anja37 Objavljeno Julij 4, 2011 Opozori Objavljeno Julij 4, 2011 Pozdravljeni yamaharji-ke,kot berem ste bili samo 4,dober sam da ste se meli lepo itd... lukabogo 1
Caterpillar Objavljeno Julij 18, 2011 Opozori Objavljeno Julij 18, 2011 No, pa sem registriran! Kam gremo? Kdaj gremo? En krog okuli Istre? Eno sobotno jutro, pa krenemo pruti meji s Hrvasko. Pozdrav vsem! lukabogo 1
lukabogo Objavljeno Julij 21, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Julij 21, 2011 No, pa sem registriran! Kam gremo? Kdaj gremo? En krog okuli Istre? Eno sobotno jutro, pa krenemo pruti meji s Hrvasko. Pozdrav vsem! ti organiziraj, poč gor na forum, mi pa pridemo!!!:notworthy::naughty:
TOMCAT Objavljeno Julij 22, 2011 Opozori Objavljeno Julij 22, 2011 ti organiziraj, poč gor na forum, mi pa pridemo!!!:notworthy::naughty: lukabogo 1
3xATA Objavljeno Julij 28, 2011 Opozori Objavljeno Julij 28, 2011 No, pa sem registriran! Kam gremo? Kdaj gremo? En krog okuli Istre? Eno sobotno jutro, pa krenemo pruti meji s Hrvasko. Pozdrav vsem! hmm no kako zgleda??
3xATA Objavljeno Julij 28, 2011 Opozori Objavljeno Julij 28, 2011 ...mokro in pljocasto po dežju vednooooo posije sonce!!:naughty:
TOMCAT Objavljeno Julij 29, 2011 Opozori Objavljeno Julij 29, 2011 po dežju vednooooo posije sonce!!:naughty: .....že sije :yea1:
gasperX Objavljeno Avgust 30, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2011 Oja dogaja kuča poso kuča........ še dobr da se z motorjem na šiht vozim. Ko pa sm frej pa samo pičim, samo klinc pa tale gostinska k si nemorm ravno zmišljevati kdaj bom frja......
TOMCAT Objavljeno Avgust 30, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2011 Oja dogaja kuča poso kuča........ še dobr da se z motorjem na šiht vozim. Ko pa sm frej pa samo pičim, samo klinc pa tale gostinska k si nemorm ravno zmišljevati kdaj bom frja...... .....EJ POPOLNOMA ISTA PESEM KT PRI TEBI, S TO RAZLIKO, DA NE DELAM V GOSTINSTVU, PA MAM MOGOČE KAKŠEN VIKEND ZA MAL OKOL PELAT :yea1: :whistle:
lukabogo Objavljeno Avgust 30, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 30, 2011 ampak vseeno, če koga zanima...1.motozbor
anja37 Objavljeno September 1, 2011 Opozori Objavljeno September 1, 2011 ampak vseeno, če koga zanima...1.motozbor In kako blo .)
lukabogo Objavljeno September 2, 2011 Avtor Opozori Objavljeno September 2, 2011 In kako blo .) saj še ni bilo...jutri bo, 3.9. ob 13 uri
gasperX Objavljeno Februar 12, 2012 Opozori Objavljeno Februar 12, 2012 Čist mal!!! Komej čakam na sezono
3xATA Objavljeno Februar 15, 2012 Opozori Objavljeno Februar 15, 2012 haha ne govor do januarja zdržim nekek januar prebrodim ..februarja pa razmišljam če bi na slončkovo ringarajo skoču pogledat k je krizaa ga pa zalaufam zihr ta tedn mmmm!! hondafann 1
ankh Objavljeno Februar 19, 2012 Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 haha ne govor do januarja zdržim nekek januar prebrodim ..februarja pa razmišljam če bi na slončkovo ringarajo skoču pogledat k je krizaa ga pa zalaufam zihr ta tedn mmmm!! Na Slončkih te ni bilo! Ali si vsaj zalaufu mašino?
3xATA Objavljeno Februar 20, 2012 Opozori Objavljeno Februar 20, 2012 Na Slončkih te ni bilo! Ali si vsaj zalaufu mašino? bemti nč od tega dopoldne u soboto sm palčke na karneval pelu popoldne na pogreb u šoferski uniformi častnega občana občine,.zvečer pa na na rojstnodnevno žurko..evo toje to..upam da mi rata drug vikend:)) a ti si bil na slončkih?a čez noč?
ankh Objavljeno Februar 20, 2012 Opozori Objavljeno Februar 20, 2012 (popravljeno) bemti nč od tega dopoldne u soboto sm palčke na karneval pelu popoldne na pogreb u šoferski uniformi častnega občana občine,.zvečer pa na na rojstnodnevno žurko..evo toje to..upam da mi rata drug vikend:)) a ti si bil na slončkih?a čez noč? Razen 1. srečanja še vsako leto, ampak vedno samo par ur in seveda tedaj, ko je še dan (in relativno toplo). Letos sem močno pogrešal kakšne ketne za kolesa - za dolge klance, ki so bili zasneženi. Motor, ki ga imam za naša srečanja je seveda doma na toplem - za zimska srečanja uporabljam XT600 Popravljeno Februar 20, 2012. Popravil ankh hondafann 1
TOMCAT Objavljeno Februar 21, 2012 Opozori Objavljeno Februar 21, 2012 Razen 1. srečanja še vsako leto, ampak vedno samo par ur in seveda tedaj, ko je še dan (in relativno toplo). Letos sem močno pogrešal kakšne ketne za kolesa - za dolge klance, ki so bili zasneženi. Motor, ki ga imam za naša srečanja je seveda doma na toplem - za zimska srečanja uporabljam XT600 ..... :OK: ravno ko sem začel brati tvojo objavo sem si mislil " pa ja ni s fz1 lezu v sneg "........ ......xt 600 pa ja...... :OK: ( maš še vsa kolesca na svojem mestu :blush: ).
stuhec Objavljeno Marec 4, 2012 Opozori Objavljeno Marec 4, 2012 sam da pridem do njega, bom ga pripravil za "miganje"
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se