3xATA Objavljeno Marec 5, 2012 Opozori Objavljeno Marec 5, 2012 No me veseli da sta dva že potrdila udeležbo na srečanju!!ki bo .... :grim
m@dness Objavljeno Marec 6, 2012 Opozori Objavljeno Marec 6, 2012 ja dajte se zorganizirat pa da vidimo kolko nas pride =)
anja37 Objavljeno Marec 6, 2012 Opozori Objavljeno Marec 6, 2012 A bomo začel kj migat...??? Ma ti bi sam migau...Nauč jo da se sam usedeš in miga.... :grim hondafann 1
m@dness Objavljeno Marec 6, 2012 Opozori Objavljeno Marec 6, 2012 mah to nebi blo zanimivo.. moreš sam imeti vajeti v rokah.. boljše da ti njo kontroliraš kot ona tebe :grim
Miliy Objavljeno Marec 6, 2012 Opozori Objavljeno Marec 6, 2012 Ma ti bi sam migau...Nauč jo da se sam usedeš in miga.... :grim O Ančica saj veš, da je najlepše, če sta oba aktivna in oba migata...na mojo fazerco se pa itak sam usedem in naju že ni...
Miliy Objavljeno Marec 6, 2012 Opozori Objavljeno Marec 6, 2012 Upam, da bo kmalu kaj organizirano, nas je kar nekaj kandidatov. hondafann 1
hondafann Objavljeno Marec 6, 2012 Opozori Objavljeno Marec 6, 2012 upam da ne bomo spet samo 4 motorji zjutraj na dogovorjenem mestu :grrr
lukabogo Objavljeno Marec 6, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 6, 2012 (popravljeno) imam predlog. http://www.motori.hr...c,220855.0.html jaz grem vsako leto na tale zbor v Novi Vinodolski in je vedno prava fešta. če kdo ne želi kampirat je v neposredni bližini hotel Lišanj, kjer polpenzion stane 25€ na osebo. če ste za, mi sporočite in lahko rezerviram sobe. jaz grem z ženo že v petek 27.04, vračava se pa verjetno v nedeljo. ajde banda, se slišimo. Popravljeno Marec 6, 2012. Popravil lukabogo hondafann 1
3xATA Objavljeno Marec 6, 2012 Opozori Objavljeno Marec 6, 2012 Ma ti bi sam migau...Nauč jo da se sam usedeš in miga.... :grim Ja sam bi res lahko enkrat probu kako zgleda ko kavo mešam da bi šalica migala namesto žličke!
KeC Objavljeno Marec 7, 2012 Opozori Objavljeno Marec 7, 2012 Hehehe, šele danes videl kako fenomenalen naslov ima ta tema lukabogo 1
TOMCAT Objavljeno Marec 7, 2012 Opozori Objavljeno Marec 7, 2012 upam da ne bomo spet samo 4 motorji zjutraj na dogovorjenem mestu :grrr hondafann 1
m@dness Objavljeno Marec 8, 2012 Opozori Objavljeno Marec 8, 2012 pa čaki da se gume začnejo segrevat na asfaltu, pol pa ja
lukabogo Objavljeno Marec 8, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 8, 2012 imam predlog. http://www.motori.hr...c,220855.0.html jaz grem vsako leto na tale zbor v Novi Vinodolski in je vedno prava fešta. če kdo ne želi kampirat je v neposredni bližini hotel Lišanj, kjer polpenzion stane 25€ na osebo. če ste za, mi sporočite in lahko rezerviram sobe. jaz grem z ženo že v petek 27.04, vračava se pa verjetno v nedeljo. ajde banda, se slišimo. m@dness, mislil sem na tole!
3xATA Objavljeno Marec 8, 2012 Opozori Objavljeno Marec 8, 2012 m@dness, mislil sem na tole! Hmm pr men pride samo u poštev da prletim v nedeljo dol na pir pa skup nazaj!no nisem pa še na koledarček(ženo vprašu)pogledu če imam mogoče tud v soboto frej!! no bom vidu!
m@dness Objavljeno Marec 9, 2012 Opozori Objavljeno Marec 9, 2012 m@dness, mislil sem na tole! mogoče bi pa res šel tud to pogledat.. čeprav bi za "FZS" srečanje raje predlagal kako neodvisno srečanje od drugih prireditev.. na kaki znani moto točki..
Jure Objavljeno Marec 9, 2012 Opozori Objavljeno Marec 9, 2012 mogoče bi pa res šel tud to pogledat.. čeprav bi za "FZS" srečanje raje predlagal kako neodvisno srečanje od drugih prireditev.. na kaki znani moto točki.. Npr. na Ridah
m@dness Objavljeno Marec 9, 2012 Opozori Objavljeno Marec 9, 2012 pa ja sej teh točk je veliko... lahko tud na golici, na marički.. je nekaj opcij.. samo da je neki kafič v bližini =)
Miliy Objavljeno Marec 9, 2012 Opozori Objavljeno Marec 9, 2012 Kjerkoli sam, da je, bi blo pa verjetno res bolje, da je izven ostalih prireditev.
lukabogo Objavljeno Marec 9, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 9, 2012 najbolje, da se eden razpizdi pa organizira zadevo :grim ...ajde, kdo se javi :naughty: Andro82 in anja37 2
lukabogo Objavljeno Marec 9, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 9, 2012 Hmm pr men pride samo u poštev da prletim v nedeljo dol na pir pa skup nazaj!no nisem pa še na koledarček(ženo vprašu)pogledu če imam mogoče tud v soboto frej!! no bom vidu! ja zdej pa vemo, kak je tvoji ženi ime...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se