yamaha2025 Objavljeno Junij 5, 2011 Deli Objavljeno Junij 5, 2011 12.06.2011 bi tudi jaz šel, če bo seveda vreme ugodno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Junij 5, 2011 Deli Objavljeno Junij 5, 2011 FZ IN FZS SREČANJE 12.6.2011 prijavljeni: 1. YBT 2. TOMCAT 3. Bogo& Urša 4. Petarda 5. 2kratata 6. yamaha2025 7. . . :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 8, 2011 Deli Objavljeno Junij 8, 2011 kje je že začetek ? pa cca 400 km ? to bo trajalo do ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 (popravljeno) Lepo pozdravljeni lastniki fz in fzs mašin . Tudi letos bi se lahko zbrali in odpeljali kašno turo po naši mali SLO. Predlagam nedeljo 12.6.2011 ( v primeru slabega vremena se prestavi za 7 dni ) Srečanje je zamišljeno v smislu druženja na cesti in ob njej in ne kot kak motozbor. Predlagano zborno mesto: Kolosej Lj. ( BTC )......12.6.2011 od 9:30 do 9:50....ob 10:00 odhod. Predlagana pot.........( slika pove več kot besede )...nekje okrog 400 km Sproti se bomo dogovarjali o postankih za "dolivanje" goriva in "hrane" :beer1: in ob tem rekli tudi kašno ali dve o moto izkušnjah in pa seveda hvalili vsak svojo mašino ps.: fino bi bilo, če bi se interesenti prijavili vsaj do dneva pred odhodom, zgolj zaradi pregleda, če je tovrstni dogodek sploh smiselen ( ali bo spet solo vožnja ) Popravljeno Junij 9, 2011. Popravil TOMCAT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 kje je že začetek ? pa cca 400 km ? to bo trajalo do ... INFO...POST ZGORAJ.....trajalo pa bo kolk vsak sam hoče :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 kje je že začetek ? pa cca 400 km ? to bo trajalo do ... Da jst sedim na njem 400km,ne dam skup več nog 1 mesec DAMI34 in Gabry18 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3xATA Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 Da jst sedim na njem 400km,ne dam skup več nog 1 mesec kar pofočkej se !:whistle: FZ IN FZS SREČANJE 12.6.2011 prijavljeni: 1. YBT 2. TOMCAT 3. Bogo& Urša 4. Petarda 5. 2kratata 6. yamaha2025 7. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 Če bo vse po sreči, se pridem pred kolosej pofočkat in zvami del poti zapeljat. Cele fure žal ne morem, ker imamo doma obveznosti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 daj če me keri v nedeljo pokliče, da vidim kje bom, do pon sem brez neta 041 761 446 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Junij 10, 2011 Deli Objavljeno Junij 10, 2011 Da jst sedim na njem 400km,ne dam skup več nog 1 mesec ......o držanju nog skup in narazen se bomo sproti dogovarjali anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Junij 10, 2011 Deli Objavljeno Junij 10, 2011 ...vremenska napoved še vedno ni kaj prida :wacko: ....scanje, scanje, scanje,..... počakamo do jutri ????? :surrender: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Junij 10, 2011 Deli Objavljeno Junij 10, 2011 A nebi prstauli mal ta datum,ker je dž napovedan,pa škoda da... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Junij 10, 2011 Deli Objavljeno Junij 10, 2011 A nebi prstauli mal ta datum,ker je dž napovedan,pa škoda da... ...ja, jest se tudi nagibam k temu..... ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha2025 Objavljeno Junij 10, 2011 Deli Objavljeno Junij 10, 2011 Ja, jaz bi bil tudi za to, da se prestavi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Junij 10, 2011 Deli Objavljeno Junij 10, 2011 Pa da bi bila rajš sobota kot nedelja,ker 400km men guzo .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Junij 10, 2011 Deli Objavljeno Junij 10, 2011 Ja, jaz bi bil tudi za to, da se prestavi... ...tole vreme res ubija....hm za drugi teden tudi ne kaže, da bi bilo kaj lepše ....prestavimo na kdaj ????? :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3xATA Objavljeno Junij 10, 2011 Deli Objavljeno Junij 10, 2011 ...tole vreme res ubija....hm za drugi teden tudi ne kaže, da bi bilo kaj lepše ....prestavimo na kdaj ????? :surrender: :surrender: :surrender: :surrender: ...ah brezveze prestavlat se dobimo ta vikend pa še druzga pol bomo pa vidl kdaj je bilo lepše vreme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Junij 11, 2011 Deli Objavljeno Junij 11, 2011 ...še vedno napovedujejo nevihte za nedeljo 12.06 .....da se prestavi smo potem že 3-je.. jest, yamaha2025, anja37...torej prestavimo še za 7 dni oz. 6. , če se slučajno zmenimo rajši za soboto ??? Mislim, da je smiselno počakati na lepše vremenske razmere ker nam bo sama vožnja vzela kar nekaj časa. Nesmiselno pa bi bilo neko "norenje" v begu pred dežjem. ( v razmislek: v soboto nekateri delajo ????? ) zaenkrat drži nov datum 19.06.2011 - nedelja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Junij 11, 2011 Deli Objavljeno Junij 11, 2011 ...še vedno napovedujejo nevihte za nedeljo 12.06 .....da se prestavi smo potem že 3-je.. jest, yamaha2025, anja37...torej prestavimo še za 7 dni oz. 6. , če se slučajno zmenimo rajši za soboto ??? Mislim, da je smiselno počakati na lepše vremenske razmere ker nam bo sama vožnja vzela kar nekaj časa. Nesmiselno pa bi bilo neko "norenje" v begu pred dežjem. ( v razmislek: v soboto nekateri delajo ????? ) zaenkrat drži nov datum 19.06.2011 - nedelja 19 se vam tudi jaz pridružim imam pa idejo za spremenbo vožnje naj se org.,odloči štart isto, nato do zaloga čez trebeljevo v litijo ,trbovlje, na marijo reko-kava-zagreti parkrat gor in dol,nato po isti poti kot je predstavljeno,lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
persl Objavljeno Junij 12, 2011 Deli Objavljeno Junij 12, 2011 ooooooooooooooooooooooooo hvala bogu da sem pogledal temo Moto Dogodki )))))))))) navdušen spet vidim, da se menite za FZ turco :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Vglavnem, če gremo 19.6. in bo lepo vreme SEM ZRAVEN 110% ! Se slišimo!! Upam, da bomo šli res...ker 23ga pičimo mi na morje LP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
persl Objavljeno Junij 12, 2011 Deli Objavljeno Junij 12, 2011 ŠE POMNITE TOVARIŠI ??? spomnemo se =))) ...tast z bmw k1200gt spet nau smev zraven.. Aja jaz pripeljem še enega norca na FZ-1, ki ga noben ne bo pelu scat Hvala bogu, da ste 2x prestavili zadevo, da se bom lahko še jaz udeležil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Junij 12, 2011 Deli Objavljeno Junij 12, 2011 No takrat pa upa da se vam še jest lahko pridružim 3xATA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno Junij 12, 2011 Avtor Deli Objavljeno Junij 12, 2011 jaz grem 16.6 do 19.6 v Bosno in se dogodka ne morem udeležiti. ampak ne glejte preveč name, če boste izpeljali zadevo vam želim lep in predvsem varen dan.:grim pa se vidimo drugo leto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Junij 14, 2011 Deli Objavljeno Junij 14, 2011 No jest sm naredu izpit, tko da se vam z veseljem pridružim, razen če po čudežu dobim službo, k sm pred katkim brez ostal.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Junij 14, 2011 Deli Objavljeno Junij 14, 2011 No jest sm naredu izpit, tko da se vam z veseljem pridružim, razen če po čudežu dobim službo, k sm pred katkim brez ostal.... Nikoli nisi brez,ko ne drugo maš prjatlco fejzerko :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se