Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Kam bi pa to dal delat? Na servis al kakmu frendi? 2 uri mogoče. Ni pa nujno.

Objavljeno

Ja po vsej verjetnosti na servis. Pa da vem probližno koliko časa bi mu to vzelo da me ne nategne...

Objavljeno

dela je dosti, ker je treba komplet mašino razstavit.........za sklopko odšraufat pa ni druge kot šraufštok pa z rorcangami odtegneš matico

Objavljeno

Kakšen vrstni red po trdoti so fedrčki od malosija (bela, zelena, rumena) Bom danes menjal, če mi rata odšraufat matico rolleyes.gif Mislil sem kar rumene dat prvo notri.

Objavljeno

Nekaj me zanima...

A lahko kombiniraš valjčke samo 3 vs. 3 (npr. 3×6g in 3×7g) ali lahko mešaš? No po moji logiki naj bi dal samo enake ali 3×3. Kako je stem?

Objavljeno

Lahko jih mešaš, sam to je prevelika razlika za mešanje valčkov. Ker če bo prevelika razlika ti bo na trenutek nabil obrate koliko grejo pa jih spet izgubil in nebo enakomerno pospeševanje ter vožnja. Če boš že mešal valčke mešaj do 0,5g razlike največ. Npr 6,4g 3x pa 6,9g 3x.

Objavljeno

No sedaj imam pa eno težavo. Ne speljuje mi več normalno. Dam gas in se komi premakne in to traja cca 2 metra potem pa potegne. Sem probal valčke od 4.7-7.7 in 3×3 in 6 kombinacije. Tudi tisti valčki, ki sem se zadnji mesec peljal niso več ok. Pač komaj spelje in potem dobi moč. Kaj bi bilo lahko narobe?

Objavljeno (popravljeno)

JA samo zakaj mi je pa do sedaj delalo? Sedaj pa kar naenkrat ne več.

Popravljeno . Popravil cole2109
  • 2 tedne pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!