biker77 Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Si predstavljate, vsi apriljaši naenkrat na turci? exclan 1
biker77 Objavljeno April 3, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 3, 2009 a so bivši tudi dobrodošli :D a nimaš eno drugo temo za pohvalit se? :P exclan 1
mojgap Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Hm, po mojem bi blo :yea2: pa verjetno bi seizmografi mel kaj za povedat pol :evilgrin:
biker77 Objavljeno April 3, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 3, 2009 na Planini bojo mogl par bajt na novo narest :D exclan 1
biker77 Objavljeno April 5, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 5, 2009 a ste kej ropotal dons al nč? exclan 1
mojgap Objavljeno April 5, 2009 Opozori Objavljeno April 5, 2009 Glede na prejšnje sezone, moram priznat, da so bile danes aprilie kar dobro zastopane. Končno je folk dojel kaj je to stroj za na cesto. :whistle: Dajmo se res zment, da vidimo kaj bo ratal. :evilgrin:
no_name Objavljeno April 6, 2009 Opozori Objavljeno April 6, 2009 Menda so se po Italiji vozil :krneki:
kuntakinte Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Ne bi blo slabo se kam zapelat...italian style :smoke:
vapotek Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Ne bi blo slabo se kam zapelat...italian style :smoke: Se strinjam. Pizda mi je žal, da sem se postrigu!!! Kak si pa naj zaj lase nazaj zaližem?
Port Folio Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Pizda mi je žal, da sem se postrigu!!! Kak si pa naj zaj lase nazaj zaližem? . . . "ima i čelavih tuljota" . . . Sam ne pozabi sončnih špeglov . . . .)
SharpNinja Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 A to šteje, če na sosedovmu občasno parazitiraš , smmmm tooook faaaaj treeeeseee tale dvovalna tuna , d ni čudn, d vsak dan že skor skačem čez plot k sosedu pa svojga varam, dns sm spet enmičkenmal O:-) exclan 1
Lara! Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Se strinjam. Pizda mi je žal, da sem se postrigu!!! Kak si pa naj zaj lase nazaj zaližem? Lepo sem ti rekla ne tega delat..ko bi kdaj poslušu bi blo kul eto zdj pa čaki :huh:
Rude Boy Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Pizda mi je žal, da sem se postrigu!!! a pizdo na duši tudi ? drugače pa razpet srajčne gumbe in ...... :naughty:
biker77 Objavljeno April 7, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 7, 2009 bemu..sm mislu da se bom kej prej na tole tuno navadu..po 250 km še zmer ne vem kva hoče od mene exclan 1
kuntakinte Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 bemu..sm mislu da se bom kej prej na tole tuno navadu..po 250 km še zmer ne vem kva hoče od mene te vleče za sabo?...:)
biker77 Objavljeno April 7, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 7, 2009 te vleče za sabo?...:) ma ne..pogruntat jo moram mal da bo šlo po tačkah exclan 1
kuntakinte Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 ma ne..pogruntat jo moram mal da bo šlo po tačkah ah to ti bo po mojem pa hitr ratal :)....sam bližje spoznat pa bo ;)
mihastopar Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 A kdo ve, če bo kak srečanje kje? Mislem da ma Aprilia dost privržencev v SLO B)
biker77 Objavljeno April 7, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 7, 2009 ah to ti bo po mojem pa hitr ratal :)....sam bližje spoznat pa bo ;) pismu..je kr razlika napram rižotkotom k sm jih mel do zdej.. je pa res veliko bolj mirna.. A kdo ve, če bo kak srečanje kje? Mislem da ma Aprilia dost privržencev v SLO B) zato pa ta tema..da se kaj zmenimo.. velikonočni ponedeljek bi bil že fin datum.. exclan 1
kuntakinte Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 pismu..je kr razlika napram rižotkotom k sm jih mel do zdej..je pa res veliko bolj mirna.. ja rabi več prepričevanja ...osebno rabu neki časa, da vzmetenje poštimu, zdaj pa klapa.. Se bi blo pa fajn dobit pa mal debate užgat, edin za ponedeljek ni ravno lepo vreme napovedan :hmm: .
Dolenc™ Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Če bodo motorji pržgani se ne bomo glih kej velik zmenil
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se