YZFgeorge Objavljeno Oktober 11, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2002 The Doctor......... Srečal D******* (bo vredu tako?) na chatu......dobil tudi PM sporočilce. Pravi, da pri tem, da se ti tukaj oglašaš, on nič nima. Recimo, da mu verjamem. Pa mi prosim napiši, če mi že včeraj v obraz nisi bil sposoben povedat, kaj je vzrok tvojega pisanja. Glede na to, da se ne poznava, bi znal bit razlog "izviren". Pa da vidim, če so tvoji prejšnji "literarni izlivi" že dosegli poden, ali si se sposoben spustiti še malo niže.
chris Objavljeno Oktober 11, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2002 ohhhhhhhhhhhhhhhh... :roll: :? Me ze ni vec..
kekec III Objavljeno Oktober 11, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2002 Pobci,ko greste k ženski-vzemite s seboj bič - je že davno tega napisal pesnik...
James Bond Objavljeno Oktober 11, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2002 živiva čisto na drugih bregovih, vsaj tak občutek imam. v teh 10 letih sva se toliko spremenila, da se sprašujem, kako sva sploh imela iste interese in podobne hobije pa te stvari. Moja ex pa sedaj poganja ljubezen do enakih hobijev, ki jih gojim sam..... I don't get it?????? Čakaj malo, pa ne da si z Nataly nehal..., to je pa nekaj novega zame.... 007 :2gunfire:
enduraš Objavljeno Oktober 11, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2002 men je pa voda že do kolen pa čeprov sem včer čips kupu. O čem vi? :D
vragica Objavljeno Oktober 11, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2002 Če se bo zgodba nadaljevala si bodo eni res šraufe po tleh pobirali...Včeraj ko sem stal pred tabo in te vprašal, če mi imaš kaj povedat......... <snip> Če se ne motim je sedel zraven, rekel pa ni nič. aaaaahhhhh ....... the saga continues. 8) :lol: kje smo zdaj... zacetek... vrh... konec... :?: a toti stajerski pupeci sploh vejo pri cem so :?: :roll: :twisted: p.s. zame se niso nikol tak "tepli" :cry: :cry: :cry: ... THEEEEEEEEEE BESTTTTTTTTT :multi:
The Doctor Objavljeno Oktober 11, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2002 The Doctor......... Srečal D******* (bo vredu tako?) na chatu......dobil tudi PM sporočilce. Pravi, da pri tem, da se ti tukaj oglašaš, on nič nima. Recimo, da mu verjamem. Pa mi prosim napiši, če mi že včeraj v obraz nisi bil sposoben povedat, kaj je vzrok tvojega pisanja. Glede na to, da se ne poznava, bi znal bit razlog "izviren". Pa da vidim, če so tvoji prejšnji "literarni izlivi" že dosegli poden, ali si se sposoben spustiti še malo niže. Nekaterim pač greš na živce, naprimer meni!!! Kaj še ti naj druga napišem, da si bik...
lojzi Objavljeno Oktober 11, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2002 Ups pubeci razumem, da ste na Štajerskem malo bolj impulzivni, ampak pravila civiliziranega obnašanja so pa po celem svetu ista. In mislim, da ste šli tukaj že malo predaleč. Moderatorji pomoč, preden slab okus preplavi forum!
Brrrm Objavljeno Oktober 12, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2002 Kakšna pomoč neki, motoratorji afero napeto spremljamo in komaj pričakujemo nove in nove zaplete :lol: Tistemu motoratorju, ki bo tukaj kaj zbrisal, naj tipkovnica crkne, da ne napišem roka posuši. :wink:
Ice Objavljeno Oktober 12, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2002 esmeralda je p***** dim proti tej limonadi; napeto ko strumfpantl. :lol:
vragica Objavljeno Oktober 12, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2002 pubeci,vragec,pubeci. :wink: pubeci, pupeci, pubje, pobje, fantje, moski ( :?: )... bolje receno OTROC... se zmer ne vejo pri cem so... :wink: :twisted:
TOMY Objavljeno Oktober 12, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2002 :o :shock: :shocked!: Ej... kaj res tale esmeralda na štajerskem poteka?....uuhhh....še en šok... Štajerski pubeci se takole na daljavo preko tipkovnice prepucavajo?.....ne morem verjet, kam smo padli... Kaj ne more že enkrat prvi petelin drugega dvakrat okol kepe pritisnit, pol pa še drugi petelin prvega, pa da bo mir že enkrat. Pa gledala sta se že....Tako mali korak za vaju....pa tako velik bi bil za forumaše... :onfire:
Gregs Objavljeno Oktober 12, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2002 Kakšna pomoč neki, motoratorji afero napeto spremljamo in komaj pričakujemo nove in nove zaplete :lol: Tistemu motoratorju, ki bo tukaj kaj zbrisal, naj tipkovnica crkne, da ne napišem roka posuši. :wink: Se cisto strinjam s teboj, Brrrm.... :wink: Nic brisati... samo brati... :twisted: :D
Vrtnica Objavljeno Oktober 12, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2002 Pubeci, pubeci! Za kaj se boste odlocil za nadaljevanje limonade tuki gor al boste dal rep med noge???? Hocmo nadaljevanje! PS: Pravila obnasanja pa nej veljajo ce bo kaksna taka beseda kr z "***" zakrit ok?
chris Objavljeno Oktober 12, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2002 se zmerej cakamo... :roll: :twisted:
Brrrm Objavljeno Oktober 12, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2002 kaksna taka beseda kr z "***" zakrit ok? Zakaj, da si jo potem bolj mastno in strastno predstavljaš :?: :wink: :lol:
Wobewt Objavljeno Oktober 13, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2002 Pubeci, pubeci! Za kaj se boste odlocil za nadaljevanje limonade tuki gor al boste dal rep med noge???? Hocmo nadaljevanje! PS: Pravila obnasanja pa nej veljajo ce bo kaksna taka beseda kr z "***" zakrit ok? Ti se pa res obračaš po vetru, Rožca! 8) Prvo, VSE ZBRIŠTE!!!! , zdej pa že sočno sladostrastno DEJTE ŠE, DEJTE ŠE, AAAAAHHHHHHH.......... :D 8) :wink:
YZFgeorge Objavljeno Oktober 13, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2002 Robycop........šele zdaj pogruntal??
Wobewt Objavljeno Oktober 13, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2002 Robycop........šele zdaj pogruntal?? Bolš pozn kot nikol! :oops: Ste se spedenal zdej? 8) 8) 8)
Vrtnica Objavljeno Oktober 14, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2002 Robycop........šele zdaj pogruntal?? No no! Hmm sam eno prasanje za use k ste tle vpleteni oz je bl za The Doctorja... Zakaj ste se lih za net odlocil in za javno razpravo? Seveda sm se zmer da se tema pobrise sam zal je ne bojo... se je treba vklopt :)
Ice Objavljeno Marec 1, 2003 Opozori Objavljeno Marec 1, 2003 diablo & george: nadaljujeta lahko tukaj...... (kopirano iz "samozavesti") Diablo....... Tvoje slike povedo vse koliko si bil takrat star In ta tvoja YZF thundercat še vedno ni R6 To, da sem pri 20ih letih imel prometno z motorjem ni nobena skrivnost. Slike so bile celo na tem forumu. Vendar pa moja nesreča ni bila posledica objestne vožnje, precenjevanja mojih sposobnosti ali izvajanja "vragolij" na motorju, s katerimi bi poskušal očarati frčrfele. Nesreča se je zgodila deloma zaradi moje neprevidnosti, priznam, deloma pa zaradi spleta drugih okoliščin. Bila je pač.......nesreča. In kdaj sem kje rekel, da je moj motor R6? Ni bila in verjetno nikoli nebo :?Pa še YZF-a boš lahko spoznal v živo če se bo pojavil seveda In tile tvoji poskusi diskreditacije in nametavanja raznih izjav kot je gornja: " če se bo pojavil seveda", so po več kot sedmih mesecih že malo utrujajoči. Pojavil sem se tudi pred The Doctorjem, ki je tudi tukaj dvigoval glas, ko sem stopil do njega, da mi naj v obraz pove kar mi gre. Pa je samo buljil na svoj "fancy" mobitelček. Ali bo ufuranc uspel izdaviti tudi kaj več kot: "Spizdi, tukaj nisi zaželjen!"? Te pa malo tudi razumem, da zdaj, ko sem te treščil ob realna tla, da ti nisi tisto najboljše kar se ženski lahko zgodi (BTW tudi jaz nisem), poskušaš najti neko področje na katerem me lahko "uničiš". Na katerem si car. Naj te potolažim.......o računalnikih nimam pojma. Pa nebom več pisal, ker se mi ne da......
Ice Objavljeno Marec 1, 2003 Opozori Objavljeno Marec 1, 2003 Diablo Vseved Član od: četrtek, 26.07.2001 10:33 Objav: 1202 Kraj: Štajerska Objavljeno: 01 mar 2003 17:08 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- Ice je napisal: OFF TOPIC: ..... diablo & george..... prosim pojdita se enkrat nekam pogovorit o vajinih problemih; sta ze imela svojo temo za to in sta jo opustila.nastiljanje vajinih medosebnih problemov po forumu nekako ni ne smiselno in ne vec zanimivo in spreminjanje poteka debate na prej omenjeno tudi ne.hvala za razumevanje. ALO ICE kaj serješ Kje vidiš probleme Človek se dela pametnega sam pa ni bil nič boljši Jaz pravim vsakemu svoje in koji kurac ste se piknili v ufuranca, naj si kupi R1 če mu je usojeno bo dočakal starost. ICE če pa vidiš probleme pa IZVOLI BRIŠI MOJ PROFIL ICE debata je še vedno v pravi smeri malce poglej mogoče imaš sam probleme jaz samo zagovarjam ufuranca _________________ BMW = avto vse ostalo so prevozna sredstva Popravil je Diablo dne, 01 mar 2003 17:15, popravljal je 1 krat
Ice Objavljeno Marec 1, 2003 Opozori Objavljeno Marec 1, 2003 Diablo je napisal: Ice je napisal: OFF TOPIC: ..... diablo & george..... prosim pojdita se enkrat nekam pogovorit o vajinih problemih; sta ze imela svojo temo za to in sta jo opustila.nastiljanje vajinih medosebnih problemov po forumu nekako ni ne smiselno in ne vec zanimivo in spreminjanje poteka debate na prej omenjeno tudi ne.hvala za razumevanje. ALO ICE kaj serješ Kje vidiš probleme Človek se dela pametnega sam pa ni bil nič boljši Jaz pravim vsakemu svoje in koji kurac ste se piknili v ufuranca, naj si kupi R1 če mu je usojeno bo dočakal starost. ICE če pa vidiš probleme pa IZVOLI BRIŠI MOJ PROFIL ICE debata je še vedno v pravi smeri malce poglej mogoče imaš sam probleme jaz samo zagovarjam ufuranca jebe se men kaj mali vozi... jebe se men kaj ti vozis.njegov nacin proti ostalim udelezencem motosveta je problem.... tako kot je tvoj problem,kaj imas ti z georgom (ali ne).... tudi to se mi jebe...... jebe se mi tudi,ce ti zagovarjas ufuranca ali ne.... je tvoj prerogativ imeti mnenje.... samo ne bosta smetila in prala vajino zasebno,umazano,smrdljivo "perilo" po celem forumu,got that?! ce imas kaj osebnega za razcistiti z georgeom (ali on s teboj) naredita to na ustrezen nacin; ne ga srat po celem forumu zaradi tega.in me cisto nic ne briga kdo zacne s cim zaradi cesa kdaj in kje... imata "svojo" temo,razcistita to tam ali privat.ce se ne trpita vama obema polagam na srce se vzrdzevati komentarjev drugega.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se