa da se za vreme zmenim :evilgrin: to mi deli !!!:naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
samosamo Objavljeno April 17, 2011 Deli Objavljeno April 17, 2011 ŠE POMNITE TOVARIŠI ??? tolk časa na tale srečanje hodu de sem Fazerja prodal vmes !!! bemtiš pa v drugmu življenju!!! lep se furajte pa čimveč nej se vas nabere!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se