Burnout Objavljeno April 12, 2012 Opozori Objavljeno April 12, 2012 Helow Končno se pa še jst mal javljam v tej temi Milka pršla k bajti, sicer ne danes ampak nedolgo nazaj Zdej pa še fajn cajta pa dnarja nabrat... pa lepo vreme počakat in kilometre delat Je pa 2002 letnik. LP Burnout
flero Objavljeno Maj 3, 2012 Opozori Objavljeno Maj 3, 2012 Haloha! Mamo šanso, da tale tema oz. sekcija Aprilia spet oživi, ker obstaja možnst, da oče teme zej spet Aprilio kupi. lp flero
JONI 46 Objavljeno Maj 4, 2012 Opozori Objavljeno Maj 4, 2012 Upam da ozivi se preden bom jaz brez taljanke ostal !
Burnout Objavljeno Maj 9, 2012 Opozori Objavljeno Maj 9, 2012 Ja lahko bi malo bolj oživela Sej nekaj nas pa je Lahko bi kako rekl
Zigc Objavljeno Junij 4, 2012 Opozori Objavljeno Junij 4, 2012 Ja lahko bi malo bolj oživela Sej nekaj nas pa je Lahko bi kako rekl Se letos organizira kakšna skupna turca bombnikov? SLVR 1
mojgap Objavljeno Oktober 6, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2012 Pozdravljeni Apriliaši. Prodaja se http://www.motosvet.com/ads/admin_ad.php?cid=9-771 , če še kdo kaj na stezi vozi
biker77 Objavljeno April 27, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 27, 2013 Mal je zamrla tale tema.. No, po kratkem premoru lahko rečem, da sem res res res zadovoljen da je Tuono iz 1.serije v moji garaži.. Vsakič ko kaj drugega peljem sem potem še bolj zadovoljen ko se vsedem na po mojem najboljši naked kadarkoli narejen..okej..je pa res da ni čist serijski Ampak že sama osnova je top.. Port Folio 1
SLVR Objavljeno April 27, 2013 Opozori Objavljeno April 27, 2013 Si predstavljate, vsi apriljaši naenkrat na turci? Zapisano daljnega leta 2009 ... kako kaže za letos?
biker77 Objavljeno April 27, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 27, 2013 bi blo fajn se dobit ja..sej bomo nekoga prosil da gre z avtom zraven da dele zraven vozi.. SLVR 1
Robertjur Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 AHOJ!! Sam si lastim 250-ko in sicer repliko! O kakih delih nebi dele ko jo na mrtvo gonim že 2 sezoni in zaenkat narobe nič!! No 2x na tleh tud ni od muh. Zadevšna je trpežna kt hudič ... sploh oklep. Tole kao jogurtov lonček k majo tanova jajca gor ni za nikamor. Še kamere nimaš kam dat pa da ne vibrira kt pr norch. U glavnem če kam gremo sem s čebelco zraven .... ampak ne predaleč ker nisva take sorte kheh!!
SLVR Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 Bom na zalogo nabavu pov kile zlatih šraufov za mojo ... Ziher je ziher! :grim
mojgap Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 Mal je zamrla tale tema.. No, po kratkem premoru lahko rečem, da sem res res res zadovoljen da je Tuono iz 1.serije v moji garaži.. Vsakič ko kaj drugega peljem sem potem še bolj zadovoljen ko se vsedem na po mojem najboljši naked kadarkoli narejen..okej..je pa res da ni čist serijski Ampak že sama osnova je top.. kul ... a si spet na pravem motorju SLVR 1
Spider™ Objavljeno Maj 7, 2013 Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 No kdaj pol čmo organizirat en meeting?
biker77 Objavljeno Maj 7, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 kdo bo pol kamion z rezervnimi deli vozu zadi?
HyperJack Objavljeno Maj 7, 2013 Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 kdo bo pol kamion z rezervnimi deli vozu zadi? Ni potrebe, Italjan dela orng..... ...dokler ne rikne, ko rikne, rikne za zmeraj, takrat pa itak samo klicni center Dinos! Been there done that..
Spider™ Objavljeno Maj 7, 2013 Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 No kaj se bomo potem zmenli, kje in kdaj?
SLVR Objavljeno Maj 7, 2013 Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 Zaenkrat smo 2x Črnomelj, 2x Ljubljana, Vrhnika in Celje - torej bi bilo fino nekje vmes. Pa kmal! ... izbor ture pa prepuščam bolj izkušenim. Je pa takoj uro in pol vožnje, samo da se najdemo na kupu, pol pa treba še kam prit!
JONI 46 Objavljeno Maj 7, 2013 Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 Mene pocakte prosm.... mam se servisna dela !
Dr_Jakob Objavljeno Maj 7, 2013 Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 Men je vseeno, lahko pridem celo do Črnomlja... moja Aprilia deluje tk k mora SLVR 1
SLVR Objavljeno Maj 7, 2013 Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 Upam, da lahko prideš tudi kam dlje ... drugač bo bolj švoh izlet, hahaha. Če HOČEŠ je pa že druga pesem ... No, men je tamal problem nardit 500 km na dan, sam da je družba prava. Tud moja Shiverca to zmore, si morte mislit! Zdej sam čakam, da kak bemflar uleti s komentarji ... :grrr Ja Kmet, predvsem ti!
biker77 Objavljeno Maj 8, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2013 kaj klinac..pol gremo do zadra a ne..
Spider™ Objavljeno Maj 8, 2013 Opozori Objavljeno Maj 8, 2013 mende pa ne bomo hrvatom kafe plačevali, do slovenske obale se skoči pa je
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se