billy Objavljeno Junij 4, 2009 Opozori Objavljeno Junij 4, 2009 Evo pa sm se tud jz po zaslugi mojga italian loverja "prženila" v A team . No pa si le zataušala tistga cucukija za tega italjanskega šminkerja ,lepo pa velik užitkov z njim,pa da ga boš skoz cartala!!!
biker77 Objavljeno Junij 4, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Junij 4, 2009 . . . ej stari, ti tud dolguješ eno članarino O:-) (nekinousivAtimu) :krneki: @SN . . . . v sklad, ki bo zrastel . . . . sklad brez dna a bi ti lepo pogledal kdo je temo odpru in se bi pol oglašal?? sicer pa..ne bod začuden če ti bo pri naslednji plači nekej €€ manjkalo..to je ker članarine nisi plačal :evilgrin: exclan 1
Port Folio Objavljeno Junij 7, 2009 Opozori Objavljeno Junij 7, 2009 (popravljeno) sicer pa..ne bod začuden če ti bo pri naslednji plači nekej €€ manjkalo..to je ker članarine nisi plačal :evilgrin: . . . šment pr teb se ne da švercat . . . . . . €€ ta je pa huda Popravljeno Junij 7, 2009. Popravil Port Folio
Jure Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 (popravljeno) Zadnjič sem naročal ene kratke majice prek neta iz Louisa, pa sem se malo zaklikal in očitno naročil tole, namesto ene druge Glede na to, da imam japonca, je zaenkrat ne mislim nosit, jo pa z veseljem oddam pi isti ceni kot sem jo dobil (10€, znižana iz 17€) kakšnemu lastniku Italjana, ker predvsem Aprilia pa Ducati riderji, se radi pošalite na račun poševnookih Majica je velikosti XL in še original zapakirana Popravljeno Julij 4, 2009. Popravil Jure
SharpNinja Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 Zadnjič sem naročal ene kratke majice prek neta iz Louisa, pa sem se malo zaklikal in očitno naročil tole, namesto ene druge Glede na to, da imam japonca, je zaenkrat ne mislim nosit, jo pa z veseljem oddam pi isti ceni kot sem jo dobil (10€, znižana iz 17€) kakšnemu lastniku Italjana, ker predvsem Aprilia pa Ducati riderji, se radi pošalite na račun poševnookih Majica je velikosti XL in še original zapakirana Fuuul hudaaa, mela bi prec ....sm je za ene 3 cifre prevelka grrrr exclan 1
bajkr88 Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 Fuuul hudaaa, mela bi prec ....sm je za ene 3 cifre prevelka grrrr hee men je tud prevelika
Jure Objavljeno Julij 4, 2009 Opozori Objavljeno Julij 4, 2009 Prodano Se mi je kar dozdevalo da se bo hitro našel kakšen italjanski "mrhovinar" , ki "ne mara" japoncev
biker77 Objavljeno Julij 12, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Julij 12, 2009 Kaj je zdej razbijači? Zgleda da se Aprilie ne kvarjo tko kt ostali makaronarji in japonci in se sam vozte Aja..rabim eno žrtev da mi spuca Tuno.. exclan 1
biker77 Objavljeno Julij 12, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Julij 12, 2009 Kaj je zdej razbijači? Zgleda da se Aprilie ne kvarjo tko kt ostali makaronarji in japonci in se sam vozte Aja..rabim eno žrtev da mi spuca Tuno.. Popravek..žrtev naj bo blondna in joškata exclan 1
Jure Objavljeno Julij 12, 2009 Opozori Objavljeno Julij 12, 2009 Doma te bo pa tvoja s trnovo palco čakala.. Raje ne Mene vem da bi
Nagaya Objavljeno Julij 12, 2009 Opozori Objavljeno Julij 12, 2009 Popravek..žrtev naj bo blondna in joškata Doma te bo pa tvoja s trnovo palco čakala.. Raje ne Mene vem da bi dejmo probat, pa da vidmo kaj se zgodi exclan 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 Si predstavljate, vsi apriljaši naenkrat na turci? za vsaj enga vem, k ga zihr nau/ni blo, k mu šajtrga od Tuonota v garaži stoji že let pa pou brez gum ... :lol: exclan 1
Nagaya Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 za vsaj enga vem, k ga zihr nau/ni blo, k mu šajtrga od Tuonota v garaži stoji že let pa pou brez gum ... :lol: je reku, da se bo letos vozu in noče prodat. a mislis, da je že registriral moped? :naughty: exclan 1
biker77 Objavljeno Julij 13, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 za vsaj enga vem, k ga zihr nau/ni blo, k mu šajtrga od Tuonota v garaži stoji že let pa pou brez gum ... :lol: je reku, da se bo letos vozu in noče prodat. a mislis, da je že registriral moped? :naughty: stavim da NI aja..kje je žrtev? moja tuna je še zmer usrana..kako nej bom pol pozer kot @maus/2 exclan 1
SharpNinja Objavljeno Julij 13, 2009 Opozori Objavljeno Julij 13, 2009 Sm po cest je pa kr velik Aprilij srečat, kdo bi si mislu a , sm ponavad se v različne smeri vozmo ......drgač grem pa jz zdle pucat mrčes grdo k si je upala nalimat na njegovo obličje TommyP in exclan 1 1
Zigc Objavljeno Oktober 2, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2009 (popravljeno) Lep pozdrav vsem italjanskim dvovaljnikom še iz moje strani, sicer malce pozno ker sem že preživel eno odlično sezono na svoji RSVjki, prej pač ni bilo časa za kaj drugega kot vožnjo Upam da se v prihodnje kaj srečamo. Trenutno moped na servisu... Popravljeno Oktober 2, 2009. Popravil Zigc
SharpNinja Objavljeno Februar 24, 2010 Opozori Objavljeno Februar 24, 2010 Kwa vsi apriliaši spite al nbenmu več ne užge :evilgrin: ........moj je glih odgrmel svojih 5 minut, tk d mam za en mesc mir, pol bomo pa vidl, če se bodo vremena zjasnila exclan 1
Dr_Jakob Objavljeno Februar 24, 2010 Opozori Objavljeno Februar 24, 2010 Danes dobil regler in akumuljator. Jutri furca! Sharpi, gres zraven?
SharpNinja Objavljeno Februar 24, 2010 Opozori Objavljeno Februar 24, 2010 Danes dobil regler in akumuljator. Jutri furca! Sharpi, gres zraven? A s ti na glavo pou al so ti zadnč na slonih, al kwa ste mel za ene žvale tm gor, možgani žmržnli ..... midva greva vn k bo topl, se prav 20+, sma občutljiva k mimoze na mrz....aja pa vrjetn grem tud na servis se mal naštelat .) exclan 1
biker77 Objavljeno Februar 24, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Februar 24, 2010 te mašine sam v prazn vrtijo dokler se asfalt ne segreje..niso to neka japonska jajčka..tko da še počivamo.. Igorr, malakai, trebor in 4 others 3 4
sas1 Objavljeno Julij 1, 2010 Opozori Objavljeno Julij 1, 2010 očitno teme kar izginjajo,ali jih pa jaz ne najdem iščem temo o srečanju caponord-ov,pa je ne najdem. kdo gre naslednji vikend na kras???
Spider™ Objavljeno Oktober 6, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2010 Ima kdo oz. ve kje dobiti kak našitek aprilia za na lajblc?
SharpNinja Objavljeno Oktober 12, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2010 Ima kdo oz. ve kje dobiti kak našitek aprilia za na lajblc? Spider en našitek (aprilia racing z levčkom)majo v Autocommercu v Lj, lohk kr prek spleta nabaviš (pa clo posezonsko znižanje je :grim) exclan 1
Zoki461 Objavljeno Oktober 13, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2010 Če koga mogoče zanima, prodajam svojo Aprilio... UGODNO!! Link: http://www.motosvet.com/ads/motocikli/izpis.php?cid=1213
Spider™ Objavljeno Oktober 13, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2010 Spider en našitek (aprilia racing z levčkom)majo v Autocommercu v Lj, lohk kr prek spleta nabaviš (pa clo posezonsko znižanje je :grim) ja, tistega sm najdu, sm to je pa tud kar je, bi hotu kaj več izbire
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se