Skoči na vsebino

Zmaji, izkoriščevalci and stuff...

Priporočene objave

Objavljeno

Bla, bla,bla..... Lenčka raje povej bistvo vse zgodbe, zakaj , kako predvsem pa "RAZLOG" jeze tvojega bivšega, pa ne se mi lepo PROSIM fino delat na tem forumu, ker poznam zgodbico... pa ni prav nič prijetna!

Jaz sem to doživel, pa ti lahko rečem ZELO BOLI!!!

NEKATERI TE POZNAMO PA TI ŽAL NE MOREMO POGLEDAT V OČI!!!

Objavljeno

Upppsssss..... spet vojna na vidiku?! :o :cry:

Objavljeno

Hej, zakaj in kako se je ona s kom razšla je popolnoma njena stvar...... Čas bo pogladil in izbrisal bolečino, jezo in vse malenkosti, ki zdaj zgledajo velike.....

Se pravi, da ji lahko mirno pogledaš v oči...... ker pač NI TVOJA STVAR..... :evil: :evil:

Alla

Objavljeno
Bla, bla,bla..... Lenčka raje povej bistvo vse zgodbe, zakaj , kako predvsem pa "RAZLOG" jeze tvojega bivšega, pa ne se mi lepo PROSIM fino delat na tem forumu, ker poznam zgodbico... pa ni prav nič prijetna!

Jaz sem to doživel, pa ti lahko rečem ZELO BOLI!!!

NEKATERI TE POZNAMO PA TI ŽAL NE MOREMO POGLEDAT V OČI!!!

Kot sem ze napisala, sama nikoli ne sodim ljudi po tem kar slisim ali po prvem vtisu. Vzrok temu je prav ta, da se nikoli ne pove vse ali pa se dejstva malce spremenijo, ukrivijo, nekatera pozabijo. raje si naredim sama svoj vtis... Kar pa ne pomeni seveda, da ti nimaš pravega vtisa o meni, saj se nisva še nikoli srečala!!!Če se pa pozvnava, pa mi lahko poveč v oči, če te kar muči ... aja v oči pa me tako ne želiš pogledat.

Kakorokoli, to ni tvoja stvar in se tiče samo mene in dotične osebe, saj samo midva poznava situacijo POPOLNOMA in ne samo nekaterih dejstev. Vsekakor pa je tvoja sodba tvoja stvar in tvoj problem in ne moj. Če me nočeš gledati v oči, me pač ne glej, jaz s tem nimam problemov.

Če pa si ti tista dotična oseba pa tako veš, ali ne?!

Objavljeno

v teh stvareh se je težko oz. tudi krivično postaviti samo na eno stran, vedno je potrebno poznati obe strani, pa še takrat si lahko pristranski.

Objavljeno

1. HVALA (panesprasevatzakaj :wink: ) :twisted:

2. Lena... ne vem... mi je prav zal, ampak te ne stekam... kaj si hotela s to temo povedat ali izvedt... :?: :? :shock:

3. Folk ti odgovarja kako se pocuti, ko dobi kosarico, ti pa samo sebe kar naprej v ospredje rines... sorry spet ne stekam, zakaj to pocnes... ce ze mislis, da te vsi grdo "gledamo" vsaj povej razlog zakaj naj bi te grdo "gledali", ne da bluzis kar nekaj tja v tri dni... daj malo skockaj svoje misli skupaj in potem odpri temo in postavi vprasanje... :wink:

P.s. Ne mislim nic slabega... :wink:

Objavljeno
1. HVALA (panesprasevatzakaj :wink: ) :twisted:

2. Lena... ne vem... mi je prav zal, ampak te ne stekam... kaj si hotela s to temo povedat ali izvedt... :?: :? :shock:

3. Folk ti odgovarja kako se pocuti, ko dobi kosarico, ti pa samo sebe kar naprej v ospredje rines... sorry spet ne stekam, zakaj to pocnes... ce ze mislis, da te vsi grdo "gledamo" vsaj povej razlog zakaj naj bi te grdo "gledali", ne da bluzis kar nekaj tja v tri dni... daj malo skockaj svoje misli skupaj in potem odpri temo in postavi vprasanje... :wink:

P.s. Ne mislim nic slabega... :wink:

1. Hotela sem izevdeti kakšne so vaše izkušnje, kadar ste se s kom razšli ali ni jasno? :shock: Očitno so ostali štekali, ti pa ne, hmmm?! :wink:

2. Ne rinem se v ospredje, ampak popravljam stvari, ki so bile narobe razumljene!

3. Nisem mnenja, da me vsi na forumu grdo gledate, to si ugotavljala ti, jaz sem Klimbri poskušala samo odgovoriti. :!:

4. Tudi jaz ne mislim nič slabega :wink: .

Objavljeno

Mislim, da je Climber citiral, v temi Pogovori z bogom, vse odgovore, ki se mi zdijo najbolj primerni v vsaki situaciji.

lp

Objavljeno

3. Nisem mnenja, da me vsi na forumu grdo gledate, to si ugotavljala ti, jaz sem Klimbri poskušala samo odgovoriti. :!:

.

Ne razume,kakšna je tukaj moja vloga :shock: :shock: :shock:

Morda nebi bilo slabo,da bi moje pisanje prebrala še enkrat.....lahko tudi malo počasneje in poizkusila izvleči bistvo :!: :!: :!: :!:

Objavljeno

ma sej je vse kul, če se z bejbo ne razumeš in gresta narazen, samo na verjamem da si pol še naprej full dobr prjatu! takih primerov, kokr jaz vem, full malo. Če je konc je konc! Ker ne mi rečt da ti je vredu, da gresta ven z svojo bivšo in pol ona pripele fana zraven in pred tabo delata razne vragolije ti pa tam sediš in ju gledaš! HA HA . Načeloma če greš na razen ostaneš narazen in pika

Objavljeno

Lena,

pomiri se in nehaj stalno sebe naprej porivat. Tvoj privat življenje nas ne zanima. Dala si zanimivo vprašanje, Klimbra je dal svoj odgovor ti pa takoj v napad. Če te res ne bi kaj težilo, bi šla mimo ne da bi se ozrla ... Vsaka mačka mijavka, če ji stopiš na rep.

Objavljeno
npr. moja ex zena se nikakor ni mogla odlocit, ali sva se prijatelja, ali sem ji unicil zivljenje - zato sem prekinil stike z njo. Zal.

:shock: ... A kakšne vmesne variante ni našla?

Objavljeno

:shock: ... A kakšne vmesne variante ni našla?

Ocitno ne :)

Briga me... Ljudi, ki nimajo v glavi razcisceno me tako ali tako ne zanimajo...

Objavljeno

......mi se mamo radi,rad radi radi....... mi se mamo radi,spredi in odzadi...... :twisted: :roll: :lol:

Objavljeno
spredi in odzadi

A si ti bisex? :twisted:

No in radi se imamo se naprej... :lol: :lol: :twisted: :P

Objavljeno
spredi in odzadi

A si ti bisex? :twisted:

Bi ... pa ne dobi ... :lol: :lol: :lol:

Objavljeno

yuck fou :twisted: ...... valda se mamo radi .......in sorry ak,sem straight hetero. :P :lol:

Objavljeno

Lena... Hja tko vrjamem da si odprla temo sam za to da izves kako se kej obnasamo pa to, proti bivsim.... Sam vseen nek razlog si mela in torej ni bilo kar tako nekaj te je zmuclo nekaj v privat lifu ampak kot je hotschko reku nas tvoje privatno zivljenje ne zanima

Objavljeno

vrjamem

ekj

akr

ej

zivljenej

tale punca je pa fejst zalublena, al ji samo crke na tipkovnici nagajajo... :shock: ... nene prstki so krivi :twisted: :P

Objavljeno

vrjamem

ekj

akr

ej

zivljenej

tale punca je pa fejst zalublena, al ji samo crke na tipkovnici nagajajo... :shock: ... nene prstki so krivi :twisted: :P

Heh prstki, ... Go Vrtnica Go. 8)

Jap, se strinjam z Vrtnico, ... to personal can get to damn borring, ... heh keep it on professional level.

Z.t.H.! :evil:

Objavljeno

Ali razumno oditete, vas muči maščevanje :twisted:, si zmišljujete zgodbice :evil: ali pustite vse tako kot je :roll: ?

No, da vidimo :shock:

Hej maščevanje za kaj? Bilo pa prošlo, blo je nice če sem bil z nekom! Right?!

Zgodbice?! Kakšne, da je bila kurba lažnjiva, lahkoživa? Hallo zakaj? Da si upaš potem pogledat v oči samemu sebi ker te je situacija povozila, prehitela, pustila za sabo?! Hej, ko pluvaš po bivših pluvaš po sebi, tut če kaj ni štimal to ni stvar za v javnost, jebi ga določenih stvari se ne razlaga in pojasnjuje neposvečenim!

Pustiti kot je?! In to je kako?! Aha right, civilizirana prekinitev in life goes on, .... jap edino normalno in racionalno. OK ne moreš bit par še vedno si pa lahko kolega ali karkoli že, ni pa nobene potrebe po ustvarjanju dodatnih napetosti in sovražnikov v življenju.

So live and let live!

Zoolo The Horrible! :evil:

P.S.: In vsem ki ne verjamete, hej prijateljstvo ali samo ostati kolega z EX je realnost, samo od osebe do osebe je odvisno koliko časa mora miniti, da se ponovno lahko vzpostavijo novi odnosi na počiščeni osnovi. Hej jebat ga zmeri je en ob še tko easy koncu vsaj malo prizadet, od tega in kakšna oseba je, pa je tudi odvisno kdaj je v stanju ponovno srečati dotično osebo in normalno skomunicirati kot normalana zrela oseba. Lahko je dva tedna lahko je pol leta, ... heh brez sovraštva v srcu se da, drugač je pa oseba itaQ tok Screwed-Up, da je škoda napora in besed, da bi ji človek kazal pravo pot če je noče videti.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!