gizmOkak Objavljeno September 29, 2011 Opozori Objavljeno September 29, 2011 Deževnika kupi, pa ne boš odvisen od vremena Mislim, da sm v primeru dežja jst oz vozniki edini, ki bi "delali" No pol nekako velja datum 15. Si ga damo v opomnik. Js bom še par apriliašev kontaktiral tle s primorskega konca in nardimo en rompompom Čene, se pa samo v 5h zapeljemo. Lih tko uredi
MihaJ Objavljeno September 29, 2011 Opozori Objavljeno September 29, 2011 Okej, označeno 15., še uro in lokacijo domisli, pa bo. Dr_Jakob in gizmOkak 2
Dr_Jakob Objavljeno September 29, 2011 Opozori Objavljeno September 29, 2011 Okej, označeno 15., še uro in lokacijo domisli, pa bo. Če si že lih omenu: a obstaja kak dober PC program za opomnike, koledar itd?
gizmOkak Objavljeno September 29, 2011 Opozori Objavljeno September 29, 2011 (popravljeno) a nima win 7 to na unih piltkih ki jih imaš na namizju... lokacija... booo, ljubjanska regija nekje. Ti bol poznaš te konce, kje bi bilo "primerno" se srečat, pa tolk da se zberemo, pol pa na kako furo usmodimo. Na bled recimo, ali pa most na soči, ali pa kam v dolenske konce, mogoče jezersko... Predlogi zaželjeni. Ura: recimo okrog 10h dopoldan na zbirnem mestu. pa najbolš da okvirno napišemo seznam, da približno vemo kolk nas sploh bo, da vemo kolk kombijev naročit torej: 1. js s prikolico - RSV taužnt 2. Dr_Jakob - Putka 3. MihaJ - MV septembra (sklepam) Popravljeno September 29, 2011. Popravil gizmOkak
biker77 Objavljeno September 29, 2011 Avtor Opozori Objavljeno September 29, 2011 pa jest z eno čudno stvarco..brez prikolic..najbrž..
Dr_Jakob Objavljeno September 29, 2011 Opozori Objavljeno September 29, 2011 1. js s prikolico - RSV taužnt 2. Dr_Jakob - Putka 3. MihaJ - MV septembra (sklepam) Mislim, da bo una prikolica sla kar s številke 1 na številko 2, k bo vidla kak zic ma Putka(tole bos se placal!!)
gizmOkak Objavljeno September 29, 2011 Opozori Objavljeno September 29, 2011 Mislim, da bo una prikolica sla kar s številke 1 na številko 2, k bo vidla kak zic ma Putka(tole bos se placal!!) Dobiš 0,5L "100 oktanca" :notworthy: Ne sam zic, še kovčke ima... To bo sigurno prešaltala. Prva stvar, ki je vprašala ko sem menjal CBR za tole, je blo: Kam bo pa kovček pasal tle? ups :xx: 1. js s prikolico - RSV taužnt 2. Dr_Jakob - Putka 3. MihaJ - MV septembra (sklepam) 4. biker77 - z neko čudno rečjo, katerega žahta dobro gori 5. Jani - severni šefe (caponord)
MihaJ Objavljeno September 29, 2011 Opozori Objavljeno September 29, 2011 Po Dolenjki do Kočevja, nato do Dvora, pa nazaj do Kočevja, čez Sodražico in Ribnico v Cerknico, pa do Črnega Kala na kavo in nazaj do Rid recimo. Sej mogoče se zdi že stokrat prepeljana, ampak jaz se ne vozim zato da kam pridem, ampak da se peljem in da iščem lepe ovinke P.S.: vinjete nimam, ker mi kvari izgled motorja ( v resnici pa zato ker je iz principa ne kupim zaradi podražitve) Miha1985 1
Dr_Jakob Objavljeno September 29, 2011 Opozori Objavljeno September 29, 2011 Po Dolenjki do Kočevja, nato do Dvora, pa nazaj do Kočevja, čez Sodražico in Ribnico v Cerknico, pa do Črnega Kala na kavo in nazaj do Rid recimo. Sej mogoče se zdi že stokrat prepeljana, ampak jaz se ne vozim zato da kam pridem, ampak da se peljem in da iščem lepe ovinke P.S.: vinjete nimam, ker mi kvari izgled motorja ( v resnici pa zato ker je iz principa ne kupim zaradi podražitve) Kaj pa ce bi jo mahnili preko Dolenjske proti Brezicam in nato preko Bizeljskega in Kozjega proti Rogaski Slatini in Mariboru, pa pol po Dravski cesti do Dravograda pa pocasi domov? Taka, mal daljsa slovenska furca?
gizmOkak Objavljeno September 29, 2011 Opozori Objavljeno September 29, 2011 (popravljeno) Super! Kar se mene tiče sem za to traso! Samo gor pa dol se furat po kočevju nas bojo malo čudno gledali pa zgublali se bomo pol eni sem, drugi tja. Krožna bi bila super taka trasa, stem da se pripeljemo po severnejši strani (skozi grosuplje, ivančno, žužemberk) do dvora, dalje do kočevja in potem naprej kot si reku... Vinjete ne kupim, pa odsevnega jopiča tudi ne bom nosu Sem mislil, mihovo, pa si me prehitel... Eni smo na mille Js bi mel 600km v tojem primeru, pa dneva bi mi zmankalo za par ur, če bi se hotu po sveltem vrnit domov , sicer v kontra primeru si pa ti na mojem... hmmm, tle bo problem uskladit oz dobit nekaj pametnega Popravljeno September 29, 2011. Popravil gizmOkak
biker77 Objavljeno September 29, 2011 Avtor Opozori Objavljeno September 29, 2011 Kaj pa ce bi jo mahnili preko Dolenjske proti Brezicam in nato preko Bizeljskega in Kozjega proti Rogaski Slatini in Mariboru, pa pol po Dravski cesti do Dravograda pa pocasi domov? Taka, mal daljsa slovenska furca? to je za dva dni..še servis vmes za narest..ta velk servis..
Dr_Jakob Objavljeno September 29, 2011 Opozori Objavljeno September 29, 2011 (popravljeno) to je za dva dni..še servis vmes za narest..ta velk servis.. To pa sploh ni res. Tale furca je popoldanska, verjem, sm jo ze veckrat prevozil. Drgac mi pa tud una prejsnja ni slaba. Men itak ni frke, sam da se pelje. Popravljeno September 29, 2011. Popravil Dr_Jakob
gizmOkak Objavljeno September 29, 2011 Opozori Objavljeno September 29, 2011 To pa sploh ni res. Tale furca je popoldanska, verjem, sm jo ze veckrat prevozil. Drgac mi pa tud una prejsnja ni slaba. Men itak ni frke, sam da se pelje. ti k si s celja Mi mormo že do tja menjat olje, za nazaj pa generalko začet počasi... wix 1
MihaJ Objavljeno September 29, 2011 Opozori Objavljeno September 29, 2011 (popravljeno) Lepa je tudi čez Postojno in potem čez Ilirsko, čez mejo preko Opatije do Brestova. Ta cesta od Opatije do Brestova je zelo lepa, pa malokrat vidim zapis o njej tu na MS, kar je čist uredu, ker je potem manj prometa. Za nazaj je najboljše it po isti poti do Ilirske, ker vse druge po Istri so ali bistveno daljše ali pa dolgočasne. V Ilirski se da it potem levo proti Kozini in smo spet pri Črnem kalu Sej najbrž ni namen da delamo hudo kilomtražo, ampak da še koga spoznamo in pogledamo še kak drug motor, pa kako pametno naumimo. Popravljeno September 29, 2011. Popravil MihaJ Cartman 1
gizmOkak Objavljeno September 29, 2011 Opozori Objavljeno September 29, 2011 Sej najbrž ni namen da delamo hudo kilomtražo, ampak da še koga spoznamo in pogledamo še kak drug motor, pa kako pametno naumimo. Tako je... zaradi mene, tudi če končamo na OMV u postojni ali pa pri vaških ali pa na črnem kalu na kafetu
Dr_Jakob Objavljeno September 29, 2011 Opozori Objavljeno September 29, 2011 (popravljeno) ti k si s celja Mi mormo že do tja menjat olje, za nazaj pa generalko začet počasi... Dragi moj, kdo pa mislis, da bo prvi na kraju srecanja, ceprav bo to nekje v Gorici? Men kilometrina nikol ni predstavljala problema, jst nimam neudobnega SS mopeda V osnovi pa: sej pravim, men je vseeno, kje, kam.. sam da je pa da je dobra druzba. Popravljeno September 29, 2011. Popravil Dr_Jakob
gizmOkak Objavljeno September 29, 2011 Opozori Objavljeno September 29, 2011 Dragi moj, kdo pa mislis, da bo prvi na kraju srecanja, ceprav bo to nekje v Gorici? Tudi zgodaj vstajaš... to te bo moja vesela
Dr_Jakob Objavljeno September 29, 2011 Opozori Objavljeno September 29, 2011 Tudi zgodaj vstajaš... to te bo moja vesela Ne da zgodaj vstajam, kasno hodim spat gizmOkak 1
Spider™ Objavljeno September 30, 2011 Opozori Objavljeno September 30, 2011 Kir je pol datum? Velik verjetno da se prdružim, da mal zaropotamo. Ja pa dejte se zment kdo bo orodje vzel sabo
kuntakinte Objavljeno September 30, 2011 Opozori Objavljeno September 30, 2011 Jst sm takoj za, ampak trenutno ne gre s taljanom(je v predelavi izključno za na pisto). Če med sabo sprejmete kazga Beefeaterja se pridružim ASAP(mam stare stopalke od Aprilie gor, če kaj šteje ).
Dolenc™ Objavljeno September 30, 2011 Opozori Objavljeno September 30, 2011 Pravi makaron-rajderji, sam kazal bi se
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 10, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2011 Rečeno je blo to soboto, torej kajježe, 15.?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se