TOMCAT Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 Ma kaj ki men se ne more tko zgodej rit dvignt iz poslje ......črnogorci...ups.....primorci :evilgrin: :evilgrin: anja37 1
3xATA Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 Ma kaj ki men se ne more tko zgodej rit dvignt iz poslje pejd pa mal prej spat!!pa brez postelnih nagajanj!!
SLEPEC Objavljeno Junij 25, 2011 Opozori Objavljeno Junij 25, 2011 jutri bo sončno tako da se vidimo grrreeemmmoooo anja37, 3xATA in SCORPIONS 1 2
TOMCAT Objavljeno Junij 25, 2011 Opozori Objavljeno Junij 25, 2011 jutri bo sončno tako da se vidimo grrreeemmmoooo ....ZMENJENO, PO PLANU :yea1: anja37 1
lukabogo Objavljeno Junij 26, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2011 pizda, sem komaj sedaj videl :zzz:($%#!!?=%#/#%&(/&$&#"&=(=??==(&$%&##"&/%&$#=%$(/%(& upam, da te se mel fajn :grim:yea2:pa če ste kaj dejte gor anja37, 3xATA in malakai 3
ankh Objavljeno Junij 26, 2011 Opozori Objavljeno Junij 26, 2011 pizda, sem komaj sedaj videl :zzz:($%#!!?=%#/#%&(/&$&#"&=(=??==(&$%&##"&/%&$#=%$(/%(& upam, da te se mel fajn :grim:yea2:pa če ste kaj dejte gor Ni bilo časa za fotografiranje,...... ....... v bistvu samo za vožnjo, hrano, pijačo ter ogledovanje in občudovanje dobrih motorjev. anja37 1
hondafann Objavljeno Junij 26, 2011 Opozori Objavljeno Junij 26, 2011 Ni bilo časa za fotografiranje,...... ....... v bistvu samo za vožnjo, hrano, pijačo ter ogledovanje in občudovanje dobrih motorjev. samo je pa škoda da je malo pravih motoristov na motorjjih ! na raznih forumih pa fuuuuuuuuul !! anja37 1
vulcan Objavljeno Junij 27, 2011 Opozori Objavljeno Junij 27, 2011 Se strinjam. Samo nimajo vsi možnosti na dnevne fure hodit, ker imajo mogoče obveznosti (družinske). Zato se pa z veseljem vsak dan v službo peljejo. malakai in anja37 2
TOMCAT Objavljeno Junij 27, 2011 Opozori Objavljeno Junij 27, 2011 Se strinjam. Samo nimajo vsi možnosti na dnevne fure hodit, ker imajo mogoče obveznosti (družinske). Zato se pa z veseljem vsak dan v službo peljejo. .....ker izgovor..... :evilgrin: :evilgrin: anja37 1
vulcan Objavljeno Junij 27, 2011 Opozori Objavljeno Junij 27, 2011 Jaz sem se vsaj opravičil anja37 1
ankh Objavljeno Junij 28, 2011 Opozori Objavljeno Junij 28, 2011 Jaz sem se vsaj opravičil Opravičilo sprejeto in polovico oproščeno - edino SLEP.. so izgleda skrili belo palico in ni najdel pot do motorja (glede na to da, da je bil dan pred srečanjem zelo glasen na forumu). DESIM in anja37 2
YBT Objavljeno Junij 28, 2011 Opozori Objavljeno Junij 28, 2011 Se opravičujem ker me ni bilo na FURI ker sem na dopustu ! UPAM DA ČIMPREJ PONOVIMO !! anja37 1
TOMCAT Objavljeno Junij 29, 2011 Opozori Objavljeno Junij 29, 2011 Se opravičujem ker me ni bilo na FURI ker sem na dopustu ! UPAM DA ČIMPREJ PONOVIMO !! definitivno bomo...sam z drugačnim programom ( bolj varnim ) anja37 1
lukabogo Objavljeno Junij 29, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Junij 29, 2011 ( bolj varnim ) a je bilo kaj narobe? hondafann in anja37 1 1
3xATA Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 bilo je ...pestro !! naslednjič upam da nas bo več pa da rata tole druženje tradicjonalno letno!pa da mogoče kdaj za dva dni!ja izgovor da mimaš časa je pa itak neumesen pri otrocih itak da ga ni !!ampak se da,hvala mami!! anja37 1
gasperX Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 No res upam da ste se mel fajn, jest sm pa nažalost mal zbolel, ampak to ni bil izgovor da nebi šu popoldne še delat..... Mi je pa danes že drugič na mestu motor padel na tla jzn sm za popizdit...bumbar štorast anja37 1
3xATA Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 No res upam da ste se mel fajn, jest sm pa nažalost mal zbolel, ampak to ni bil izgovor da nebi šu popoldne še delat..... Mi je pa danes že drugič na mestu motor padel na tla jzn sm za popizdit...bumbar štorast AH...ne sekiri se dokler na mestu pada je čist ok!! Vsakemu se kdaj kej tacga zgodi sej veš da je na začetku tud najbolj zvesti prijatelj pri kdaj dol padu po nepotrebnem!! malakai in anja37 2
lukabogo Objavljeno Junij 30, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 bilo je ...pestro !! kaj me dražiš:glare::wacko:. koliko vas je pa bilo?
3xATA Objavljeno Junij 30, 2011 Opozori Objavljeno Junij 30, 2011 kaj me dražiš:glare::wacko:. koliko vas je pa bilo? anja37 1
vulcan Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 ja pol pa taki take k so iz litije pa pravjo da nimajo cajta za dnevne fure!!mi pa celi dan krožimo okol litije !!k bi se mu dvigni pa je doma u pol urce!!prideš podebatiraš pa po svoje če ti ni za cel dan prekrižarit na motorju! Me žal ni bilo doma, če bi bil doma ta vikend bi sigurno prišel do LJ in se potem vsaj z vami nazaj do Litije peljal, če ne še kam drugam, pa tudi na :beer1: Pa vesel bodi, da imaš mami blizu in ti brez problema otroke pazi anja37 1
SLEPEC Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 Opravičilo sprejeto in polovico oproščeno - edino SLEP.. so izgleda skrili belo palico in ni najdel pot do motorja (glede na to da, da je bil dan pred srečanjem zelo glasen na forumu). pozno pa vseeno se oproščam ker sem majnkal razlig-sobota piknik-pa veselica-pa preveč alkohola pa to ni razlog v nedeljo sem zaspal, zbudi točno ob 10h,ker pa nimam od nikogar št nisem mogel poklicati ,za dogovor o priključitvi k vam med potjo pa si kdo misli, ti imaš ja bulldoga jaz sem tudi že organiziral prvo srečanje fzs fz pa vem kako zgleda na forumu pišejo da jih veliko pride na koncu pa so bili 3 pa še to 2 z tdm-ko, jaz pa imel nakupljeno pijačo in jedačo za več ljudi posujem se s pepelom ,drugič se pa vidimo anja37 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 kaj zaj a Curi je bil? Tisti, ki ima FZ6, s katero prebije zvočni zid - in to dvakrat v sekundi? rogisisi, anja37 in Fazer03 3
lukabogo Objavljeno Julij 1, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 kaj zaj a Curi je bil? Tisti, ki ima FZ6, s katero prebije zvočni zid - in to dvakrat v sekundi? pa še podpiše se na njega :evilgrin: ImenitnaPriložnost in anja37 2
lukabogo Objavljeno Julij 1, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 in kdo bo naslednji organiziral srečanje ImenitnaPriložnost in anja37 2
SLEPEC Objavljeno Julij 1, 2011 Opozori Objavljeno Julij 1, 2011 in kdo bo naslednji organiziral srečanje curi ImenitnaPriložnost in anja37 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se