Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

a se da na tej progi tudi solidno peljat z motorjem......ker še nisem bil na njej in ne vem kakšni so zavoji....verjetno bolj počasni al ne?

Objavljeno

Proga je ZELO zaprta, 1. prestava cel krog :) Top speed na ciljni kakšnih 105-110 kmh pomoje..

Ampak je kljub temu zabavno, priporočam :) Marof je sicer boljši, ampak se tudi sem splača it. Jaz bom letos ziher šel enkrat..

Objavljeno

Proga je ZELO zaprta, 1. prestava cel krog :) Top speed na ciljni kakšnih 105-110 kmh pomoje..

Ampak je kljub temu zabavno, priporočam :) Marof je sicer boljši, ampak se tudi sem splača it. Jaz bom letos ziher šel enkrat..

.....ja res je tako kot si napisal, sem šel danes gledat.....na Marofu sem lansko leto bil in se mi je dopadel.....ampak v primeru da ne dobim prikolice se lahko vsedem na motor odpeljem do krškega imam cca 60 km.......zaokrožim par krogov in je to to!!!!!

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

živjo!

jest sm nov na temu forumo pa me zanima če se še kej furate na racelandu z motorji k zdej sm dobiv svoj prvi motor KTM LC4 pa me je kolega

čist zapaliv na ta raceland :kva2: pa sm reku da bi se pršov nasleden vikend mal zapelat :rolleyes:

Objavljeno

Je kašen kandidat za u soboto na raceland. Prevoz je zrihtan gre se pa skos lj.

Objavljeno

evo ta viken biv prvič na racelendu men se je zdel čist hudo :rolleyes:

z časom sm pa tud kar zadovoljen za prvič za začetnika :P

treba bo sam novo spredno gumo nabavt pol pa spet akcija hehe

• 2 tedne pozneje...
  • 3 tedne pozneje...
Objavljeno

drugič v krškem pa že padec :yea1:

Ah nič hudga, se naredi :D Klasičen zdrs zadnjega kolesa, bolj na racelandu kot na cesti. .)

Objavljeno

drugič v krškem pa že padec :yea1:

O pišuka stari!!! To si bil ti!! Bil tam in gledal. heh. trance_41_w00t2.gif

Jaz tud bil drugič tam he he!! Sam ko si ti padu sem se lih pripravljal za štart.

Pa ne vem zakaj si rinu v bokse..... a ni blo več vozno al si jiih ti fasal?? Čeprov kokr sem te vidu si se prav kulturno ulegu in čist lepo hodil trance_29_photo.gif

Jest sem pa z eno rdečo frezo mem vozu pa neke Austrjance ganjal he he.

Dva moja prjatla sta se pa kartala z nelojalno konkurenco he he!!

Objavljeno

men ni blo nič sam ročka za sklopko se je zaštekala pa nisem mogu šaltat a boš ta vikend tud kej dol :naughty:

Objavljeno

V soboto!! Bom še otroke prpelal (upam de nebo zapletov s sposojanjem kombija)

Objavljeno

V soboto!! Bom še otroke prpelal (upam de nebo zapletov s sposojanjem kombija)

jest sm mislu tud pridet pa je kolega reku da si nemore kombija sposodet na fermi da so vsi že zasedeni :headbang:

Objavljeno (popravljeno)

S kerga konca pa si??

Popravljeno . Popravil Robertjur
Objavljeno (popravljeno)

Še tadruh Supermoto!! trance_25_naughty.gif

Popravljeno . Popravil Robertjur
Objavljeno

No jest pa iz Broda!!

Brod na Kolpi?! :surrender:

Objavljeno

Ne Brod kod Škofljice!! No!! Pa Ljubljana je vmes heh!! biggrin.gif

Objavljeno (popravljeno)

Na njihovi strani piše da da delajo samo med vikendom. Je to res ali se da zment tud za med tednom?

Popravljeno . Popravil Sharko
Objavljeno

Odkar so stari feničani izumil dnar se da zment ama čist use!! Verjetno za enga ne bodo prhajal, za manjšo skupinico pa že trance_40_thumbup.gif

Objavljeno

Evo bili spet u Krškem sa GoPro trance_05_banana.giftrance_05_banana.giftrance_05_banana.gif

Za začetek muvi o komolčarskih drajverjih eek.gifslap.gif

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!