Kawl Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 (popravljeno) Imam za prodat wintex kombinezon - dynamic . Srebrne barve . Velikost 54. Pri padcu se mi je malenkost natrgala zadrga vendar samo po šivih. Poškodovan je še na desni rami - prav tako odprt po šivih. Strošek popravila max 50€ . Kombinezon je bil kupljen letos in je bil nošen trikrat. Prodal bi ga, ker gre od od hiše tudi moped. Če koga zanima nej mi javi da ne bom zastonj tja nosil s polomljeno ključnico! Aja dam ga za 250€. Cena novega 500€ LP Rok Popravljeno Marec 29, 2009. Popravil Kawl
moto rider Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 (popravljeno) Jaz bi pa (zastonj) prodal malo svojih 40 letnih moto izkušenj, če bi se le koga prijele! :hmm: Zelo rad! :yes:..... ... In če bi bil "hask", bi bil najsrečnejši človek na svetu! :010 :grim Popravljeno Marec 29, 2009. Popravil moto rider
Kawl Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 Jaz bi pa (zastonj) prodal malo svojih 40 letnih moto izkušenj, če bi se le koga prijele! :hmm: Zelo rad! :yes:..... ... In če bi bil "hask", bi bil najsrečnejši človek na svetu! :010 :grim Jst te z veseljem pridem poslušat... Sej če boš tam me boš tako al tako videl ker boš mislil da sem brez ene roke :)
tati Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 Jaz bi pa (zastonj) prodal malo svojih 40 letnih moto izkušenj, če bi se le koga prijele! :hmm: Zelo rad! :yes:..... ... In če bi bil "hask", bi bil najsrečnejši človek na svetu! :010 :grim svaka čast :worship: :worship: :worship: :worship:
suzuki Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 Jaz bi pa (zastonj) prodal malo svojih 40 letnih moto izkušenj, če bi se le koga prijele! :hmm: Zelo rad! :yes:..... ... In če bi bil "hask", bi bil najsrečnejši človek na svetu! :010 :grim :worship: TommyP 1
president Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 Jaz bi pa (zastonj) prodal malo svojih 40 letnih moto izkušenj, če bi se le koga prijele! :hmm: Zelo rad! :yes:..... ... In če bi bil "hask", bi bil najsrečnejši človek na svetu! :010 :grim jst bi tudi (zastonj )povedal kako sem fotru pred cca 40 leti motor moral spucati,da mi je dal pol en krog za pelat.včasih sem ga mu pa tudi spizdu.pa ko sem po kampu motor porival nekdanjim svetovnim asom grand pri-ja ,kot sta bila gilberto prloti pa rudolf kunz.za nagrado sem pa dobil njihove slike z podpisom. :worship:
FrigoFrops Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 To se bo dogajal v Domžalih pri izvozu in uvozu na avtocesto?
Kawl Objavljeno Marec 29, 2009 Opozori Objavljeno Marec 29, 2009 To se bo dogajal v Domžalih pri izvozu in uvozu na avtocesto? jap, pri vaških boysih :rolleyes:
semamiz Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 ja vse kr je na nek način povezan z motorizmom, lansko leto je nas Frenk prodajal konjske salame, k si vemo da so dobra malca na kaksnem postanku med voznjo z motorjem... :OK: :naughty: ... smo jih probal ja , so ble dobre kot konjske ... :worship:
semamiz Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 prodam ženo debelo rejeno,staro,grdo za kup gnoja.pod šifro; gnoj za gnoj :naughty: :unsure: Če bi te zdele slišala ... :whistle:
semamiz Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Imam za prodat wintex kombinezon - dynamic . Srebrne barve . Velikost 54. Pri padcu se mi je malenkost natrgala zadrga vendar samo po šivih. Poškodovan je še na desni rami - prav tako odprt po šivih. Strošek popravila max 50€ . Kombinezon je bil kupljen letos in je bil nošen trikrat. Prodal bi ga, ker gre od od hiše tudi moped.Če koga zanima nej mi javi da ne bom zastonj tja nosil s polomljeno ključnico! Aja dam ga za 250€. Cena novega 500€ LP Rok Lahko bi ga pa prej dal obnovit , bi ga lažje prodal . Če te zanima , v Domžalah je servis usnjenih oblačil ...
Kawl Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Lahko bi ga pa prej dal obnovit , bi ga lažje prodal . Če te zanima , v Domžalah je servis usnjenih oblačil ... Živ! Kje v domžalah? LP
Lojze Knapić Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 dan zmage se bliža..... :OK:
cb1300 Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Zdej k sm se čist blizu preselu....itak, pridem pogledat...kdaj ustanete? :whistle:
urkoman Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Živ! Kje v domžalah? LP Renova je firma, poisci po googlu...
Kawl Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Renova je firma, poisci po googlu... Sem pogledal in najdel, hvala hvala. Bom tja nesel pošit zadevo. LP
mihastopar Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 Pridem pogledat, če bo vreme pa cajt :krneki:
bmwslo Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 dan zmage se bliža..... :OK: Mi smo že zmagal :whistle:
AndiGS Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 Pridemo tudi "ŠTANGARJI" iz Žalca.Upam,da bo dovolj piva.
SOLO1 Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 pridem ziher ,tist kilometer se tud prpuzam če treba-sej domov se bom itak- :wacko:
bmwslo Objavljeno April 2, 2009 Opozori Objavljeno April 2, 2009 Pridem nazajgrede iz Grosuplja :whistle: , tak da me ni treba prezgodaj čakat
johnny21 Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 No ko ravno govorite o sejmu, a se je slučajno kdo udeležili sejma v italiji prejšnji vikend. Baje da je to kr velika zadeva. En kolega je privlekel za ene 3 jurje 3 motorje in en kup opreme.
urkoman Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 No ko ravno govorite o sejmu, a se je slučajno kdo udeležili sejma v italiji prejšnji vikend. Baje da je to kr velika zadeva. En kolega je privlekel za ene 3 jurje 3 motorje in en kup opreme. Supr zanj, ce bo pa lahko kej poredistriru za ta dnar bo pa sprot vidu. Mas tudi pri nas na netu za 500€ supr uvozen motor, kaj ko ga ne mors reg. :( Upam da bo kdo pri vaskih prodajal za tako ceno ze registrirane motorje :))
pajkica Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 uletim na kak pir :worship: :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se