Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Tudi moj kolega prodaja super ohranjeno FUTURO,z realnimi 18000 KM :naughty: OGLAS NA ATONETU :eek:

Janko 041 783 807

Popravljeno . Popravil PERO58
Objavljeno

Tudi moj kolega prodaja super ohranjeno FUTURO,z realnimi 18000 KM :naughty: OGLAS NA ATONETU :eek:

Janko 041 783 807

Ne najdem na AVO.NETu

• 6 mesecev pozneje...
Objavljeno

en član več :)

Wellcome! Now fuck off! (Uradni internacionalni pozdrav Aprilijašev :D )

Objavljeno

thanks, now fuck off you too :)

Sem videl na AF1 ta pozdrav ja :D

Objavljeno

Zdej moreš pa še povedat kaj je zaena zverina, k če je sr50, boš vrnu člansko izkaznico :P

Objavljeno

ne ne, je paradni konj aprilie :) RSV 1000r '04 prvič registrirana marec '06...

Objavljeno

ahem, ahem!!! Paradni kojn Aprilije je Aprilia RST Mille Futura, kwatnijasnu?!

Objavljeno

šori... se pravi imam js kobilo, še bolš, se bl trdo jaha :boobies::)

Objavljeno

Ko že klobasamo tle po forumu, kakšne so razlike med rsv 04 ter 06? Vidm da majo drugačne plastike, še kej? Bo treba kmal zamenat :P

Objavljeno

1000 r ima radialke (zavorne čeljusti), medtem ko 04 jih ima samo factory izvedba. Ostalo je pa isto načeloma. Razen izgleda.

Objavljeno

Kaj je pa fora, da majo ene zlat okvir pa nihajko?

Izvedba Factory.

Objavljeno

Izvedba Factory.

Nop, maš factory tud z navadnim okvirjem. Zgleda da majo sm določene zlatga, al če ve v čem je fora...

Objavljeno

Italjani pa barve, načeloma naj bi imele samo factory, so pa barve factory, ki ga tudi nimajo :). Nima povezave z letnikom.

Razlika med 05<= in naprej je malo v plastikah, malo v zavorah, pa ene 2 konja. Stric jeršin vozi recimo 03 letnik, pa ima "novejši model" aprilije, tako da pač kot makaroni, malo vse pomešano :D

Objavljeno

Se tud men zdi, da je vse pomešano. Zgleda da so barval factory z zlato, dokler jim ni barve zmankal :D

Objavljeno

A je kdo za kako neorganizirano u izi srečanje za "konec" sezone? Preden se spravimo šraufat v garaže do naslednje sezone :)

Objavljeno

A je kdo za kako neorganizirano u izi srečanje za "konec" sezone? Preden se spravimo šraufat v garaže do naslednje sezone :)

Ti sam povej kje pa kdaj. I'll be there.

Objavljeno

Ti sam povej kje pa kdaj. I'll be there.

evo, pridem z nečim o čemer apriljaši sanjajo :D

Objavljeno

evo, pridem z nečim o čemer apriljaši sanjajo :D

z orodjem? :D

• Všeč mi je 3
Objavljeno

z orodjem? :D

s kombijem da odpeljem..pa da poberem šraufe..

• Všeč mi je 3
Objavljeno

ma glede na to, da smo iz vseh koncev, bi blo pametno, da se dobimo nekje na sredini... LJ z okolico se pravi. Kam se zapeljemo je stvar dogovora. Tako da, ideje na plano, pa lahko da še kaj rata iz tega :)

Objavljeno

Bi še jaz prišel tatretjo taljansko znamko zastopat, če bo datum OK. Za kraj mi je bolj vseeno, ker sem itak blizu Lj.

Objavljeno

sobota 15. oktober kako se sliši? da imamo kak dan viška za logistiko, da ni ravno ta sobota (ki bo sicer sončna)...

seveda smo odvisni od vremena :)

p.s. To soboto popoldan se tudi dva makaronarja (mille+tuono) peljeva eno primorsko-notranjsko-gorensko furo. Če se kdo pridruži, Z VESELJEM!

Objavljeno

sobota 15. oktober kako se sliši? da imamo kak dan viška za logistiko, da ni ravno ta sobota (ki bo sicer sončna)...

seveda smo odvisni od vremena :)

p.s. To soboto popoldan se tudi dva makaronarja (mille+tuono) peljeva eno primorsko-notranjsko-gorensko furo. Če se kdo pridruži, Z VESELJEM!

Deževnika kupi, pa ne boš odvisen od vremena :D

Drugace pa vsekakor.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!