ak Objavljeno Julij 23, 2001 Opozori Objavljeno Julij 23, 2001 Ker so se blodnje iz Hormonskega foruma II razpasle preko 20 pejdov, odpiram Hormonski forum III. - Predlagam pa tudi ogled liste Slacenje za dr.Looney, kjer se nahaja nekaj pobeglih zablod iz HF II.... Hormoni - gassssssaaaaaa
pupa Objavljeno Julij 23, 2001 Opozori Objavljeno Julij 23, 2001 No, AK, ce si že dejansko zacel, pa še vrži kost psom oz. v prevodu, daj prijavi kako hormonsko, da bomo lahko vsi zagrizli vanjo in da bo pogovor stekel. kisses Pupa
easyrider Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 Sem že tukaj. A je kdo videl kaj za gristi? lp Easyrider
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote: Jaz sem bila tudi cisto spodobna, kajne AK??? Res je , samo izgleda, da si brzdala v moji prisotnosti, kajti naknadno si obracunavala z forumaši Batine Press
easyrider Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 Kakšni hormoni: podivjani domaci ali udomaceni divji? lp Easyrider
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 jaz sploh ne vem kaj so to podivjani hormoni!!! kisses Pupa
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 jaz sploh ne vem kaj so to podivjani hormoni!!! kisses Pupa
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 to je to,ko dvakrat ISTO napises! ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not?
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote:jaz sploh ne vem kaj so to podivjani hormoni!!! kisses Pupa To je npr. to, da za rekreacijo forumaše tepeš... ejkej
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 Prosim en popravek, za rekreacijo se branim pred forumaši tako da jih stepem!!!! kisses Pupa
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 takoj zaprimo topic "slacenje za pupo".ocitno se nas kar ne more ubraniti...na lep nacin. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not?
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 Poznam samo dva nacina da v koncni fazi umirim napadalnega tipa. Da ga pretepem, oz. da mu dam noge narazen. Mogoce bi bilo to drugo bolj ucinkovito. No bom pa drugic probala, ko me bo kdo napadal!! kisses Pupa
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote: Da ga pretepem, oz. da mu dam noge narazen. Mogoce bi bilo to drugo bolj ucinkovito. No bom pa drugic probala, ko me bo kdo napadal!! NAVALI NARODE! ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not?
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote:Poznam samo dva nacina da v koncni fazi umirim napadalnega tipa. Da ga pretepem, oz. da mu dam noge narazen. Mogoce bi bilo to drugo bolj ucinkovito. No bom pa drugic probala, ko me bo kdo napadal!! kisses Pupa Ja ja, ti kar probaj. To drugo bo zihr manj bolece .... ejkej
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 Ne biti tako ziher, dokler ne sprobaš!!! kisses Pupa
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 pustim prijateljem prednost ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not?
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 Kako si ti radodaren Ice!!! Ko bi ti le kdo lahko verjel!!! kisses Pupa
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote:Ne biti tako ziher, dokler ne sprobaš!!! kisses Pupa Rekel sem zna bit (ni pa nujno). A si slucajno na kašni SM varianti ejkej
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 ah saj ves,srce kot svet.... ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not?
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote: Kako si ti radodaren Ice!!! Ko bi ti le kdo lahko verjel!!! kisses Pupa Izgleda, da je bil Ice še v tisti rundi, ko si tepla . A zdej ne sme vec probat ?
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 quote: SM varianti??? sado-mazo,bici,lisice..... ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not?
pupa Objavljeno Julij 24, 2001 Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 Zaradi mene lahko, samo mislim, da on ne bo vec hotel!!!! kisses Pupa
ak Objavljeno Julij 24, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2001 Izgleda, da me je Pupa usekala , ker vidim dve zvedici... ejkej
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se