GRUNF Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 "Vejš kaj ti to med nogami dejla!" Piz*a mashina ti si to "utenane" naštudiral :worship: Plot pa samajama....... :krneki:
KUK679 Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 sicer nisem gledal, mi pa reakcije vseh vas veliko povedo Moja mama (69 let) je gledala in mi rekla, da ni vidla nubenga tok lepo oblečenga kt js, pa vsi so imel ene čudne motorje in da takih motoristov sploh še ni vidla ter da sploh ni vedla za kaj gre pri dokumentarcu. Je rekla "kr neki" ... moja mama carica :worship: Zdj pa nj nardijo še dokumentarec o: - avtomobilistih, ki po celo noč škripajo z gumami in driftajo po krožiščih, - kolesarjih, ki se jih več kot 50 % vozi v napačno smer seveda ponoči brez luči, - pešcih, ki brezkrbno prečkajo cesto pri rdeči luči, - planincih, ki v coklah hodijo na triglav...... Komaj čakam lepo vreme ... pa na motoooooooooooooooooor Kaj te briga kak se piciklisti vozimo! :evilgrin:
ZEKKO Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Mogoče bo pa zdej na cesti kej bolje :naughty: k zdej vejo kašni norci smo motoristi
motofrik Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Hmmm... Torej smo zapiti divjaki. Prehitevamo po desni, valjamo se po dreku,... Dobro, ko oddajo to gledamo mi, vemo da je pretirano. Večina ljudi, prepričana da smo najmanj pretepači z nožem za pasom, pa ob ogledu tega skrpucala te svoje domneve samo potrdi. Butasto. Raje bi rekli Vagabundu za enih par posnetkov, pa komentar enega normalnega motorista bi bil dobrodošel. Edino prispevek o Smodišu pa Dream machine je bilo normalno, ostalo prepotencirano.
Ice Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 and now something completely different.........
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 22, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 22, 2009 Piz*a mashina ti si to "utenane" naštudiral :worship: Plot pa samajama....... :krneki: Nisn mogo da si ga nebi zapouno :-) Res je blo srčkano
snoopy Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Hmmm... Torej smo zapiti divjaki. Prehitevamo po desni, valjamo se po dreku,... Dobro, ko oddajo to gledamo mi, vemo da je pretirano. Večina ljudi, prepričana da smo najmanj pretepači z nožem za pasom, pa ob ogledu tega skrpucala te svoje domneve samo potrdi. Butasto. Raje bi rekli Vagabundu za enih par posnetkov, pa komentar enega normalnega motorista bi bil dobrodošel.Edino prispevek o Smodišu pa Dream machine je bilo normalno, ostalo prepotencirano. se kr strinjam...zadnji del oddaje je bil še najbl normaln...itk nas pa majo vsi za divjake,norce,pretepače itd... in s to oddajo so samo potrdil kako nas vidi preostali svet...žal pretirano... je pa pater Niko lepo povedal,naj se drugi začnejo ubadat z motoristi prej ne pa da mora on nakoncu :closedeyes: lepa misel skratka oddaja nadrealna...pretirana...je pa fajn,mogoče bo komu dala mislit kaj se vse lahko zgodi če pač pretiravaš...
LK64 Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Samo nekaj bi rad rekel tistemu dohtarju, ki je rekel, da ti je prvič podarjeno, da ne poskušaj drugič: to povej tistemu, ki me je izsilil, ne meni. Meni ni bilo nič podarjenega. Tisti, ki mi je pa piz.. naredil, naj pa naslednjič trikrat pogleda, preden butne vame. Dohtar naj mu pove, al pa psihiatrinja naj mu izpit vzame. A jaz se pa ne smem zdaj več vozit z motorjem? Torej ne smem več tišlarit, če sem si prste skrajšal? Ne smem več v banjo, ker sem enkrat padel v njej? C'mon. A za film o Angeli Vode je pa scenaristka povedala, da je morala za TV narediti brez imen zasliševalcev - ker je TV 'zelo močan medij'. Torej bi morali kot zelo močan medij prekleto paziti, kaj spustijo med gledalce.
Gasperr Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Samo nekaj bi rad rekel tistemu dohtarju, ki je rekel, da ti je prvič podarjeno, da ne poskušaj drugič: to povej tistemu, ki me je izsilil, ne meni. Meni ni bilo nič podarjenega. Tisti, ki mi je pa piz.. naredil, naj pa naslednjič trikrat pogleda, preden butne vame. Dohtar naj mu pove, al pa psihiatrinja naj mu izpit vzame. A jaz se pa ne smem zdaj več vozit z motorjem? Torej ne smem več tišlarit, če sem si prste skrajšal? Ne smem več v banjo, ker sem enkrat padel v njej? C'mon.A za film o Angeli Vode je pa scenaristka povedala, da je morala za TV narediti brez imen zasliševalcev - ker je TV 'zelo močan medij'. Torej bi morali kot zelo močan medij prekleto paziti, kaj spustijo med gledalce. ja če se 300km/h prpelaš ti res laha nekdo izsili prednost ne bm pametoval kako je drugje sam ko smo mi imeli prometno je bilo tako.. omejitev 90km/h, nepregledn ovinek, mama lepo spela iz krizišča pa se prpela eno budalo z 200km/h...ja ni čudno da smo mu izsilili prednost
Frips Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 (popravljeno) ARMANY ne pametuj o hitrostih ala 300 in 200. Raje nared izpit (če ga še nis), kupi motor in se postavi na cesto ter naredi xyzžlj kilometrov. Potem pa pametuj kako in kaj. Popravljeno April 22, 2009. Popravil Frips
paris2 Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 ja če se 300km/h prpelaš ti res laha nekdo izsili prednost ne bm pametoval kako je drugje sam ko smo mi imeli prometno je bilo tako.. omejitev 90km/h, nepregledn ovinek, mama lepo spela iz krizišča pa se prpela eno budalo z 200km/h...ja ni čudno da smo mu izsilili prednost ...sj če si dost hitr ga prehitiš ko ti hoče izsilit prednost! :evilgrin:
buellina Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 jaz sem pa izredno vesela, da so posneli to karkoliže, saj imam zdaj toliko smejalnega gradiva, da me bo konec od smeha čeprav je tv šel skoraj čez balkon ampak čist resno....da se jaz opazim v sklopu takega filma jim stožim (beri je...) vse do fundamenta....pa saj me je sram ko to gledam, ne pa da bi se slučajno pojavila povezavi s tem....
snoopy Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 ja če se 300km/h prpelaš ti res laha nekdo izsili prednost ne bm pametoval kako je drugje sam ko smo mi imeli prometno je bilo tako.. omejitev 90km/h, nepregledn ovinek, mama lepo spela iz krizišča pa se prpela eno budalo z 200km/h...ja ni čudno da smo mu izsilili prednost mene je ena budala izsilila pri 50km/h...vseeno sem poletel čez avto in naredil izpit za avion....tko da...ne bi o tem AMRANY...kolkr vidm še nimaš kj velik izkušenj,podobno kot jst, tko da...ni vse v hitrosti,vedno več voznikov je takih ki le bežno pogledajo ali pa sploh ne... sicer pa brez veze se kregat o takih stvareh-različni ljudje,različne situacije,različne izkušnje in končni "zaključki"...
Virko Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Kdor si ni ogledal dokumentarca, pa bi želel, si ga lahko ogleda na http://www.rtvslo.si/play/okus-po-hitrosti.../ava2.32906314/ :trance_33_sleep:
avro Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Torej ne smem več tišlarit, če sem si prste skrajšal? .... ne da ne bi smel... ne bi mogel :naughty:
avro Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Veter v laseh, burja med nogami! prjatu..... čelado dej gor, pa šlic zapni....
CAPI Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 (popravljeno) Malo si poglejte kdo je naš ARMANY Sem videl njegov prispevek ko so se mulci podali na pot in tudi vmes šraufali APN-je :lol1: Popravljeno April 22, 2009. Popravil CAPI
GorazdH Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 glede na to, da stavijo tako enostranske stvari na televizijo, pa da nas policija lovi kot zajce, v zadnjem času tud s helikopterji, se dejte še bolj pazit na cestah. praktično smo v javnosti kriminalizirani. kak z dvema tremi piri u riti bo še prej izsilu prednost kot dosedaj. nardim vsak vikend 500-600 km in ne divjam. izsilijo me pa vsaj 10x na vikend. pazite se. pa tud prepočasi ne vozit ker veliko konzervarjev postane voznikov formule 1 ko vidi počasnega motorista in ti potem vozijo pol metra zadaj al pa te skušajo prehitet tam, kjer še z motorjem ni varno...te nekako silijo ob rob ceste. to so moje izkušnje. zej pa filozofirajmo naprej.
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 22, 2009 Avtor Opozori Objavljeno April 22, 2009 Zdej mora sam nekdo še prevod u ingliš nardit, da se nam bo ceu svet smeju :-) Al bojo pa rekl "u, a take životinje zajebane da so ti Slovenci?" :lol:
LK64 Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 .... ne da ne bi smel... ne bi mogel :naughty: Japajade. Saj imam krajše, pa vseeno tišlarim sem in tja. Malo bolj se moram stegniti za sklopko, pa je. Za Armanyja je pa takole: izsiljen sem bil pri hitrosti malo nad omejitvijo 50. Ampak mu ne odgovarjam, ker me je šefica naučila načela: Ne prepiraj se z bedakom. Ljudje ne opazijo razlike.
Darko3g Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Zanimiva je bila izjava, da je v Evropi (morda Nemčiji) motorist 6x bolj izpostavljen nesrečam kot avtomobilist pri nas pa 50x bolj. Ali je to zaradi slabe prometne infrastrukture ali zaradi kulture? Na sploh pa manjka precej objektivnosti. Npr. na zbore hodim tudi zaradi ogleda motorjev in druženja (brez pitja in hrupa, ki mu rečejo muzika). Pa motoristi smo edini udeleženci prometa, ki sami skrbijo za svoje izpopolnjevanje, pa ideja o vožnji za užitek, potovanja, ogledi znamenitosti, morda akcije kot je MzM, pa krvodajalske akcije, pa omenit, da smo dobri donatorji organov :naughty: . Prepričan sem, da se veliko motoristov vozi le za svoj užitek in pri tem ne kršijo pravil (vsaj ne bolj kot v avtu). In vedno več umirjenih starejših si kupi motor za uživanje in sploh ne poznajo (poznamo) moto scene - MK / MC - to se mi zdi preživeto kot včasih ljudska tehnika in avto moto društva. Armany pa tudi ni takodaleč od resnice. Sam vozim čoperja in mi redko kdo vzame prednost, pa prehitijo me ko me lahko, ker pač vozim počasi in ne za ritjo in prehitevam tam, kjer je dovoljeno, če sploh. Res je tudi, da vsi avtomobilisti v mestih izsiljujejo druge avtomobiliste, saj sicer ne pridejo nikamor. In ga pač spustimo predse. Ko pa hočejo izsiliti motorista pa je to kriminal. In ker mnogo motoristov dejansko vozi prehitro in preagresivno, smo pač na slabem glasu (pa ne tistem iz Akrapoviča). Že ideja, da mora biti motor glasen zaradi varnosti ali premalega penisa je egoistična in neobzirna in gotovo ne pripomore k boljšemu razumevanju motorizma. Sicer pa je film precej površn in slabo sestavljen (na trenutke preglasen in prehiter, cerkvene zadeve nekako ne sodijo preveč sem), V glavnem tema za debato. Prav lahko pa se tudi motim.
avro Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Japajade. Saj imam krajše, pa vseeno tišlarim sem in tja. Malo bolj se moram stegniti za sklopko, pa je. Za Armanyja je pa takole: izsiljen sem bil pri hitrosti malo nad omejitvijo 50. Ampak mu ne odgovarjam, ker me je šefica naučila načela: Ne prepiraj se z bedakom. Ljudje ne opazijo razlike. ufff pol pa oprosti. Sm razumel, kot da "če bi jih če..če.. če... Imaš pir v dobrem. Kar se tiče iziljevanje. Sej je lažje nekoga izsilit če se pelje .... kot je napisal tale Armani (200), kot pa nekoga ki se pelje 50. Sej smo tud sami avtomobilisti, pa tud vidmo ko včasih kdo prileti kot sneta skira. Ampak, to je za drugo temo. (bo ice spet neke sankcije delil)
GorazdH Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 še neki bi dodal...kar se tudi pozablja...večina tistih ki ga majo pod kapo na zborih tudi tam prespi...koliko zadrogiranih, pijanih voznikov avtomobilov je v tem času drugje po cestah? pijanega in drogiranega motorista verjetno skoraj nobenega... razen izjem seveda.
Frips Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 (popravljeno) ...pa kr nekaj od te večine, ki jih prespi ima tudi še naslednji dan kak promil viška v krvi Če pa slučajn nima, pa tkoj en al dva v rit, da se povprečje poprav. Treba postopoma ravn zniževat, da ne pride do šoka :evilgrin: Popravljeno April 22, 2009. Popravil Frips
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se