biker77 Objavljeno April 7, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 7, 2009 ja rabi več prepričevanja ...osebno rabu neki časa, da vzmetenje poštimu, zdaj pa klapa.. Se bi blo pa fajn dobit pa mal debate užgat, edin za ponedeljek ni ravno lepo vreme napovedan :hmm: . sej mogoče se popravi vreme.. vzmetenja pa res še tut pogledal nisem..mi mali hudiček mal po glavi skače.. exclan 1
sjeng Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Jst sm za.... sam en vprašanje, a ma kdo kufre da bomo zalogo olja s sabo vzel :P
P182 Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 ma ne..pogruntat jo moram mal da bo šlo po tačkah Srečno, na Aprili je dolga do tačke
Port Folio Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 ma ne..pogruntat jo moram mal da bo šlo po tačkah . . . to lahko daš kr v pozabo, ker ti bo prej uspelo s komolcem drajsat . . . :grim
biker77 Objavljeno April 7, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 7, 2009 Srečno, na Aprili je dolga do tačke . . . to lahko daš kr v pozabo, ker ti bo prej uspelo s komolcem drajsat . . . :grim mojgap podrsal tačke..pa brez unih štoflcov exclan 1
vapotek Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 Lepo sem ti rekla ne tega delat..ko bi kdaj poslušu bi blo kul eto zdj pa čaki :huh: Srce, jaz mam tebe tut rad.
P182 Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 mojgap podrsal tačke..pa brez unih štoflcov nismo rekli da je nemogoče, samo da je dolga mojgap ma pa Aprilio itak v mezincu, tako da me ne čudi :P
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 Jst sm za.... sam en vprašanje, a ma kdo kufre da bomo zalogo olja s sabo vzel :P a so to taljanski bmwji al kaj :-) exclan 1
Burnout Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 Torej a greste kam... bi se vam pridružu... če je že kupit ne uspem.. bi jih vsaj gledal pa poslušal... Aprilije to... :P
Nagaya Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 sej mogoče se popravi vreme..vzmetenja pa res še tut pogledal nisem..mi mali hudiček mal po glavi skače.. nč se zgovarjat. exclan 1
mljubi Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 drugače pa že obstaja motoklub aprilij v Sloveniji ... http://www.aprilia.si/aprilia.asp?FolderId=210 .... Ravno jutri imajo sestanek ... lp, mirko
biker77 Objavljeno April 8, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 8, 2009 drugače pa že obstaja motoklub aprilij v Sloveniji ... http://www.aprilia.si/aprilia.asp?FolderId=210 .... Ravno jutri imajo sestanek ... lp, mirko tuki je zastonj :P exclan 1
Dr_Jakob Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 Jst dons popoldan sibam na Jezersko... see ya there, bombniki p.s. Kaj pa ce bi se rajs fural okol k pa da nabijate?
mljubi Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 tuki je zastonj :P V vednost ... je zelo fajna druščina ... (mene ... pa mogoče še kakšnega poznaš) ... tako, da si oz. ste vabljeni (dvakrat letno imamo tudi skupni vikend izlet)
kuntakinte Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 Če bo kdo v ponedeljek in d mud(pa da bo vreme solidno) se mu rade volje pridružim v pokanju...
Dolenc™ Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 Jakob, bi šel še jutri?, nameravava s kolegom okoli 5tih štartat z lj proti jezerskem, do tam turistika, tam pa vsak zase (edin če bo treba koga pobirat )
biker77 Objavljeno April 8, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 8, 2009 V vednost ... je zelo fajna druščina ... (mene ... pa mogoče še kakšnega poznaš) ... tako, da si oz. ste vabljeni (dvakrat letno imamo tudi skupni vikend izlet) očitno nisi smeškota na koncu stavka razumel Če bo kdo v ponedeljek in d mud(pa da bo vreme solidno) se mu rade volje pridružim v pokanju... aber naturlich Jakob, bi šel še jutri?, nameravava s kolegom okoli 5tih štartat z lj proti jezerskem, do tam turistika, tam pa vsak zase (edin če bo treba koga pobirat ) aprilia tok drži da ni treba pobirat exclan 1
Dr_Jakob Objavljeno April 8, 2009 Opozori Objavljeno April 8, 2009 Jakob, bi šel še jutri?, nameravava s kolegom okoli 5tih štartat z lj proti jezerskem, do tam turistika, tam pa vsak zase (edin če bo treba koga pobirat ) Sem bil ravno dans na jezerskem. V petek pa gremo nekam, ja... ce ces, si vabljen zram. Lp j
Dolenc™ Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 Kdaj pa greste, ker uradno imam čas šele okoli 5tih, razen če kako urco prej pobegnem z dela
Dr_Jakob Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 Kdaj pa greste, ker uradno imam čas šele okoli 5tih, razen če kako urco prej pobegnem z dela Kolkr jst vem, bomo najkasnej ob 15h nekje v Celju, pol pa Kozje pa Bizeljsko pa proti MB in Koroska... pa nekako domov.
Dolenc™ Objavljeno April 9, 2009 Opozori Objavljeno April 9, 2009 Pol pa zame odpade, pa ob nasledni priložnosti
biker77 Objavljeno April 11, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 11, 2009 ponedeljek? @mojgap in jaz gremo na en burger exclan 1
mojgap Objavljeno April 12, 2009 Opozori Objavljeno April 12, 2009 ponedeljek?@mojgap in jaz gremo na en burger Res je, ker mam že poln kufr tega velikonočnega .... no karkoli že je.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se