Lena Objavljeno Oktober 5, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 5, 2002 :shock: Nikogar ne vlacim po ustih nevem od kot ti ta ideja.Sem pac bil napaden iz vajine strani in jaz sem se samo branil. Jaz se ne vtikam v vajino zivljenje se je pa George v mojega.Moj nivo je cist OK ker nisem nikomur težil se samo pozabil na vse skupaj in sedaj se temu sam smejim :D 8) PS ajde ruljo SMEJTE SE :D :D :D ...ce me na chatu ponujaš kot vrečo cementa za prodajo, potem je to vtikanje v moje življenje. :shock: Od kod si jemlješ to pravico? Ti že veš kaj mislim. Takšen angelček kot se sedaj delaš da si, nisi. :!: Ali pa tista o zmaju, pa da ne nadaljujem več, saj sam poznaš vsa dejstva. Mi je zal, da sem te obtožila postov od Doktorja, pa vendar jih on = Bojan= Valentino46 ne bi napisal, če vidva o tem ne bi debatirala, saj pozna dejstva, ki jih drugače ne bi mogel vedeti! In kaj ga briga. Od kod kar nekaj forumašev/-mašic pozna zgodbico, če ne od tebe, ne vem, mi je pač žal, da sem te obtožila, samo potem mi povej, kdo to seje naokoli. Sicer pa zdaj, že tako vsi, ki berejo, vejo... :oops: in je tako vseeno. Mislim, da bo to dovolj, kar je, pač je, nehajmo že! Live in peace :idea:
Vrtnica Objavljeno Oktober 5, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2002 TIHO!!!!!!!! DOVOLJ JE! ZAKLENTE IN ZBRISITE TO TEMO KR SE BOJO POKLAL!!!!!!!! PA NE MI ZDEJ NAPISAT DA HOCETE VIDET TLE SANTO BARBARO AL KAJ ZE JE POBRISTE!!!!!! CE HOCTE SANTO BARBARO PEJTE JO GLEDAT PO TV (CE SPLOH SE OBSTAJA) NO SE BOJO ZE NASLE KAKE TV NADALJEVANKE TKO DA PEJTE UNO GLEDAT TO PA POBRISTE! MATR SM JEZNA VI STIRJE AL KOLK VAS ZE JE PA SE TO ZMENTE PA PMJIH AL PA V RL SAM EN PREK FORUMA ... PS: NE SE MI POKLT!!!
Diablo Objavljeno Oktober 5, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2002 Vrtnica ni sile jaz se celi zadevi smejim :D Sam se je nekdo zelo zmotil in nekoga napacno obdolzil necesa.
hotschko Objavljeno Oktober 5, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2002 D BEST BRANJE ... NAPETO KO STRUNA .... ČAKAM NOVA NADALJEVANJA !!! :lol: :lol: :lol:
hotschko Objavljeno Oktober 5, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2002 TIHO!!!!!!!! DOVOLJ JE! ZAKLENTE IN ZBRISITE TO TEMO KR SE BOJO POKLAL!!!!!!!! PA NE MI ZDEJ NAPISAT DA HOCETE VIDET TLE SANTO BARBARO AL KAJ ZE JE POBRISTE!!!!!! CE HOCTE SANTO BARBARO PEJTE JO GLEDAT PO TV (CE SPLOH SE OBSTAJA) NO SE BOJO ZE NASLE KAKE TV NADALJEVANKE TKO DA PEJTE UNO GLEDAT TO PA POBRISTE! MATR SM JEZNA VI STIRJE AL KOLK VAS ZE JE PA SE TO ZMENTE PA PMJIH AL PA V RL SAM EN PREK FORUMA ... PS: NE SE MI POKLT!!! TIH BOT PA UPORABLJAJ MALO VEČ KNJIŽNE PISANE BESEDE :twisted: :twisted: :roll: :wink: :idea: :arrow:
chris Objavljeno Oktober 5, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2002 In, Diablo, a nisi napisal da The Doctor prisega na Kawasakije? Od kot torej tebi to, če ga pa menda sploh ne poznaš in nimaš popolnoma nič z njim??? Še enkrat.....zaupaj mi kdo je ta naš the Doctor.....to je edino kar me bo prepričalo da to res nisi ti. Dotedaj pa.....CHICKEN Pa ti je res treba izzivat? Malo trapasto je tole, da veš...... Je pa videt, da se zelo hitro razburiš....... Moje skromno mnenje..... Alla Jest bi rekla, da je zelo otrocje... Ce se ne znajo zment kot normalni ljudje... :roll: :evil: Hocko, ti se pa ne spravlej na mlajse od sebe (mimogrede: Vrtnica ima cist prov!!!) :wink: LP :D
urbi Objavljeno Oktober 5, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2002 Odgovarjam na postavljeno vprasane: Po moje gre takole: konec :shock: - prekines stike :? - vzames spomine 8) - in se odpeljes :D - brrrrm govoril sem!
Alla Objavljeno Oktober 5, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2002 TIHO!!!!!!!! DOVOLJ JE! ZAKLENTE IN ZBRISITE TO TEMO KR SE BOJO POKLAL!!!!!!!! PA NE MI ZDEJ NAPISAT DA HOCETE VIDET TLE SANTO BARBARO AL KAJ ZE JE POBRISTE!!!!!! CE HOCTE SANTO BARBARO PEJTE JO GLEDAT PO TV (CE SPLOH SE OBSTAJA) NO SE BOJO ZE NASLE KAKE TV NADALJEVANKE TKO DA PEJTE UNO GLEDAT TO PA POBRISTE! MATR SM JEZNA VI STIRJE AL KOLK VAS ZE JE PA SE TO ZMENTE PA PMJIH AL PA V RL SAM EN PREK FORUMA ... PS: NE SE MI POKLT!!! A so te vzeli administratorji za svetovalca katere teme izbrisati in katere ne? Daj, malo se pomiri...... :wink: 8) 8) 8) 8) Alla
dunker Objavljeno Oktober 5, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2002 Pismo, ste neresni. Sj da so ženske enkrat ne mesc sitne, še razumem - ampak, da se tle kr neki kregate, vam pa prav na paše. Pa lepo se imejte. :lol:
Diablo Objavljeno Oktober 6, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 Odgovarjam na postavljeno vprasane: Po moje gre takole: konec :shock: - prekines stike :? - vzames spomine 8) - in se odpeljes :D - brrrrm govoril sem! :D :D :D Točno tole naredil :D :D :D
top cat Objavljeno Oktober 6, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 Odgovarjam na postavljeno vprasane: Po moje gre takole: konec :shock: - prekines stike :? - vzames spomine 8) - in se odpeljes :D - brrrrm govoril sem! :D :D :D Točno tole naredil :D :D :D Pa se iz vsega kaj naučiš, da neumnost NE PONOVIŠ! :silly: :onfire:
Pervy Objavljeno Oktober 6, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 :shock: :roll: meni se zdi da to ne sodi na forum, dajmo rajsi kako o batnih obrockih rect. a veste da ima nova R6 zgornjega za 10% tanjsega? :twisted:
vragica Objavljeno Oktober 6, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: ... no ja se sedemletni mulci se znajo bolj normalo pogovarjat kot vi... :wink: ... ma vse vpletene (lena, jorge, diablo, doktor, mogoce se kdo) bi zaprla v en prostor pa se zmente kakor veste in znate (pa tud na WC ne spustit :twisted: )... samo klele folk na forumu ne vpletajte v svoje osebne stvari... ce si pa ne znate pogledat v oci... pa mars k psihiatru... :evil:
YZFgeorge Objavljeno Oktober 6, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 Vsem ki vam kaj ne paše.......NE BRAT, pa se bodo rešli vsi vaši problemi.
Vrtnica Objavljeno Oktober 6, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 Vsem ki vam kaj ne paše.......NE BRAT, pa se bodo rešli vsi vaši problemi. Smo v vecini torej mal vec kot 1000 proti 4! In res je to se pogovorte na samem pri psihiatru ne pa tle javno na forumu! Kakor je vragica rekla.... Se 7 letni froci se znajo bl normalno pogovarjat!
Ice Objavljeno Oktober 6, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 :shock: :roll: meni se zdi da to ne sodi na forum, dajmo rajsi kako o batnih obrockih rect. a veste da ima nova R6 zgornjega za 10% tanjsega? :twisted: yep,sva ze strokovno debatirala okoli tega........ ma mora da gre...... vsaj 0,3% vec moci...... ziher,ce ne vec. :P :twisted:
Ice Objavljeno Oktober 6, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 v bistvu,kaj vas moti pri javnem pranju perila? ......se pocutite ogrozene? ali jim zavidate,da sploh imajo probleme in ostali ne..... se bodo ze zmenili....... ali stepli......... whatever.... santa barbara rulz. :P :twisted: kolikor gregsa poznam,bo kar hitro radirko zagrel..... :wink:
chris Objavljeno Oktober 6, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 Prov velike skode tud ne bi blo :roll:
Ice Objavljeno Oktober 6, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 Prov velike skode tud ne bi blo :roll: ce se doticni stirje na ta nacin pomirijo,lahko zaradi mene mirno smetijo v tej temi (konec koncev je bila v ta namen odprta).gregs bo ze odsmetil.... je pa res,da ce tema obstaja alil ne nimam nobene koristi od nje.
Brrrm Objavljeno Oktober 6, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2002 - in se odpeljes :D - brrrrm Ne mene tu notri zraven tlačiti :oops:
hotschko Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 Vsem ki vam kaj ne paše.......NE BRAT, pa se bodo rešli vsi vaši problemi. Mi problemov sploh imamo NE ... čakamo nova nadaljevanja :twisted: :twisted: :P 8)
Gost Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 Hočko, ne biti preveč nestrpen. Počakaj, da scenaristi v miru poskrbijo za nove, zanimive zaplete :D
Gregs Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 kolikor gregsa poznam,bo kar hitro radirko zagrel..... Napak, moj sotrpinmotoradirkar Ice.... :wink: Nic pucati, nic zaklepati... samo lepo spremljati.... :D
Gregs Objavljeno Oktober 7, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2002 1. Ljudje lahko pisejo po forumu (skoraj) vse. Ce komu pase javno prati perilo, naj ga! Zakaj bi nekomu omejevali pravico?! 2. Vsak zase izbira ton govora. Vsak zase izbira besede. Vsak zase izbira svoj jaz. Vsak zase izbira, ali bo clovek ali opica. 3. Nihce naj se ne vmesava v to, kar drugi pisejo. 4. Ce kdo rabi pomoc, veste, kje jo dobite: PČ2. 5. Jaz samo spremljam...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se