stuhec Objavljeno Marec 14, 2012 Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 zdaj že full rajcate s to vožnjo sam da men uspe ta mesec spravt motor do mene, in pol ....
anja37 Objavljeno Marec 15, 2012 Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 Saj sva oba fejzeraša in o tem se pogovarjava, a ne? Pa tut če je počes je super... Drugač pa priznam, da se trudim te sprovocirat, da bi naskočla in .... Naskočila,pomešala odskočila in GASSSSSS :grim Ja no fejzeraši pa dober bi bilo da tud pole po furi,kje prenočimo,zabava in zjutrej...... DXR16 1
m@dness Objavljeno Marec 15, 2012 Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 nevem kam ste zdaj vi odtavali.. ste pa malo zgrešili cilj.. bom edini, ki sem predlagal možno lokacijo srečanja? hondafann in DXR16 2
anja37 Objavljeno Marec 15, 2012 Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 nevem kam ste zdaj vi odtavali.. ste pa malo zgrešili cilj.. bom edini, ki sem predlagal možno lokacijo srečanja? Hahahhahah ti kr sam nekje na pou poti vsem,ti si štajerc.....Ker jst rabm pou dneva da prdrajsam do vas,bi mogla zjutrej od doma ob 4,hhahahahahaha
Miliy Objavljeno Marec 15, 2012 Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 Naskočila,pomešala odskočila in GASSSSSS :grim Ja no fejzeraši pa dober bi bilo da tud pole po furi,kje prenočimo,zabava in zjutrej...... čuj Brika iz Kozane, pazi, da te ne bom prijel za besedo in... anja37 in DXR16 2
Miliy Objavljeno Marec 15, 2012 Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 nevem kam ste zdaj vi odtavali.. ste pa malo zgrešili cilj.. bom edini, ki sem predlagal možno lokacijo srečanja? Glede na to, da smo z vseh koncev naše kokoške, bi bila verjetno najboljša lokacija nekje na sredini, da nas lahko pride čim več. Saj veš Ančice pa res ne moremo budit sredi noči, razen če ostane budna do jutra anja37 1
m@dness Objavljeno Marec 15, 2012 Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 jaaa se strinjam.. ampak vseeno rabimo lokacijo - kje na sredini.. kje je primerno mesto za srečanje.. predloge ludi božji anja37 1
likalexsey Objavljeno Marec 15, 2012 Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 Mogoče ideja!?!? Kaj ko bi tako srečanje gostil eden od Moto Klubov v sredini Slovenije? Samo ideja! Premislite! Vsak MK ima svoj prostor pod milim nebom in na tem mestu ima tudi šank, ne? Pa prostor za kampiranje tudi! Prepričan sem ,da bi bilo vse skupaj samo stvar dogovora, kdaj, kako in kaj!........No, dobra al slaba, ideja je in predlog dan! m@dness, DXR16 in anja37 3
anja37 Objavljeno Marec 16, 2012 Opozori Objavljeno Marec 16, 2012 (popravljeno) Pa kaj ni nobene babe tu gor,ki ima fejzerko??? babe javte se,ja vas ni strah,sram :grrr TEH NAŠIH DEDCOV,SEJ SO FAJN IN FACE :grim Popravljeno Marec 16, 2012. Popravil anja37 DXR16 1
Miliy Objavljeno Marec 17, 2012 Opozori Objavljeno Marec 17, 2012 A res noben ne ve za kako dobro lokacijo, vreme kar kliče po vožnji :grim
TOMCAT Objavljeno Marec 18, 2012 Opozori Objavljeno Marec 18, 2012 A res noben ne ve za kako dobro lokacijo, vreme kar kliče po vožnji :grim ...pomoje nas veliko še "spi", vsaj jest
igorkr Objavljeno Marec 18, 2012 Opozori Objavljeno Marec 18, 2012 Evo če nobeden neč ne predlaga pa jst predlagam furo, pole pa se samo še zmenimo za datum NG - BOVEC - PREDEL - RATEČE - KRANJSKA GORA - LJUBLJANA - RIDE - OMW POSTOJA - ČRNI KAL - KOPER (na sladoled) LP Igor MiDge 1
m@dness Objavljeno Marec 19, 2012 Opozori Objavljeno Marec 19, 2012 Evo če nobeden neč ne predlaga pa jst predlagam furo, pole pa se samo še zmenimo za datum NG - BOVEC - PREDEL - RATEČE - KRANJSKA GORA - LJUBLJANA - RIDE - OMW POSTOJA - ČRNI KAL - KOPER (na sladoled) LP Igor to bi naj bilo srečanje fazerjev primorske? Frips 1
Arriba Objavljeno Marec 19, 2012 Opozori Objavljeno Marec 19, 2012 Da se Anči ne bo treba vstati sredi noči predlagam da se dobimo na Vrhniki, na izviru Močilnika (ali nekaj takega če se prav spomnim). Okolica je zelo prijetna, tudi neko parkirišče in bife sta tam, je pa vseskupaj kar malo zapuščeno in neobljudeno tako da verjetno ne bi nikogar motili če se dobimo tam. Vsaj tako je bilo še nekaj let nazaj ko sem bil nazadnje tam, če je se do danes kaj spremenilo me naj kak poznavalec popravi... likalexsey in anja37 2
Miliy Objavljeno Marec 19, 2012 Opozori Objavljeno Marec 19, 2012 Da se Anči ne bo treba vstati sredi noči predlagam da se dobimo na Vrhniki, na izviru Močilnika (ali nekaj takega če se prav spomnim). Okolica je zelo prijetna, tudi neko parkirišče in bife sta tam, je pa vseskupaj kar malo zapuščeno in neobljudeno tako da verjetno ne bi nikogar motili če se dobimo tam. Vsaj tako je bilo še nekaj let nazaj ko sem bil nazadnje tam, če je se do danes kaj spremenilo me naj kak poznavalec popravi... Ta lokacija je bila včasih res precej zanimiva, nisem pa bil že nekaj časa, tako, da ne vem kako je trenutno. likalexsey in anja37 2
anja37 Objavljeno Marec 20, 2012 Opozori Objavljeno Marec 20, 2012 Vi sam recte kdaj pa kje,uro,pa že se vidi,kdo stigne,stigne,ko ne,ne Ne se zdej zarad mene nevem kaj,priznam da bi šla zraven,tko da bo datum ,ura ok,grem :grim Miliy in DXR16 2
likalexsey Objavljeno Marec 20, 2012 Opozori Objavljeno Marec 20, 2012 Da se Anči ne bo treba vstati sredi noči predlagam da se dobimo na Vrhniki, na izviru Močilnika (ali nekaj takega če se prav spomnim). Okolica je zelo prijetna, tudi neko parkirišče in bife sta tam, je pa vseskupaj kar malo zapuščeno in neobljudeno tako da verjetno ne bi nikogar motili če se dobimo tam. Vsaj tako je bilo še nekaj let nazaj ko sem bil nazadnje tam, če je se do danes kaj spremenilo me naj kak poznavalec popravi... Tu še nisem bil, a če ustreza lokacija še drugim, sem itak zraven! Ker pa ni zelo daleč od mene, jo bom pa še ta teden obiskal, sam gume zamenjam! anja37 1
anja37 Objavljeno Marec 21, 2012 Opozori Objavljeno Marec 21, 2012 Jao kako je muoja ljubica umazana DXR16 1
likalexsey Objavljeno Marec 21, 2012 Opozori Objavljeno Marec 21, 2012 Jao kako je muoja ljubica umazana kar z baromatom jo dej, drgač pa poznam enga k ti jo tud speska! :grim
anja37 Objavljeno Marec 21, 2012 Opozori Objavljeno Marec 21, 2012 Ma ne,ne......Ko bom šla žiro,jo že spiha :grim DXR16 1
igorkr Objavljeno Marec 26, 2012 Opozori Objavljeno Marec 26, 2012 Se strinjam. Dejmo še za datum rečt in pridem. Predlagam 1. Maj. Nekje je treba začet Igor
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se